Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום וצריך עזרה דחופה.

יש לי רנו מגאן שנת 98 האימובילייזר על המפתח לא עובד לקחתי את האוטו למוסך לאחר ניסיון לחלץ את הקוד מהמחשב היתברר לי שהוחלף כבר מחשב באוטו ואין איך לאתר את קוד המחשב בכדי לשחזר מפתח חדש, יש צורך להחליף את כל יחידת האימובילייזר זה עולה המון כסף

האם יש למישהו פיתרון לבעיה אני ישמח לשמוע בדחיפות (האוטו כבר יומיים במוסך).

פורסם

איזה זול ואיזה נעליים .יש לי עכשיו את אותה בעיה עם הרכב שלי , התקשרתי אליו והוא אומר לי עוד לפני הכל בלי בדיקה שזה יעלה לי כבר 900 שקל !!! ( על מה ולמה ???)

ועוד שאני אביא לו את החלק של המחשב מנוע !!! ( כאילו שאני יודע לפרק מחשב מנוע ברכב ...בקושי אני יודע לפתוח מכסה מנוע .

ובכלל הוא אמר לי שאם אני רוצה שהוא יבוא אליי אז רק שהוא מגיע אליי ומפרק את המחשב זה עוד 550 ש"ח לא כולל מע"מ !!!!!!!!!!

בקיצר , עדיף כבר לתקן במוסך ראשי זה עולה יותר בזול .

לא ממליץ להתקשר בכלל .

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קידוד אימובילייזר ברנו מגאן לאחר החלפת סוללה במפתח

הפיתרון תורגם מהאתר:

http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=Test_for_Renault_Key_Immobiliser_failures_emergency_recode

1.בתוך המפתח יש מדבקה לבנה עם קוד בן 4 ספרות יש להעתיק אותו על דף

2.להכניס מפתח לסוויץ' ולהדליק (לסובב שני שלבים כמו במצב של אורות)

3.לחיצה ארוכה על הכפתור של הנעילה מרכזית, בהתחלה נדלק אור רצף במנורה של האמבולייזר ולאחר מיכן הוא מתחיל להבהב באיטיות, לספור מספר הבהובים בהתאם לסיפרה הראשונה בקוד, ולעזוב

4.באותו אופן להכניס את שאר הספרות.

לדוגמא: אם הקוד 4567 בפעם הראשונה 4 הבהובים אח"כ 5 הבהובים וכן הלאה.

5.לאחר הכנסת 4 הספרות של הקוד לכבות את הסוויץ' להוציא את המפתח ולכוון אותו לעינית שמעל המראה הפנימית וללחוץ עליו לחיצה קצרה, בשלב זה הנורית של האימובילייזר אמורה להבהב ואז לחיצה ארוכה על הכפתור של הנעילה מרכזית עד שהנורית דולקת קבוע. (השלב הזה יכול לקחת מספר נסיונות עד שזה מצליח)

6.בהצלחה!!! אופיר.

• תוכן חדש...