Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדוע בקצה בית הפילטר אויר יש במקום מעבר פתוח, צורה של כנפיים של מאוורר,אבל הם קבועות,כלומר, יש שם כאילו מאוורר בכניסה.

מה תפקידו בכוח ולמה שמו כזה דבר,הריי זה מפריע לזרימת האויר?

תודה.

פורסם

שאלה מצויינת!

האפשרות היחידה בניגוד להגיון הראשון , שמתקבל, הוא סחרור האוויר הנכנס דרך הלוע בקצה האוויר, גורם לערבול וסחרור האוויר הנכנס למנוע דרך הקרבורטור, ובכך משפר את התערובת, וגורם בעקיפין לחיסכון מסויים בתצרוכת הדלק,

על עיקרון מנחה זה הורכב ברכבי מיצובשי לנסר, "פטנט" שהומצא על ידי חבר פורום זה,

אשר אני מנוע לפרסם את שמו ופרטים מזהים עליו,אשר עובד על עקרון זה, והיה,אמור לשפר את תצרוכת הדלק באופן ניכר ואת תאוצת הרכב גם יחד.

מכיוון ששימשתי בזמנו שפן ניסיון , וממליץ חיובי באם הה"פטנט" יוכיח את עצמו, ומכיוון שבאופן פסיכולגי, חשתי שינוי מסויים בתאוצת הרכב, זוהי הסיסב היחידה שהפטנט מורכב עד היון ברכבי,

לא פורק, מהסיבות שנזק הוא לא גורם, אך אין שום שיפור בתצרוכת הדלק, והוא עובד על שיטת האפקט של הגלולה, ששמים בטנק הדלק על מנת לחסוך בדלק,אך "אשרי הפתי המאמין"!

בברכה,

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם לוקחים את העיקרון המנחה הזה ומפתחים אותו:

נניח בכל רכב ,אם אני מרכיב את הסופית הזאת , או כל פטנט שאמור כיוויכול לסחרר את האויר ביניקה ולגרום ליותר אויר להיכנס לקרבורטור, האם זה ייעל את פעולת המנוע באופן כלשהו ?

תודה.

אגב,יצא לי לראות באיביי את הפטנט הזה , מין מכסה מתכתי שמתלבש על קצה פילטר האויר ודרכו עובר האויר,אמור לסחרר את האויר ולייעל את כניסתו, אם מהנדסי מיצובישי השתמשו בזה,תהיתי,האם זה באמת עובד?

פורסם

ה"פטנט" הזה שאתה מדבר עליו קיים גם בפילטר האויר במאזדה לנטיס.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מה ההיגיון?

בסופו של דבר האוויר המסוחרר הזה נתקל בפילטר אויר עצמו שדי יבלום את הסחרור וכמות האויר שתעבור דרכו היא לא משתנה בין אם האוויר מסוחרר או לא..

כך אני מבין את זה.

מתעלק על השרשור- יש הבדל משמעותי באיכות הפילטרים למיצובישי לאנסר קרב'?

הכוונה היא השפעה על צריכת הדלק..

• תוכן חדש...