Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי בשעה טובה מאזדה 3 אקטיב 2008. לא הצלחתי להבין איזה מסוגי השמן הוא המומלץ ביותר לרכב שלי. המוסכים המורשים של מאזדה ממליצים על 5w-30 של דלק מוטורס וציינו שבמידה ואני מוכן להשקיע קצת יותר הם ממליצים על מוטורקראפט 5w-30. לאחר שיטוט קצר בפורום ובאתרים אינטרנט שונים הבנתי שיש שני סוגים של מוטורקראפט 5w-30 סינטטי וחצי סינטטי. באתר האינטרנט של דלקול - היבואנים של מוטורקראפט, מזכירים רק את החצי סינטטי.

1. האם החצי סינטטי של מוטורקראפט הוא שמן מספיק טוב לרכב שלי?

2. אין לי מושג אם כרגע ברכב שלי יש שמן סינטטי או חצי סינטטי, במידה ואקנה חצי סינטטי של מוטורקראפט ואוסיף אותו, זה תקין?

3. קניתי נוזל קירור ירוק של פרסטון, האם הנוזל מספיק איכותי וטוב לרכב שלי?

תודה מראש לכולם.

פורסם

כל השמנים אשר הוצעו לך טובים ועומדים בתקן היצרן .

סינטטי מלא לא קריטי , אם אתה דואג לטיפול בזמן - הקפד במיוחד על מסנן שמן איכותי , רצוי מקורי .

ברכבים הללו נוזל הקרור הוא בד"כ אדום או צהוב - לשימוש ארוך , עד 5 שנים .

נוזל הקרור הירוק של פרסטון - הוא לטווח קצר , שנתיים .

צריך לבדוק איזה נוזל קרור יש כעת במנוע - אולי הוא הוחלף בעבר לירוק (לא הגיוני, אבל כדאי לבדוק)

לא רצוי לערבב נוזלי קרור שונים בתקינה שונה - הטוב ביותר אחרי הבדיקה של סוג נוזל הקרור

לקנות גלון מקורי של מאזדה , או של דלקול העומד בתקן .

הרכב שנת 2008 - הוא עדיין באחריות , לא - תן למוסך לבדוק את הנוזלים

אפשר גם להיכנס במוסך יבואן להיסטורית הטיפולים בעבר - ולבדוק באיזה נוזלים הרכב טופל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה על התשובה.

נוזל הקירור שקיים כרגע הוא ירוק, אם אני מבין נכון אתה אומר שלהמשיך עם הנוזל הירוק?

אני מבין ממך שהחצי סינטטי של מוטורקראט הוא טוב, לא הבנתי אם אני יכול יכול להוסיף אותו לרכב שלי גם אם כרגע קיים שמן סינטטי מלא?

פורסם
תודה רבה על התשובה.

נוזל הקירור שקיים כרגע הוא ירוק, אם אני מבין נכון אתה אומר שלהמשיך עם הנוזל הירוק?

אני מבין ממך שהחצי סינטטי של מוטורקראט הוא טוב, לא הבנתי אם אני יכול יכול להוסיף אותו לרכב שלי גם אם כרגע קיים שמן סינטטי מלא?

תשתדל לא לערבב סוגי שמנים...במיוחד בין סנטטי מלא לחצי.

• תוכן חדש...