Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי כדאי להוסיף לרשימה את פונטו.

ממכוניות שציינת, הייתי ממליץ על מזדה 2, היא זכתה לתואר מכונית השנה העולמית (ב-2007 כמה שאני זוכר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה207 הרכב היחידי מבין אלה שרשמת שמרגיש כמו רכב מסגמנט גבוה יותר עם תא נוסעים יפה ואיכותי ותחושה כללית שלא קימצנו על הרכב כמו שמקובל ברכבים מתחרים בקבוצה.

פורסם

הפאביה החדשה משתלמת מאוד. שלל אבזור ומחיר נמוך.

לדעתי הקניה העדיפה מול כל האופציות שהוזכרו.

!AWDSOME

פורסם

בדוק את הגרנדה פונטו, יחסית למחיר 99K היא מציעה חבילה מצויינת.

עכשיו היא משווקת עם מערכת מקורית עם שליטה מההגה, ידיות בצבע הרכב, ESP ומערכת למניעת דרדור בעלייה.

בפונטו מותקן גיר רובוטי כמו בטויוטה, רק שהוא הרבה יותר מוצלח.

פורסם
ה207 הרכב היחידי מבין אלה שרשמת שמרגיש כמו רכב מסגמנט גבוה יותר עם תא נוסעים יפה ואיכותי ותחושה כללית שלא קימצנו על הרכב כמו שמקובל ברכבים מתחרים בקבוצה.

במילה אחת - פחח

לנו יש את ה 207 מלפני משהו כמו חצי שנה ( אפילו יותר ), ולקנות רכב ב 112K בלי חלונות חשמל מאחורה - זו פאשלה רצינית.

שלא יקנה 207, היא גם אוהבת לטחון דלק.

אם הוא מוכן להתקרב ל 130K, הייתי מציע לו לבדוק I30 1.6

נסעתי היום ברכב ( אמנם רק בעיר ), ולטעמי הוא אחלה, מציע גם לבדוק את האופציה הזו ( שהיא היותר יקרה ).

כמובן שאפשר גם לנצל עד הסוף ולבדוק את הסיוויק, השאלה אם עדיף סיוויק "פשוטה" מאשר I30 מאובזרת ( ובגירסה המאובזרת מבפנים רואים שהשקיעו )

פורסם

i 30 לא בקטגוריה.

ה 207 יורדת כי שותה הרבה דלק.

המטרה היא קודם כל שתהיה חסכונית, אחרי זה אמינה, ואחרי זה מאובזרת.

אשמח לשמוע עוד דעות והסברים למה..

תודה רבה,

Hybrid

פורסם

לפי סדר העדיפויות שלך הונדה ג'אז תתאים לדרישות.

חיסכונית מאוד, אמינה מאוד, סחירה מאוד אבל האיבזור זה לא הצד החזק.

בטיחות סבירה אבל נחותה מזאת של מאזדה 2.

הביטויחים לא זולים והטיפולים כל 10 אלף ק"מ.

תבדוק גם בקשר להנחות לג'אז - הדגם החדש יכנס לשוק בעוד כמה חודשים.

ולפי מה שפורסם, הוא יהיה עם גיר רובוטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון מזדה 2 היא הבחירה המושלמת

רכב קטן ממש חסכוני נוח דיי חזק הייתי אומר ולפי דעתי הוא גם יפה בצבע שחור :)

תעשה עליו סיבוב אני מבטיח לך שלא תצטער

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם
חדש מהחברה.

יאריס הבנתי שיש רק רובוטי?

סוויפט? מאזדה2? פיג'ו?

מה חסכוני ומומלץ?

עשיתי אתמול נהיגת מבחן לשברולט אוואו (שהיא בעצם דייוו קאלוס) אוטומטית, שההורים שלי שוקלים לקנות כרכב שני (אבא נהג משאית, ויש לי שני אחים קטנים). הסיבה שבכלל הסתכלתי לכיוון היא שלה היא שהם מסוגלים לקנות אותה במחיר מאוד תחרותי.

הקוריאנית הזאת מגיבה יפה יחסית למנוע הקטן, ודי נוחה במהירויות גבוהות - עם זאת, קצת רועשת מדי עבור רכב חדש לטעמי. היא אמורה להיות מאוד חסכונית (1 ל-15, לא נבדק).

יש לה יתרון משמעותי אחד - ישיבה גבוהה, אם אתה לא אוהב שכל טנדר או ואן מסתיר לך את הכביש. האבזור סביר, יתרון משמעותי למראות המחוממות בארצנו הלחה. 4 כריות אוויר כסטנדרט אחרי שהאירופאים קטלו אותה במבחני ריסוק.

חוץ מזה הבגאז' קטן לטעמי, והעיצוב הפנימי לא משהו - פס נגד סינוור כמו במוניות מהשטחים, צבע די מגעיל, והמגש המגוחך הזה ששברולט מרגישים צורך לשים אותו בכל דגם. מעט מקום במושב האחורי, כמצופה מהקטגוריה.

הקיצר - קוריאנית זולה, הייתי לוקח אותה לנסיעת מבחן ובודק את המחיר בחברות הליסינג - לך תדע, אולי יתאים לך.

פורסם

אני זוכר שראיתי שלובינסקי מוכרים 206 חדשות (עדיין מייצרים אותן) ב-100, אם אתה שוקל לנסות. הייתי בודק אם המושבים מתאימים לך (אני לא סובל אותם) ואם שיפרו את שדה הראייה במראה המרכזית - אצלנו מספיק שהכביש יהיה מעט קעור ואתה מסוגל לראות רק את ה-20 מ' שמאחוריך.

פורסם

אני יחזור על השאלה על היאריס.

האם יש אוטומטית? (לא רובוטית) ואם לא, אז איך הרובוטית של היאריס?

האם היא גם סובלת משנאה ישראלית וחוסר שוק? (כמו אחותה הגדולה הקורולה)

תודה!

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
אם בסופר-מיני עסקינן, אז לך על רכב איכותי מאד, אמין מאד וחסכוני בדלק שמתאים לתקציב: הונדה ג'אז!

הג'אז רכב מעולה אבל הביטוחים יקרים מאוד ויוצא דגם חדש ב-2009.

הייתי ממליץ על הפאביה החדשה .

ובקשר לגרנדה פונטו אני חושב שגם היא באה רק עם גיר רובוטי.

בקשר ליאריס היא באה עם גיר רובוטי או ידני (אין אוטומט) והרובוטי זוועה .

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...