Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, מדובר בלקסוס IS 250 הרכב בבעלותי מהיום שעלה על הכביש לפני 7 שנים, והוא נהנה מטיפוח סדיר כולל ג'ל שנמרח באופן קבוע על המושבים.

לאחרונה התחיל להציק לי הגוון ה"חדש" שמושבים קיבלו, מדובר בלכלוך שהצטבר עם הזמן ושהג'ל לא הצליח להסיר אותו.

כדי לטפל בכך הזמנתי השבוע חומרים מ- carmaster detailing ואז התקשר אלי חבר הפורום ZUZA (ערן) שבסבלנות אין קץ בדק לאיזה שימוש אני צריך את החומרים ולאיזה רכב - הוא נרגע רק כשהיה בטוח שההזמנה מתאימה לצרכים.

החבילה הגיע תוך יום והופתעתי מהסוכריות שצורפו אליה... :shock:

בקיצור - שאפו ענק לבחור, חווית שירות מדהימה.

נמשיך, מצב המושבים היום בבוקר לפני טיפול שעשיתי ואחרי ג'ל של מג'ס שנמרח עליהם לפני חודש לערך:

zjykrwmjjxzm.jpg

inyjnncnqjjw.jpg

המושבים אחרי הניקוי בתרסיס לניקוי עור:

yyb2djmyjilm.jpg

המושבים בגמר הטיפול, אחרי מריחת הקונדישנר של ננו-סקין:

nyozghqyklxd.jpg

החומרים שהשתמשתי בהם:

1. ג'ל של מג'ס שבו השתמשתי עד הטיפול הזה.

2. תרסיס לניקוי עור של CG

3. קונדישנר לעור של NS

4. שימו לב למגבת - היא הייתה צהובה חדשה וראו כמה לכלוך היא ספחה אליה... :shock:

ziizyi2nwdn1.jpg

פורסם

יצא יפה מאוד, מראה משופר למושבים שלא היו נראים רע מלכתחילה.

אתה יכול לפרט יותר על התרסיס לניקוי עור של CG?

עד היום (שנתיים) השתמשתי בתחליב לעור בלבד, האם אתה ממליץ לנקות את המושבים עם התרסיס ?

מדובר על מושבי עור של הקליאו בחתימה, ריפוד עור משולב עם אלקנטרה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תשובות/הבהרות/תובנות:

1. מדובר ברכב שמור ברמה שהרבה מעל הממוצע, כולל חומרי טיפוח שנמרחים עליו מידי תקופות קצובות.

המושבים האחוריים שברכב היו במהלך השנים כמעט ללא שימוש והדבר ניכר בגוון העור שלהם - בז' בהיר - כפי שהיה מהיום כשהמכונית עלתה על הכביש.

2. המושבים הקדמיים קבלו גוון של בז' כהה יותר, דבר שניתן היה לראות במבט מעמיק ורק כשמשווים אותם לגוון של האחוריים.

3. הקונדישנרים למינהם לא מנקים עור ביסודיות, עובדה היא שלמרות מריחות חוזרות ונשנות הלכלוך נשאר. אני בטוח שבלי קונדישנר המצב היה גרוע בהרבה - אבל כפי שאתם רואים הם לא מנקים באופן מושלם.

4. חומר הניקוי של CG עשה לדעתי עבודה מצוינת, הייתם צריכים לראות את נזילת הלכלוך שירד עם החומר כדי להבין.

מצד שני - להתרשמותי - החומר איננו אגרסיבי, כך שאצלי הוא מקבל ציון גבוה.

5. הג'ל לעור מתוצרת ננו-סקין יקר יותר מזה של מג'ס וטוב יותר, בהתחשב בכך שבקבוק מספיק לתקופה ארוכה מאוד, באמת שאינני מוצא סיבה לחסוך 25 ₪ (ההפרש במחיר בניהם) ולקנות את המג'ס.

6. הגיבורה האמתית של הפרויקט הייתה המגבת שספגה את כל הלכלוך שהוסר, כדי להמחיש במה מדובר אני מצרף תמונה נוספת שלה - מזכיר שוב, זו מגבת חדשה לגמרי הלכלוך שעליה ירד מהמושבים הקדמיים. :shock:

fldgjmw4myne.jpg

פורסם

דורקי, תוצאה לא רעה בכלל, אבל עושה רושם שיש צורך בפעם נוספת של ניקוי.

החומר של CG עובד נהדר, והבנתי שעם שימוש במברשת ייעודית התוצאה הרבה

יותר טובה, אבל גם דורשת יותר עבודה.

אני פעם אחרונה השתמשתי בקונדישנר של zaino, ולדעתי הוא עובד מצוין,

הן בריכוך, והן בהגנה שהוא נותן.

פורסם
דורקי, תוצאה לא רעה בכלל, אבל עושה רושם שיש צורך בפעם נוספת של ניקוי.

החומר של CG עובד נהדר, והבנתי שעם שימוש במברשת ייעודית התוצאה הרבה

יותר טובה, אבל גם דורשת יותר עבודה.

אני פעם אחרונה השתמשתי בקונדישנר של zaino, ולדעתי הוא עובד מצוין,

הן בריכוך, והן בהגנה שהוא נותן.

+1 שוב ריסוס, קצת לחכות שהחומר יפעל, מברשת, וניקיון חוזר הפעם עם מגבת עם סיבים קצת יותר ארוכים.

ושוב אני ימליץ על משהו שהוא לא"מיועד למכוניות" תחפש מברשת לניקוי ציפורניים (מסוג שמנקים איתה מתחת לציפורניים) יש לה שיערות קשיחות אך עדינות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תודה על ההערות/הארות:

התמונות מרמות משהו ומקומות שנראים מעט מלוכלכים זה בסה"כ משחקי תאורה, אבל בהחלט ישנם מקומות בסמוך לקמטים בעור (קמטים ולא סדקים) שלא נוקו באופן מושלם, שם חשבתי לעשות מקצה שפורים עם מברשת שיניים עדינה.

דעתכם?

פורסם

את נושא משחקי האור אפשר להגיד גם על התמונות של לפני...

הייתי מאוד נזהר ממברשת שיניים. חשש שישרוט. תבדוק טוב טוב בפינה שיש בה תאורה טובה לפני שאתה מכסה שטחים...לדעתי יש מברשות מתאימות יותר עם שיער רך ולא פלסטי.

בכל מקרה, כל הכבוד על מצב הכללי המצויין. עדות לאיכות המכונית והיחס שהיא מקבלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
את נושא משחקי האור אפשר להגיד גם על התמונות של לפני...

צודק לגמרי :-) ותודה על המחמאות.

אנסה לבצע ניקיון חוזר בשיטה הרגילה - שפשוף עם סמרטוט כותנה וספיגה עם מגבת - מקווה שהלכלוך האחרון יוסר.

פורסם

וואו הוא נראה מאוד מאוד שמור ממש כמו חדש, חבל שBMW לא מייצרים כאלה תאי נוסעים עם עמידות כזאת :)

איזה שנה ועם כמה ק"מ?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עבודה יפה, והתוצאה יותר.

להבא,

קח את הקלינר רסס על המושב ותשפשף אם מברשת קטנה עם שיערות מעט קשות . תעבוד איזור קטן בכל פעם.

כל כמה שפשופים טובים (בערך כ 1-2 דק' לשפשוף ) תעביר ניגוב עם מטלית מיקרו .

לא תאמין על כמות הג'יפה שתצא לך משם.

תחזור על הפעולה בכל איזור בנפרד, כשכל פעם אתה משתמש בצד נקי של המטלית לניגוב הג'יף.

אל תתמהמה עם הניגוב כדי שהלכלוך לא ישקע חזרה.

לאחר מכן מרח קונדישינר לעור בצורה יסודית, כשאתה מפעיל מעט לחץ (דמיין שאתה מחדיר את החומר לעור) -מעט לחץ יספיק .

טיפ: שימוש בחומרים לעור המכילים קלינר+קונדישינר באותו מוצר, לא יכול לבצע עבודה אפקטיבית כמו החומרים הנפרדים המיועדים לכל מטרה בנפרד.

אל תעבוד עם המברשת על איזורים שבהם יש לך ריפוד רגיל ולא עור/פלסטיק זה יוציא לך סיבים ויהרוס את המרקם האחיד והאסתטי. באיזורים מחוררים של העור, תנסה להמנע משימוש במרשת גסה כזו, ואת מריחת החומר תבצע על גבי מטלית ולא לרסס או למרוח ישירות, על מנת שלא להחדיר חומר לחורים.

אני השתמשתי לאחרונה בקלינר וקונדישינר (לחוד כמובן) של מגס' . עשו עבודה טובה. רוב הסיכויים שאמשיך להחזיק את הקלינר של מגס' ובמקום קונדישינר ארכוש סרום לעור של CG . (אגב, אם יש למישהו שמעוניין למכור, הנני..:wink: )

את השימוש עם המברשת הקטנה אתה יכול ליישם גם על חלקי הפלסטיקה באיזורים בהם יש מגע עם עור אדם כמו משענת הדלת של הנהג והנוסעים וכדומה. כך נוצרת הגי'פה (מזיעה,שומן וכו') לנקות עם חומר יעודי לניקוי פלסטיק. או בדילול עם APC.

גם שם תופתע מהתוצאות.

פורסם

אני באמת לא מבין על מה המחמאות.

ע"פ התמונות, המושבים נראים מלוכלכים - שימו לב לכתמים במושב העליון.

הייתי מנסה שם ניקוי באדים במקום שימוש בכימיקלים.

אלירן.

פורסם
קונדישינר גם לריפודי בד רגילים? בהחלט ! נסה את ה Fabric guard.

http://vixdetailing.co.il/fabric-guard/?product

vix , תודה רבה על ההמלצה...שאלה לי:

ראיתי שהחומר הזה הוא אוטם לבדים וזה לא בדיוק מה שאני מחפש.

אני רוצה חומר בסגנון autoglym interior shampoo, מרססים על הריפודים, עוברים עם מברשת ומקציפים ואז פשוט מנגבים.

האם לחומר הזה יש אותו אפקט או שיש חומר דומה של אחת החברות שאתם מיבאים שאוכל להשתמש לניקוי הריפודים?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...