Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי מגן מהסוג הזה:

4d04ef4f994-case.jpg.jpg

אבל לאורך זמן כל הגומי שאמור לבלוט מסביב למכשיר, נמעך והשתטח, כנ"ל הגומי שעל כפתורי העוצמה והכיבוי של המכשיר.

המגן מצוין, המכשיר נפל המון פעמים ואין עליו שריטה, אבל המגן פשוט נשחק.

מישהו מכיר מגן ששומר על המכשיר באותה צורה מבלי להשחק?

מבקש המלצה רק על מגנים שניסיתם וראיתם ששרדו נפילות וכו'. (סרטונים שיווקיים מיוטיוב לא עוזרים לי אם אין כאן מישהו שניסה את אחד המגנים בעצמו)

בנוסף, מבקש מגן בגודל סביר ולא משהו ענקי שיהפוך את המכשיר לגודל של ארנק.

מחיפוש קצר ראיתי את המגנים האלה:

תוצרת Switcheasy:

Capsulerebe

Reptile

Glitz

ODYSSEY

מישהו התנסה איתם ? יכול להשוות אותם ל-SPECK ?

מי שמכיר מגן יותר טוב- מוזמן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי היה קפסולרבל - מגן אדיר, החסרון - הוא לא שטוח בחלקו האחורי כלומר כשאתה מניח את המכשיר הוא מתנדנד.

היום יש לי את ה TRIM של אותה החברה, מגן מצויין גם כן, חסרונות - הקצוות החדים לא לכולם וכפתור הSLEEP קצת קשה.

ממליץ לך לבדוק גם את casemate.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לי היה קפסולרבל - מגן אדיר, החסרון - הוא לא שטוח בחלקו האחורי כלומר כשאתה מניח את המכשיר הוא מתנדנד.

היום יש לי את ה TRIM של אותה החברה, מגן מצויין גם כן, חסרונות - הקצוות החדים לא לכולם וכפתור הSLEEP קצת קשה.

ממליץ לך לבדוק גם את casemate.

נראים טוב, השאלה איך הם כשרוצים להטעין בהם את האייפון ברכב...

עם המגן שיש לי כרגע הייתי צריך בהתחלה להוציא את המכשיר מהמגן בשביל להטעין, עד שנשבר החלק התחתון של המגן ואז יכלתי להטעין בכיף..

פורסם

ממליץ על מגנים של Otterbox (וספציפית על commuter אם אתה מחפש מגן טוב אבל לא כבד מידי)

בנוגע לעגינה לרכב חפש מתקן של חברת SlipGrip, הם מייצרים מתקני עגינה שמיועדים למכשירים שלובשים קייס.

פורסם
נראים טוב, השאלה איך הם כשרוצים להטעין בהם את האייפון ברכב...

עם המגן שיש לי כרגע הייתי צריך בהתחלה להוציא את המכשיר מהמגן בשביל להטעין, עד שנשבר החלק התחתון של המגן ואז יכלתי להטעין בכיף..

יש לי את הרבל כבר מעל שנה על האייפון, מגן מעולה יושב חזק ואף טיפת אבק לא לחודרת לגב המכשיר. לאחר שימוש של שנה המגן נראה מצויין פרט לשריטות פה ושם על הפלסטיק שנגרמו עקב שימוש יום יומי. דבר נוסף שאני אוהב במגן הזה הוא הפקקים שנועדו לשמור על הכניסות מפני לכלוך ואבק, כמובן שמקבלים איתו גם שני מגיני מסך.

אני לא כולכך הבנתי על איזה מטען אתה מדבר אבל הפתח התחתון של המגן מאוד רחב ולא נראה לי שיש בעיה להתאים אליו כל מטען שברכב.

אני משתשמ במטען של DEXIM כמו בתמונה ואין איתו בעייה

quick-review-dexim-car-charger-for-iphone-ipod-ipad-1.jpg

אם אתה מעוניין אני מוכר מגן כזה חדש מקורי באריזה בצבע שחור.

פורסם
יש לי את הרבל כבר מעל שנה על האייפון, מגן מעולה יושב חזק ואף טיפת אבק לא לחודרת לגב המכשיר. לאחר שימוש של שנה המגן נראה מצויין פרט לשריטות פה ושם על הפלסטיק שנגרמו עקב שימוש יום יומי. דבר נוסף שאני אוהב במגן הזה הוא הפקקים שנועדו לשמור על הכניסות מפני לכלוך ואבק, כמובן שמקבלים איתו גם שני מגיני מסך.

אני לא כולכך הבנתי על איזה מטען אתה מדבר אבל הפתח התחתון של המגן מאוד רחב ולא נראה לי שיש בעיה להתאים אליו כל מטען שברכב.

אני משתשמ במטען של DEXIM כמו בתמונה ואין איתו בעייה

quick-review-dexim-car-charger-for-iphone-ipod-ipad-1.jpg

אם אתה מעוניין אני מוכר מגן כזה חדש מקורי באריזה בצבע שחור.

המכשיר שרד נפילות? מכות?

פורסם
המכשיר שרד נפילות? מכות?

לא עשיתי לו מבחן ריסוק. לשימוש היום יומי הוא בהחלט מספיק. הכיסוי מספק מצד אחד הגנה ומצד שני לא עושה את המכשיר יותר מידיי בולקי.

אם אתה מחפש הגנה ממש חזקה אז הייתי ממליץ ללכת על משהו בסנגון מה שADI89 הראה.

אני אתמול הזמנתי את ה-VAPOR 4.

תריץ חיפוש עליו.

באמפר קייס ב80$?

פורסם
לא עשיתי לו מבחן ריסוק. לשימוש היום יומי הוא בהחלט מספיק. הכיסוי מספק מצד אחד הגנה ומצד שני לא עושה את המכשיר יותר מידיי בולקי.

אם אתה מחפש הגנה ממש חזקה אז הייתי ממליץ ללכת על משהו בסנגון מה שADI89 הראה.

באמפר קייס ב80$?

אני לא מחפש משהו שיהפוך לי את האייפון למכשיר בגודל של ארנק. אפשר לראות בהודעה הראשונה איזה מגן יש לי כרגע ואני מאוד מרוצה ממנו (עד שהוא נשחק)

פורסם

אז אני חושב שהרבל הוא באותו סנגנן. יש לי שני חברים שאחד קנה את הרבל אחרי שראה את שלי ונוסף קנה את הרפטייל ושניהם מאוד מרוצים.

לא אהבתי את הTRIM משהו בצורה לא עשה לי את זה.

אם יש לך סבלנות לחפש ולקרוא תעבור על הפורום הבא:

http://forums.macrumors.com/forumdisplay.php?f=108

פורסם

כמעט שנה עם הקפסול, חבילה נאה ביותר, שני מגיני מסך ופקקים, הפקקים האלה הצילו לי את האייפון שהוא נפל לי מהכיס וטבע בחול ים, והמגן הזה גם הציל לי את האייפון בהרבה נפילות, אבל פעם אחת הוא נפל לי ב80 קמ"ש באמצע נסיעה על קטנוע, עשה כמה סלטות טובות באויר, חשבתי שהלך האייפון, חזרתי לחפש אותו והוא שלם מלבד שריטונת במגן שלא שמים אלייה לב.

ממש מומלץ, הוא גם שרד טירונות קרבית בנוסף לכל בזמן שהוא אצלי.

מה שכן הוא מכוער לדעתי, ואני שוקל להחליף אך לא מוצא יריב ראוי.

פורסם
גם לי יש את ה candy shell , בינתיים כמה חודשים ולא ממש מראה סימני בלאי חוץ משריטות על החלק האחורי.

כמה זמן הוא שרד אצלך?

מה שקרה זה שהגומיות שמקפיות את המסך של המכשיר פשוט השתטחו ועכשיו אם המכשיר נופל על החלק הקידמי אין מה שיבלום את הזעזוע.

כמעט שנה עם הקפסול, חבילה נאה ביותר, שני מגיני מסך ופקקים, הפקקים האלה הצילו לי את האייפון שהוא נפל לי מהכיס וטבע בחול ים, והמגן הזה גם הציל לי את האייפון בהרבה נפילות, אבל פעם אחת הוא נפל לי ב80 קמ"ש באמצע נסיעה על קטנוע, עשה כמה סלטות טובות באויר, חשבתי שהלך האייפון, חזרתי לחפש אותו והוא שלם מלבד שריטונת במגן שלא שמים אלייה לב.

ממש מומלץ, הוא גם שרד טירונות קרבית בנוסף לכל בזמן שהוא אצלי.

מה שכן הוא מכוער לדעתי, ואני שוקל להחליף אך לא מוצא יריב ראוי.

אבל הקפסול לא שטוח, כלומר אם אתה מניח את המכשיר על שולחן הוא יתנדנד ולא תוכל לרשום הודעה, נכון?

פורסם

אז בקיצור , מה הזמנתם ? מה כדאי אם אפשר לינק למכירה באיביי כי הכיסוי שלי גם כן כבר שחוק

• תוכן חדש...