Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני סוגר עסקה וקונה את הרכב הראשון שלי מדגם פיג'ו 307 XT 2000 שנת 2002

לרכב מספר סריטות, חבלות ושיפשופים (בכל זאת יד 2 2002)...

אני מתלבט האם כדאי לעשות צבע כללי לרכב, וכמה זה בכלל יעלה ?

או לחילופין לצבוע רק את המקומות הפגועים ? (טמבון, כנף...)

מה המלצתכם ? כמה לדעתכם יעלה צבע כללי ?

אגב, צבע הרכב הוא מטאלי כתום אדמה.

פורסם

אם מצב הצבע סביר , בצע תיקון וצביעה במקומות הנדרשים בלבד ,

צבעי טוב יודע להתאים צבע , לצבע היותר ישן , ואח"כ בצע פוליש ווקס לכל הרכב , להתאמה וטשטוש .

חבל לצבוע את כל הרכב . זו הוצאה גדולה אם מבצעים זאת נכון - הרבה פרוקי פלסטיקים מראות חלונות וכו '.

ובהמשך הרכב יפגע שוב בשריטות ומכות קטנות חדשות - סדר קלות ונחמד , לדעתי זה מספיק .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המלצה קטנה ,

לפני שאתה צובע ומתקן , צלם את כל הפגמים ושמור למקרה שתמכור את הרכב , כך תוכל להראות לקונה הבא את סיבת התיקון ושלא היתה פגיעה יותר רצינית.

פורסם

קח את הרכב למומחה, שיצבע באומנות את מה שחייב צביעה, לא כדאי את כל הרכב, אלא אם אין מס' חלקים שאינם פגומים.

עדיף היה שתצלם ותעלה תמונות, יהיה קל יותר ליתן תשובה מתאימה , אף מדוייקת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...