Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בשלוש השנים האחרונות (מאז שהרכב נקנה על ידי) קיימת תופעה מרגיזה ברכב:

כאשר מתחילים נסיעה, הרכב לא משלב להילוך רביעי (האחרון) עד שהרכב מתחמם (מד טמפ' מים מגיע בד"כ למצב יציב (מאוזן) בשלב זה). הבעיה מטרידה יותר בחורף, מן הסתם, כי משך הזמן שלוקח לרכב להתחמם ארוך יותר, אבל גם בקיץ נתיבי איילון למשך 5 דקות על 80 קמ"ש (כשאין פקקים) זה לא נעים.

התופעה לא משתפרת ולא מחמירה ככל שהזמן חולף (קיימת כבר לפחות שלוש שנים, כאמור).

מה יכול להיות מקור הבעיה?

מי יוכל לעזור?

(אני גר בחולון, אבל זו בעיה שתטופל בפורום אחר :) )

תודה!

פורסם

1. יתכן ואין בעייה וכך מתוכנת מחשב הגיר.(יש לגיר הזה פיקוד אלקטרוני)

2. מה מפריע לך להאיץ ליותר מ 80 קמ"ש בהילוך שלישי ?

3. אתה כנראה לא מאיץ מעל 80, כי אתה מפחד לעלות לסל"ד גבוה יותר.

4. לפעמים, כשהגיר והמנוע קרים, החלפה להילוך הבאה מתבתעת במהירות גבוהה יותר. אם אתה מושך את ההילוך השלישי ל100-110, עדיין הגיר לא מעביר לרביעי ?

 

 

פורסם

1. נשמע מאוד לא סביר שככה תיכננו את הרכב ("לא נוסע מהר כשהוא קר...")

2. ענית בעצמך ב-3.

3. נכון מאוד וגם עונה על 2.

4. גם אם מושכים ל-100+ ההילוך לא עובר. רק כשהמנוע/גיר/משהו אחר מתחמם ההילוך הרביעי משתלב.

עוד רעיונות?

פורסם

מנורת ה"הולד" לא מהבהבת ולא קבועה. היא דלוקה כשמדליקים אותה וכבויה כשמכבים אותה.

גם בזמן שההילוך לא מוכן להשתלב (בתחילת נסיעות) היא מתפקדת כראוי.

התייעצתי עם מוסכניקים לא מומחים בעבר שהמליצו לקחת לי כסף על ניחושים והמציאו חלקים שלא באמת קיימים באוטו לפי דעתי.

פורסם

נראה כמו התנהגות תקינה של תיבת ההילוכים, שכדי להאיץ את התחממות המנוע והנוזל התיבה עצמה, אינה מעבירה להילוך האחרון בתחילת נסיעה.

 

אם תעשה חיפוש תגלה מספר שרשורים שדנים בנושא זה בדיוק.

×
×
  • תוכן חדש...