Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום נכבדים

אבקש לשמוע את דעתכם המקצועית על התלבטותי הבאה

אני מעוניין לרכוש רכב חדש ב 100K וההתלבטות שלי בין סוברו אימפרזה (דגם הכי פשוט)לבין מאזדה 2

על שניהם לקחתי נסיעות מבחן ואני ממש מרוצה רק יש לי התלבטות בכל זאת למשל בעניין הדלק מה לוקח פחות דלק?

וגם מה שומר יותר על הערך ? כי אני מתכוון להחזיק את הרכב משהו כמו 5 שנים

בבקשה ל-א להמליץ לי על טויוטה קורולה החדשה כי אין לי כח לאוטומט שמתדרדר בעליות (גיר רובוטי וכו,...)

וגם לא מאזדה 3 כי אין לדוד שלי תחנת דלק ...

בקיצור דו קרב בין סוברו אימפרזה פשוטה למאזדה 2 מה דעתכם ??

תודה לכל מי שיענה ו...אני יודע שאימפרזה גדולה יותר ממזדה 2 לקחתי זאת בחשבון ובכל זאת דו קרב והתלבטות

ההכרעה תבוא מכם!!:roll:

פורסם

רכב חדש - זו B3, לא אימפרזה.

עלויות לאורך השנים - מאזדה 2 כנראה תהיה עדיפה (רק בדוק קודם עלויות ביטוח). היא גם תעלה לך כמה אלפים פחות בקנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

-בד"כ רכב קטן שומר על ערכו טוב יותר (ראה דוגמא יאריס, פולו)

-מנועי הבוקסר בסובארו לא נחשבים לחסכונים בדלק בכל הנפחים.

-הסוזוקי סויפט פחות טובה מהמאזדה:פחות בטוחה אין ESP ,צפופה רועשת וקופצנית.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

למה היא טובה משתיהן? בשבילי נניח המאזדה 3 נחותה מה-2, לצרכים שלי. :roll:

גם אני, בתור בעלים של אחת, מאזדה 2 :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
המאזדה יותר איכותית.

הסובארו יותר גדולה.

מזדה 3 לא צריכה דוד עם תחנת דלק והיא טובה משתיהן.

מאזדה 2 לא יותר איכותית מהסובארו (בעצם כמעט מכל רכב חדש).

מגע אחד בפלסטיק הפנימי החלול, מגע בכפתורי המיזוג המכאנים, ידיות האיתות הפשוטות, או הורדה של סוכך השמש הדקיק לא מתקרבים לרמה של החיסכון הפנימי ברכב:- אין הגה טלקסקופי, אין תפעול ידני לגיר, אין תאורה בגיר!, אין ידיות אחיזה (למעט במושב הקידמי של הנוסע), אין ידית אחיזה בדלת האחורי,אין וויסות זמן לעבודת הווישרים...בקיצור הבנת את הרעיון.

המאזדה 2 החדשה מאוד בטוחה וזריזה, אבל איכותית היא לא מתקרבת לB3 או לאף רכב אחר מהקטגוריה של המכוניות הקומפקטיות. האמת שגם רוב מכוניות סופר המיני מרגישות יותר איכותיות ומרשימות ממנה.

לפותח השאלה , הכול שאלה של צרכים. המאזדה עירונית וקטנה הרבה יותר, היא זריזה יותר ומהנה לנהיגה.

הסובארו מרגישה יותר איכותית, היא שקטה יותר, בעלת רמת נוחות שלא מתקרבת לזו של המאזדה (שזה לדעתי אחת החיסרונות הגדולים של המאזדה2) והיא מרווחת הרבה יותר לנוסעים ולנהג.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רועי B., רוב הדברים שרשמת על המאזדה 2 נכונים, ואתה צודק, אבל כרגיל זו הגרסא שמיובאת לארץ, היא כזאת. הגירסאות בחו"ל הרבה יותר "מכוניות" מאלו שיש בארץ, ורובן מכילות את כל מה שאמרת ועוד תוספות (שלצערי לא נראה בארץ). אבל זה לא משהו חדש בשבילנו. חבל :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הגזמת,

הB3, נראת מבחוץ מיושנת כמו איזה סובארו DL(זו הדעה שלי), לעומת זאת, המאזדה: צעירה, חדשה ורעננה - ואולי קצת מראה ספורטיבי.

מי צריך אור בידית ההילוכים, למה אתה מסתכל לראות איזה הילוך אתה?(אם תחפש ליקויים , אז כן אתה תמצא את החוסר באור שם, אבל מי לעזאזל מסתכל? אני לא שמתי לב עד שמי שלידי שאל אותי "איך אתה יודע איזה הילוך אתה?" ועניתי לו שכתוב לי בלוח שעונים(אז מי צריך בכלל אור בידית הילוכים בשביל מה?).

ורועי אני שואל אותך,

לאיזה מאזדה 2 עלית, הדינמיק או האקטיב?

אתה צודק המאזדה קטנה וזריזה והרבה יותר מהנה לנהיגה מה B3(כן עשיתי גם עלייה נסיעת מבחן).

והסובארו בכלל לא מרגישה יותר איכותית..(או שאולי זה רק אני - יש לי בעיה עם זה שאני לא אוהב את העיצוב שלהם ואת הרכבים שלהם - אבל הכריחו אותי ללכת לבדוק גם את ה B3).

לעומת זאת(מצטער על החפירה),

איכשהו נהנתי לנהוג על ה B3, אם כי לא כמו על המאזדה.

וגם כשנתתי לשכן שלי לנהוג על המאזדה שלי ע"מ לבדוק מה ההבדלים בינה לבין הסובארו B3 1500 העגלתית שלו,

הוא הצטער על זה שקנה אותה.

יעקב.

פורסם
הגזמת,

הB3, נראת מבחוץ מיושנת כמו איזה סובארו DL(זו הדעה שלי), לעומת זאת, המאזדה: צעירה, חדשה ורעננה - ואולי קצת מראה ספורטיבי. אתה אולי האדם הראשון שרואה את הB3 וחושב שהיא דומה לסובארו DL, אגב זה מוזר מאחר שהת'רדים שנוצרו לאחר הצגת הרכב דיברו ברובם על כך שהרכב דומה למאזדה3.

מי צריך אור בידית ההילוכים, למה אתה מסתכל לראות איזה הילוך אתה?(אם תחפש ליקויים , אז כן אתה תמצא את החוסר באור שם, אבל מי לעזאזל מסתכל? אני לא שמתי לב עד שמי שלידי שאל אותי "איך אתה יודע איזה הילוך אתה?" ועניתי לו שכתוב לי בלוח שעונים(אז מי צריך בכלל אור בידית הילוכים בשביל מה?).

צודק, גם לא צריך תאורה בכפתורי החלונות חשמל, תאורת כפפות ובבית המפתח, גם לא צריך משענת יד באמצע, וגם מכסה המנוע יכול להפתח באמצעות מוט! כן כמו לפני מאה שנה-אבל זה בהחלט מראה עד כמה הייצרן והיבואן חסכו עליך.

ורועי אני שואל אותך,

לאיזה מאזדה 2 עלית, הדינמיק או האקטיב? עליתי על שניהן נסעתי על הדינאמיק

אתה צודק המאזדה קטנה וזריזה והרבה יותר מהנה לנהיגה מה B3(כן עשיתי גם עלייה נסיעת מבחן). הוסכם מקודם שהמאזדה משמעותית זריזה יותר. אגב, למרות שהיא די מהנה לנהיגה, שולי האחיזה בכביש שלה די נמוכות בטח בהשוואה לסובארו. גם ההגה החשמלי במאזדה די הורס בהשווה להגה ההידראולי של הB3.

והסובארו בכלל לא מרגישה יותר איכותית..(או שאולי זה רק אני - יש לי בעיה עם זה שאני לא אוהב את העיצוב שלהם ואת הרכבים שלהם - אבל הכריחו אותי ללכת לבדוק גם את ה B3). אם היית נוסע על הרכב ומשוואה את ההבדל התהומי בבידוד הרעשים, בסגירת הדלת, בפתיחת תא הכפפות, בנגיעה בכפתורים (מכאנים במאזדה, חשמליים בסובארו) ובנוחות היית מרגיש את ההבדל. אפילו המפתח הזול במאזדה לא משתווה לזה המיוחד של הסובארו.

אגב, אני מצטער לשמוע שמכריחים אותך לעשות דברים בחיים שלך, אני מקווה שבשאר הדברים בחיים אתה בן אדם עצמוני :-)

לעומת זאת(מצטער על החפירה),

איכשהו נהנתי לנהוג על ה B3, אם כי לא כמו על המאזדה.

וגם כשנתתי לשכן שלי לנהוג על המאזדה שלי ע"מ לבדוק מה ההבדלים בינה לבין הסובארו B3 1500 העגלתית שלו,

הוא הצטער על זה שקנה אותה. דווקא מהרשמים שאני קיבלתי משכנתי לגבי הB3 התחושות שלה אחרות לגמרי, זה פשוט לא אומר כלום. אני מבטיח לך שכמות המאוכזים מהמאזדה2 שווה לאלו מהסובארו B3.

יעקב.

שוב אתה משווה מכוניות מקטגוריות שונות, ההבדלים בינם גדולים מאוד. זה כמו להשוות מכוניות מנהלים למכונית משפחתית או כל הבדל אחר שתבחר. מאזדה 3 לצורך הדוגמא, משמעותית מרווחת, מאובזרת, נוחה ובעלת תחושת איכות וחוסר קמצנות (מי היה מאמין שאפילו המאזדה3 הדי ספרטנית באיכות שלה תוכל לנצח רכב אחר) מאזר מאזדה2.

שני המכונית שפוצח הת'רד הציע מצוינות, השאלה מה סדר העדיפיות שלו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

גיא, אני נאלץ להסכים עם רועי - המזדה 2 אינה איכותית במיוחד והכל מרגיש זול בפנים.

ה-B3 ממש לא נראית כמו DL (למען האמת, היא נראית נחמד).

אני אישית לא סובל את העיצוב החיצוני והפנימי של המזדה 2.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצתרף להמלצה לגבי הסוזוקי סוויפט ומציע לעשות עליה גם נסיעת מבחן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...