Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני מעוניין למכור את רכבי בימים הקרובים (מאזדה 3, קומפורט 2006) לטובת גולף TSI.

לפני כחודשיים האוטו שלי נפגע ממכות ברד מרובות ובררתי עם הביטוח שאמנם מכסה את הנזק, אך יש השתתפות עצמית של בסביבות ה-2K.

רציתי לדעת איך אפשר לתקן את הנזק ומהי העלות הכוללת של התיקון? האם מישהו יכול להמליץ לי מה הדבר הנכון לעשות? נכון לעכשיו המחירון של הרכב הוא 91K, במקרה הכי טוב הוא שאצטרך להוסיף עוד 55K בנוסף אם אקבל מחירון.

ידוע לי שלא אקבל על הרכב מחיר מחירון אם אשאיר אותו במצבו הנוכחי.

יש לציין שאני קצר מאוד במזומנים והעובדה שאני צריך להתעסק עם מכירת הרכב ועוד ללכת להסביר את פגיעות הברד ללקוחות זו כבר עצם בגרון ופתח די גדול לירידה במחירון. הרכב מאוד שמור חוץ מזה עם 27 קילומטרים, יד ראשונה.

האם כדאי לעשות טרייד אין בכלל? אני די אובד עצות ואשמח לעצות טובות.

תודה רבה לעוזרים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מה הקשר שאתה קצר במזומנים?

הרכב שלך שווה מה שהוא שווה, יותר או פחות לאחר תיקון שתבצע , אם בכלל תבצע אותו,

אם יבצעו תיקון שאינו ברמה גבוהה מאוד, אתה עלול למצוא את עצמך גם משלם השתתפות עצמית, וגם מתקשה למכור את האוטו במחיר הרצוי.

צלם את האוטו לפני התיקון, גש למקצוענים, ואל תתפשר מהטוב ביותר.

אחכ עשה חישוב אם אתה יכול להחליף את האוטו, אם יש ברשותך די מזומנים, אם כן החלף, אם לא, אז חשוב שנית מה מתאים לך ומה היכולות.

בברכה.דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היה סיפור דומה עם ברד לפני מספר שנים, אני זוכר ירידות ערך משמעותיות ביותר של 15-25% מערך הרכב.

תוכל לבחור לא לתקן ולקבל את ירידת הערך בכסף ואז תוכל למכור את הרכב כפי שהוא, בפחות מהמחירון בלב שקט .

פורסם

אני חושב שדווקא במקרה הזה כדאי לתקן. כפי שהבנתי מדובר באוטו שנת 06', חבל להפסיד 25% מחירון...

אני בטוח שהתיקון יעלה זול יותר וגם ירידת ערך בגלל תיקני צבע בבדיקה יהיו ביחד פחות מ-25%.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא משתלם לתקן כלל! פגיעות גג, מכסה מנוע ותא מטען, הרי יתגלו בבדיקת קנייה וישר יהיה חשד לרכב שהתהפך או עבר טראומה רצינית. כל נסיונות לשכנע את הקונה הפונטציאלי שתוקנו רק פגיעות ברד יעלו בתהו.

עדיף למכור עם הפגיעות, הם הרי לא פוגעות באמינות או בשימוש ברכב ומראש מורידים את המחיר של ירירת הערך שהמוכר קיבל מחברת הביטוח, ואולי קצת פחות ולגמור עניין.

פורסם

מתקני פגיעות ברד במקצועיות רבה, בשיטה מיחדת ולא בפחחות רגילה וללא כל צורך בצביעה:

"אוטו פיקס" שברח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9583827 או 052-3202782 ובקש את דניאליס.

לפני הכל צלם את החלקים שנפגעו כך שבשעת הצורך תוכל להראות לקונה עתידי למכונית שהיו רק פגיעות ברד ולא תאונה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הי רפי, מדוע יש צורך לצלם ? הרי לאחר התיקון הרכב יראה כאילו לא עבר שום פגיעה לא?

יש לך מושג כמה בערך יכול לעלות תיקון שכזה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

איני יודע עלויות וכפי שציין דניאל, לגבי מכסה המנוע כך שרצוי שתטלפן לשם, ביום א', ותברר את כל הפרטים.

לצלם 2 תמונות זאת לא בעייה וזה למקרה שיתגלה בבדיקה עתידית לפני קנייה שהגג ומכסה המנוע עברו תיקון.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...