Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיימות בפני שתי אופציות לגבי קניה של אחד מהרכבים הבאים.

פורד מונדאו 2008 או שברולט מאליבו 2008

הרכב הוא בשביל המשפחה שלי, כסף לא חסר ברוך השם.

אני מחפש רכב עם צריכת דלק נמוכה, ביצועים טובים, התנהגות בכביש, ושיהיה עמיד.

עדיף רכב חזק.

במידה ותוכלו אשמח לראות השוואה בין שני המכוניות.

תודה,

יצחק:wink:

פורסם

שתי הרכבים מצויינים אבל שתיהן זוללות דלק, בנוגע לפורד, הרכב עושה 1/7 בעיר

כך שחסכוני הוא לא, המנוע של המליבו יותר גדול כך שהצריכה לא תהיה נמוכה יותר.

פורסם

שני הרכבים מעולים! שני הרכבים מהגדולים ומהמרווחים בקבוצה,למאליבו מנוע עדיף בהרבה אבל גיר מיושן 4 הילוכים למונדאו גיר 6 הילוכים אבל מנוע קצת חלש, ציינת שאתה מחפש רכבים חסכוניים אז שני רכבים אלו ועוד רכבים כדוגמתם(גודל פיזי,גודל מנוע ומישקל כולל) לא חסכוניים אם אתה רצה לצאת מאפקט העדר(מאזדה 6) אז שני הרכבים מומלצים לגבי עדיפות הייתי ממליץ לבצע נסיעת מיבחן.

פורסם

אני מצרף תשובה ,מדיון קודם , על חלק מהרכבים, בקטגוריה הזאת .

משקל = גודל - הכוונה ,רכב מרווח , כאשר מוצאים את הפשרה, בין הגודל הרצוי למשקל .

( למעט ה B4 ) המונדיאו , והמאליבו , כבדות באופן יחסי .וגדולות במימדים , בעיית חניה .

משקל = צריכת דלק - באופן יחסי, ותלוי בסוג הנהג , הצריכה חסכונית , מול ה B4 , המונדיאו , והמאליבו .

- מאזדה 6 - 12.5 ק"מ לליטר - בדיקת יצרן .

- B4 סובארו - 12 ק"מ לליטר - בדיקת יצרן .

- מונדיאו - 10.75 ק"מ לליטר - בדיקת יצרן .

- מאליבו - 8.8 ק"מ לליטר - בדיקת יצרן .

( הנתונים באדיבות - YNET , ואתר מוטוקאר )

גודל = כניסה קלה לרכב , גובה הכסא חשוב, ומרווח פתיחת הדלת - פה נופלת ה B4 .

אמינות = המזדה 6 רכב אמין, נקודה, מניסיון , ועובדות בשטח, לרגע לא שללתי את ה B4 .

המזדה 6 , מודל רכב חדש , ה B4 , יותר מיושנת . ( לכן כתבתי נכון להיום )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני אישית הייתי בוחר במאליבו 2008 והייתי הולך על הדגם הפחות מאובזר שמוכרים בשביל הליסינג, הוא נותן תמורה טובה בהרבה לכסף. לדעתי המאליבו הוא רכב בעל מאפיינים רבים של רכבים בקבוצות מחיר גבוהות ממנו. מקבלים מנוע חזק עיצוב חיצוני שלפי דעתי נראה מעולה במיוחד בצבע הנכון, וגם אבזור מפנק בפנים.

באשר לצריכת הדלק, אני נוהג על מאליבו 2006 שהיא אמנם 100 סמ"ק פחות וגם 100 קילו פחות אולם, אני מניח שנתוני צריכת הדלק קרובים לדגם של 2008. אצלי המאליבו עושה בנהיגה רגועה מעט יותר מ1 ל10 ובנהיגה לא רגועה 1 ל8

• תוכן חדש...