Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב!

עכשיו אני רואה כתבה של ערוץ 2 - מדבקת "איך אני נוהג". אשכרה ישראבלוף!

כל מי שהתקשר, נענה ע"י הטלפן של המוקד היחיד בארץ (!!!) לתלונות מסוג זה: "תודה רבה, זה יטופל בהקדם!"

רק שתדעו - 200 מתוך 1000+- מדביקות את במדבקה! זה אבסורד!

זה אשכרה בלוף אחד גדול! אין אף חברה שעושה בזה שימוש. אמנם המדבקה מודבקת, אבל בקטן מדי, המספר בגובה קריאה של 2 ס"מ, וכל המדבקה עצמה 8-12 ס"מ גובה.

תנו את הדעה שלכם לגבי זה: מה אתם חושבים?? זה אפקטיבי המדבקות האלו? או שמא זה סתם מודבק בשביל כסת"ח?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות בצה"ל המדבקות ברורות וגדולות, ולנהג שעובר עבירה ומדווחים עליו קוראים לברור ורוב הפעמים הוא נענש.

פורסם

לא ממש אפקטיבי לדעתי.

שמעתי פעם על מקרה, שבן אדם נהג וחתכו אותו (בכביש).

הוא התקשר לטלפון של "איך אני נוהג" וזה שהאשימו אותו בזה שהוא חתך הגיש תביעה על הוצאת דיבה- והוא ניצח!

קיבל איזה 20K ש"ח על הוצאת דיבה.

לא עוזר בגרוש, מדבקה לא רצויה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
לא ממש אפקטיבי לדעתי.

שמעתי פעם על מקרה, שבן אדם נהג וחתכו אותו (בכביש).

הוא התקשר לטלפון של "איך אני נוהג" וזה שהאשימו אותו בזה שהוא חתך הגיש תביעה על הוצאת דיבה- והוא ניצח!

קיבל איזה 20K ש"ח על הוצאת דיבה.

לא עוזר בגרוש, מדבקה לא רצויה.

מדבקה רצויה ביותר, אבל שתהא בגודל ראוי, שיהיו מוקדים שיטפלו בעניין בכובד ראש, שהנהגים יושעו או שיקבלו קנס בהתאם לחומרת העבירה, ושיהיו ביקורות פתע של האנשים של החברה, בלבוש אזרחי, ושהנהגים לא יכירו אותם! כך תהא תרבות נהיגה בארץ, לפחות של החברות, יותר טובה.:arrow::?::?

אבל כידוע לכולנו, זה לא יקרה, ואם זה יקרה, זה בעוד כמה שנים כשיהיו יותר מ-100 הרוגים ביום, אז ייזכרו בזה...:?

וגם את המשטרה זה לא כ"כ מעניין לצערנו!

פורסם
מדבקה רצויה ביותר, אבל שתהא בגודל ראוי, שיהיו מוקדים שיטפלו בעניין בכובד ראש, שהנהגים יושעו או שיקבלו קנס בהתאם לחומרת העבירה, ושיהיו ביקורות פתע של האנשים של החברה, בלבוש אזרחי, ושהנהגים לא יכירו אותם! כך תהא תרבות נהיגה בארץ, לפחות של החברות, יותר טובה.:arrow::?::?

אבל כידוע לכולנו, זה לא יקרה, ואם זה יקרה, זה בעוד כמה שנים כשיהיו יותר מ-100 הרוגים ביום, אז ייזכרו בזה...:?

וגם את המשטרה זה לא כ"כ מעניין לצערנו!

כמו שאמרת זה אף פעם לא יקרה.

מדבקה רצויה- אבל לא עוזרת.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מדבקה אפקטיבית בנושא שהיתה מודבקת על איזה טייפ-ערס שזיגזגה לפני ומסכמת את כל העניין:

"אם רכב זה ביצע עברת תנועה חייג 1-800-דחוף את זה לתחת" וזה בערך מה ששוות המדבקות שמודבקות על שאר המכוניות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מדבקה אפקטיבית בנושא שהיתה מודבקת על איזה טייפ-ערס שזיגזגה לפני ומסכמת את כל העניין:

"אם רכב זה ביצע עברת תנועה חייג 1-800-דחוף את זה לתחת" וזה בערך מה ששוות המדבקות שמודבקות על שאר המכוניות.

עידן

אתה צודק ביותר! (לצערנו!)

פורסם

אני פעם התקשרתי להתלונן על ליסינג-הייטק שזיגזג ועקף מהשוליים, באותו זמן הבטיחו שיטפלו בזה.

אם היו נותנים לי, הייתי מטפל בבחור לבד :twisted:

בכל אופן המדבקות האלו הן שטות, הגוף היחיד ששם על המדבקות האלו זה הצבא, הטלפון מפנה אותך ישר לחמ"ל מ"צ פיקודי

והם כידוע אוהבים להתעסק בתלונות כאלו.

פורסם
אני פעם התקשרתי להתלונן על ליסינג-הייטק שזיגזג ועקף מהשוליים, באותו זמן הבטיחו שיטפלו בזה.

אם היו נותנים לי, הייתי מטפל בבחור לבד :twisted:

בכל אופן המדבקות האלו הן שטות, הגוף היחיד ששם על המדבקות האלו זה הצבא, הטלפון מפנה אותך ישר לחמ"ל מ"צ פיקודי

והם כידוע אוהבים להתעסק בתלונות כאלו.

שוב, לצבא יש מערכת שיפוט שונה מהאזרחים! להם יש הרבה פחות רכבים להתעסק איתם, מאשר עם כל הרכבים האחרים!

וגם - לצבא יש איתוראן, שיכול למצוא את הרכב בשניות, להראות עם כמה הוא נוסע (חישובים של המוקד בלבד), ואז יש להם עילה יציבה וחזקה להעמיד את החייל למשפט משמעתי, ולא כמו המוקד האזרחי, שיכול להיות ויש אזרח שסתם בא לא להתרברב, אז הוא מתקשר ומודיע על רכב מס' XX-XXX-XX שעשה עבירה X והם סתם שוברים את הראש...

פורסם

אני אישית קיבלתי "שלילה" לחודשיים כביכול מלנהוג על הליסינג בעקבות איזה זקן מטומטם שהחליט שאם הוא נוסע בשמאלי 30 קמ"ש בתוך העיר ואני עוקף אותו תוך כדי מבט של יחתיכת אידיוט תעבור לימני אם אתה רוצה לישון על הכביש אז הוא יכול להתקשר לקצין רכב ולהקצין את כל העניין, כמובן שהוא טען שחתכתי אותו בברוטאליות, זיגזגתי בין נתיבים עברתי באדום ואלוהים יודע מה עוד הוא סיפר לקצין רכב... לצערי הרב לא היה לי מספיק כוח להתווכח עם הקצין רכב שייתן לי לדבר עם אותו גאון, היה לי כמה מילים להגיד לו על ההתנהלות שלו בכביש ומחוצה לו.

אבי.

פורסם
לפחות בצה"ל המדבקות ברורות וגדולות, ולנהג שעובר עבירה ומדווחים עליו קוראים לברור ורוב הפעמים הוא נענש.

תאמין לי שאם המדינה היתה נלחמת בתאונות דרכים כמו שנלחמים בצה"ל (מודעות, חפירות ועוד חפירות, עונשים!!) אז התוצאה היתה נראית לעין. בצה"ל אתה לא רואה את הבית עם עשית שריטה על הקנגו, בחיים האמיתיים מראים אישה שנהג משאית (עם 90 הרשעות קודמות!!) הרג את הבן שלה ועדיין נהג עד למקרה.

מדבקות זה כסת"ח, אם היו מענישים כמו שצריך זה מה שהיה עושה את ההבדל.

פורסם
תאמין לי שאם המדינה היתה נלחמת בתאונות דרכים כמו שנלחמים בצה"ל (מודעות, חפירות ועוד חפירות, עונשים!!) אז התוצאה היתה נראית לעין. בצה"ל אתה לא רואה את הבית עם עשית שריטה על הקנגו, בחיים האמיתיים מראים אישה שנהג משאית (עם 90 הרשעות קודמות!!) הרג את הבן שלה ועדיין נהג עד למקרה.

מדבקות זה כסת"ח, אם היו מענישים כמו שצריך זה מה שהיה עושה את ההבדל.

א. זה אם הוא היה עושה שריטה על הקנגו...:wink:

ב. אתה כ"כ צודק, שזה מעצבן! איך לא מענישים אנשים שעושים עבירות תנועה?? או לפחות מענישים, אבל זה לא אפקטיבי!

ג. גם אני ראיתי את הכתבה על נהג המשאית עם 90(!!!) הרשעות קודמות - איך לא מכניסים אותו לכלא?!

• תוכן חדש...