Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל ששמעתי כמו זימזום כזה מעצבן שמסובבים את המפתח בסוויץ' מבלי להניע.

התקשרתי למאזדה לברר את פשר העיניין והם לא ידעו להסביר לי לי למרות שסיפרתי להם שזה בא מכיוון ההגה והלוח שעונים

לאחר קריאה בפורום הבנתי שיש שם חיישן טמפרטורה עם מאוורר קטן.אני חוזר שוב ומדגיש שהתקשרתי לכמה מוסכי מאזדה והם לא ידעו על מה אני מדבר ביכלל. חזרתי מהעבודה פירקתי את הפלסטיק שמתחת ההגה ומצאתי את החיישן המדובר הוצאתי אותו הוא היה מלא אבק התחלתי לנקות אותו עם לחץ אוויר והחזרתי אותו למקומו והופ הרעש נעלם כלא היה .

דרך אגב חדש כזה עולה 600 ש"ח אז מי שניתקל בבעייה כזו הנה הפיתרון שזה עתה כתבתי וזה לקח לא יותר מ-10 דקות

והנה התמונהimagesCA4RGYIU.jpg

פורסם

הכל עובד והרעש אכן ניפסק כמו שציינתי לאחר ניקוי המאוורר עם לחץ אוויר.

האם מומלץ לשים ספריי מגעים או WD40 ?

תודה ושבת קסומה לכולם

פורסם

זה עושה זימזום בעיקר בתחילת נסיעה לאחר מכן נעלם, הבנתי שזה בסדר וזה קורה ברוב המאזדות.

שאלתי בפורום במוסך רעננה וענו לי מיד שזה חיישן בקרת אקלים ואם הרעש מפריע לי אז העלות היא 400 ש"ח.

כמובן כשהבנתי שלא מדובר בבעיה אלא במאוורר ששומעים רק בתחילה ושזה לא רק אצלי וזה כולה זימזום של מאוורר, נרגעתי ואני לא מתייחס.

פורסם

אני מאמין שממוסכים שהתקשרת קיבלת תשובה שעלייך להגיע

כיוון שלא ניתן לקבוע בוודאות מהו מקור הרעש לפי תיאור טלפוני.

לגבי החלק מדובר בחיישן טמפרטורת פנים הרכב

יש בפנים תיל שעובר בו זרם חשמלי וגם המאוורר המדובר תפקיד המאוורר הוא למשוך אויר מהקבינה לעבר התיל וע״י מעבר האוויר התיל מתקרר ומדווח טמפ' ליחידת הבקרה של מיזוג האוויר

תופעה מוכרת של משיכת אבק למאוורר ורעשים כתוצאה מכך

ניקוי עוזר במרבית המקרים אך לא בכולם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הכל התחיל ששמעתי כמו זימזום כזה מעצבן שמסובבים את המפתח בסוויץ' מבלי להניע.

התקשרתי למאזדה לברר את פשר העיניין והם לא ידעו להסביר לי לי למרות שסיפרתי להם שזה בא מכיוון ההגה והלוח שעונים

לאחר קריאה בפורום הבנתי שיש שם חיישן טמפרטורה עם מאוורר קטן.אני חוזר שוב ומדגיש שהתקשרתי לכמה מוסכי מאזדה והם לא ידעו על מה אני מדבר ביכלל. חזרתי מהעבודה פירקתי את הפלסטיק שמתחת ההגה ומצאתי את החיישן המדובר הוצאתי אותו הוא היה מלא אבק התחלתי לנקות אותו עם לחץ אוויר והחזרתי אותו למקומו והופ הרעש נעלם כלא היה .

דרך אגב חדש כזה עולה 600 ש"ח אז מי שניתקל בבעייה כזו הנה הפיתרון שזה עתה כתבתי וזה לקח לא יותר מ-10 דקות

והנה התמונה[ATTACH]358506[/ATTACH]

אייל, תוכל לפרט על אופן הפירוק וההרכבה של החיישן ?

אם יש עוד מישהו שיצא לו לפרק את החיישן המדובר ויכול לפרט אני אודה לו מאד.

תודה רבה

פורסם
תומר שלחתי לך הודעה בפרטי

תודה אייל , אבל לצערי לא קיבלתי את ההודעה.

אני מניח שזה מכיוון ששנינו משתמשים חדשים.

אודה לך אם תוכל לפרסם את ההודעה בשרשור הנ"ל.

תודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...