Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מציע למכירה את הבייבי שלי לזמן מוגבל מאוד!

המכונית מוצעת למכירה עקב הזדמנות שיש לי לרכישת פולו GTI שנת 2010

אני עובד במוסך צמפיון והפולו הוחלפה לגולף חדשה ולכן הפולו עומדת לרשותי לזמן מוגבל מאוד לכן אם הפולו תמכר הרנו תוסר ממודעות המכירה.

אז קצת פרטים על הרנו שלי: מדובר ברנו מגאן דור שני שנת 2004 5 דלתות האצבק ידנית!

מנוע בנזין בנפח 1.6 16v מנוע זריז מאוד שמשודך לתיבה ידנית קצרה וצורך כ-1/12 בעיר וכ-1/14 בנסיעה משולבת

אני היד השנייה על הרכב בעלים קודמים 01 ידיים פרטיות בלבד!!!

האוטו טופל מיומו הראשון ברנו ניסן ברחוב המסגר בתל אביב ויש היסטוריה מלאה!

האוטו במצב תצוגה שמור מאוד ונדיר!!! חונה בחנייה מקורה ומקבל כיסוי כול ערב!!!

כמובן שלדה נקייה לחלוטין!!! מזגן וחימום עובדים כמו ברכב פאר

לאוטו יש כרגע 83.500 קילומטרים מקוריים כמובן!

לפני כחצי שנה הוחלפו צלחות ורפידות בלם לחדשות קדימה אחורה ומאז האוטו נסע כ-5000 קמ בלבד!

טיפול גדול נעשה ב-80,000 קמ שכלל פלאגים,פילטר אוויר,פילטר שמן,פילטר דלק,פילטר מזגן,ושמן קאסטרול 5/40 כמובן כול החלפים מקוריים!!!!

הצלחות בלם,הרפידות,והטיפול נעשו על ידי!!!

בחודשיים האחרונים נעשתה החלפה של רצועת טיימינג,מותחנים,מחזירי שמן,ומשאבת מיים כמובן הכול מקורי

הוחלף צינור מפצל מפלסטיק שמתחבר לבלוק מנוע מקורי כמובן ומערכת הקירור קיבלה נוזל קירור גרמני הוורוד

לפני יומיים הוחלף שמן הגיר לשמן מקורי לפי הוראות היצרן! כמובן יש קבלות להכול!!! נעשה במוסך צמפיון שאני עובד בו.

תוספות מיוחדות שמורכבות על הרכב: סט גאנטים מדהימים בקוטר 17 אינטש

עם רבעיית צמיגים חדשים במידה 205/50/17 שהורכבו לפני כ-3 חודשים טריים משבוע 16 שנת 2012 כמובן הגאנטים והצמיגים מאושרים ברשיון הרכב

השבוע הורכבו רבעיית קפיצי הנמכה 45 ממ קדימה אחורה של חברת MAD האיכותית שעם מידת הצמיגים שמורכבים האוטו יושב מעולה ונראה קרבי מאוד!!!

היום נעשה כיוון פרונט מקצועי

פנים הרכב שמור מאוד וחוץ מהתוספות המקוריות שכוללות בין היתר: קודנית רב בריח מקורית,נעילה מרכזית,רבעיית חלונות חשמליים בעלי אוטומט הורדה ועלייה,חיישני אורות וגשם,כרטיס חכם במקום מפתח רגיל יש שניים מקוריים כמובן,מחשב דרך דיגיטלי מלא!!! ועוד... לרכב נוספו הגה מקורי מעור עם כפתורי שליטה ממגאן מפוארת יותר,מצחייה יפה יותר מחומר מיוחד ממגאן 2008,ידית ההילוכים ושק העור הוחלפו בידית ספורטיבית ושק איכותי מעור בצבעים של שחור עם תפרים אדומים,ועוד...

ויש עוד המון דברים שאני לא זוכר כרגע הכול ברכב עובד ללא דופי

לרכב מסתיים הטסט בעוד כחודשיים אך הקונה יקבל את האוטו עם טסט של יותר משנה

ברכב מותקנת מערכת שמע איכותית שתמכר ביחד עם הרכב הציוד הנ"ל עלה לי לבד כ-5000 שקלים

ברכב מורכבת דיבורית בלוטוס קבועה איכותית של נוקייה וחיישני רוורס איכותיים עם צג דיגיטלי

דורש על הרכב 26,000 שקלים בלבד!!! בבקשה לא לקשקשנים ולא למחפשי מחירון או פחות!

אני מאזור גדרה וניתן לראות את הרכב בבילו סנטר רחובות בכול שעות היום בתיאום מראש!

לפרטים נוספים 0502153344 תומר.

תמונות ניתן לראות בקישור הבא:

חל איסור על פרסום כל סוג של קישור במודעות המכירה.

IMG_1310.jpg

• תוכן חדש...