Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אמי החליטה ללכת על רכב קבוצה 4 מליסינג במקום עבודה.

מכיוון שאני היותר בעניין בכל הקשור למכוניות צמצמתי את הרשימה לשני הרכבים הנ"ל.

שניהם מגיעים במנוע ורמת הגימור הבסיסיים.

בכל הנוגע לי (נהג חדש בעל רשיון יותר מחצי שנה), הייתי נוטה לבחור בB4- המנוע היותר חזק, ההנעה הכפולה ומנוע הבוקסר המעניין גורמים להרבה אנשים לטעון כי הרכב מהנה יותר לנהיגה.

מצד שני, למאזדה יש גיר יותר טוב, צריכת דלק יותר טובה (נכון, זה מליסינג, אבל זה עדיין חשוב), והיא יותר נוחה (חשוב, מכיוון שאנו משפחה בת 4 נפשות הממלאת את האוטו מדי פעם).

בנוסף לכך, נדמה לי כי מבחני הדרך של מגזיני ואתרי הרכב השונים נוטים להעדיף את המאזדה.

אשמח לשמוע את דעותיכם בנוגע לשני הרכבים האלו.

תודה!

פורסם

אחי אתה גנוב.

לא צריכה להיות לך שום התלבטות - רק מאזדה 6!!!!

בעניין האבזור: היא לא רואה את הסובארו - תשווה באתרי היבואנים.

בעניין ההנאה: בנהיגה המאזדה יותר כיפית. בגלל שאין לה 4X4 היא נותנת לך להינות ואני לא יודע כמה אתה בעניין של זה

אבל גם לאבא שלי שלי יש רכב ליסינג אמנם קבוצה 2 המסכנה אבל בגלל שאין 4X4 ואני אומר לך מניסיון אפשר להינות(צלחות, החלקות וכו'). בכלל ההגה והתיבת הילוכים (5 היל') במאזדה הולכים נהדר.

בעניין הכח זה שטויות כי הייתה לי מאזדה 6 הקודמת ל-4 חודשים ובמירוץ ראש בראש עם B4 מאותה שנה ועם פחות קילו'

המאזדה עפה(לא ראתה את ה-B4) כמובן שהמנועים היו שתיהם 2ל'.

בעניין הנוחות והאמינות: נכון שאמינות לא כל כך מעניית אותך אבל כשלחבר שלי התחילו להפרק פלסטיקים בB4 שלו כל מה שיכולתי זה לצחוק ולהראות לו את רמת הגימור של המאזדה.

עניין הנוחות אולי חשוב לאמא שלך יותר וגם פה המאזדה מנצחת בקלות. נכון שהמונדיאו הרבה יותר נוחה וגם יותר גדולה מכולם (קבוצה 4) אבל אם מאזדה 6 או B4 אז כבר אמרתי את שלי.

כך מאזדה 6 תהנה, ואל תחסוך בדלק.

פורסם
אחי אתה גנוב. אם הוא אחיך, למה לא עדיף לדבר בבית

לא צריכה להיות לך שום התלבטות - רק מאזדה 6!!!!נראה לי שיש לך בעיה עם המקש !

בעניין האבזור: היא לא רואה את הסובארו - תשווה באתרי היבואנים. האמת שעשיתי השוואה ומאחר ואני יודע לקרוא, גיליתי שהסובארו מגיעה עם צנג'ר, ג'נטים, פנסי ערפל קדמיים, קיפול מראות, חצאיות צד ועוד שלל דברים שהופכים אותה להרבה יותר מאובזרת מהמאזדה.

בעניין ההנאה: בנהיגה המאזדה יותר כיפית. בגלל שאין לה 4X4 היא נותנת לך להינות ואני לא יודע כמה אתה בעניין של זה

אבל גם לאבא שלי שלי יש רכב ליסינג אמנם קבוצה 2 המסכנה אבל בגלל שאין 4X4 ואני אומר לך מניסיון אפשר להינות(צלחות קיבלתי סט צלחות לא מזמן מקרובי משפחה, אני יכול להביא לך עם תרצה-אני רואה שאתה מאוד אוהב אותם , החלקות וכו'). בכלל ההגה והתיבת הילוכים (5 היל') במאזדה הולכים נהדר. חבל שהם הולכים נהדר, בדר"כ עדיף שהם יסעו נהדר. אגב, בכל מצב ה-B4 עדיפה מבחינת ההנעה מהנהיגה:- ההנעה הכפולה, הכיול העדיף ההגה ההידראולי הופכים אותה למהנה הרבה יותר לנהיגה.

בעניין הכח זה שטויות כי הייתה לי מאזדה 6 הקודמת ל-4 חודשים ובמירוץ ראש בראש עם B4 מאותה שנה ועם פחות קילו'

המאזדה עפה(לא ראתה את ה-B4) כמובן שהמנועים היו שתיהם 2ל'. עם המאזדה עפה אז אולי היא שתתה רד בול. אגב, הקשר בההאצה בין הדגם הקודם לחדש במאזדה הוא?

בעניין הנוחות והאמינות: נכון שאמינות לא כל כך מעניית אותך אבל כשלחבר שלי התחילו להפרק פלסטיקים בB4 שלו כל מה שיכולתי זה לצחוק ולהראות לו את רמת הגימור של המאזדה.

עניין הנוחות אולי חשוב לאמא שלך יותר וגם פה המאזדה מנצחת בקלות. נכון שהמונדיאו הרבה יותר נוחה וגם יותר גדולה מכולם (קבוצה 4) אבל אם מאזדה 6 או B4 אז כבר אמרתי את שלי. שוב, קשה להבין על סמך היכולת הניסוח שלך, אבל ה-B4 הרבה יותר רכה ובעיקר לזכותה מהלך מתלה ארוך יותר-למרות שחתך הצמיגים הורס לה את נוחות הנסיעה.

כך מאזדה 6 תהנה, ואל תחסוך בדלק בדקתי במילון,לא הבנתי מה זה בדיוק "כך מאזדה 6 תהנה" אגב, גם סיום המשפט שלך מגלה שנולדו (לאחרונה?) הרבה אנשים שלא מסתכלים מעבר לקצה אפם תוך ניצול מוצרים שלא שלהם .

לפותח השירוש, התשובה היא לא חד משמעית ועדיף לערוך נסיעת מבחן על מנת לקבל את הבחירה הנכונה.

המאזדה מרווחת יותר ובעלת תנוחת ישיבה גבוהה יותר, היא בעלת רמת בידוד רעשים עדיף ותא המטען שלה גדול יותר, לזכותה יותר אביזרי בטיחות (ESP).

הסובארו מהנה יותר לנהיגה ורכה יותר (למרות שהיא איטית יותר מהמאזדה), היא בעלת רשימת אבזור ארוכה יותר ובעלת ציוני בטיחות גבוהים יותר (למרות שהמפרט הבטיחות המקומי שלה לא מלא).

אגב, חלקו האחרון של הוגה הדעות מר "מיליון דולר" הוא הנכון ביותר, בדוק עם אתה אימך יכולה לקבל "פורד מונדיאו" שהינה הבחירה המומלצת ביותר בקטגוריה, מומלצת מאוד.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נסעתי גם נסעתי, המאזדה 6 החדשה איבדה הרבה מהיחוד הדינאמי של הדור הקודם.

ההגה החשמלי ממש לא מזכיר את הדור הקודם (מהבחינה הזאת, אפילו ההגה הלא מצטיין של ה-B4 זוהר לעומת ההגה של המאזדה).

הסובארו בפרוש מהנה יותר לנהיגה. שולי אחיזת הכביש שלה גבוהים יותר. יש לה פחות נטייה לתת היגוי מאשר למאזדה ובעיקר הרבה יותר קל להכניס אותה למעיין סחיפה מאוד מהנה שבזכות ההנעה הכפולה עוזרת לך לקבל מאפיני נהיגה אותם עם המאזדה רק ניתן לחלום (למרות שיש שלב שבו נדרש רמת מיומנות גבוהה מאוד ואין בקרת יציבות שתעזור לך).

למאזדה החדשה יש הרבה יתרונות והיא בהחלט מכונית מצוינת, עדין יש תחומים שה-B4 עדיפה עליה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...