Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי עבור אשתי פורד פוקוס חדשה. זה יהיה רכב משני בבית. נסועה שנתית צפויה - כ - 11000 ק"מ. בעיקר נסיעות עירוניות או פקקים. אין במלאי ולא יהיה ב- 4 חודשים הקרובים.

ניסיתי טויוטה קורולה חדשה. נסעתי ולא התרשמתי. אשתי צפויה לעשות נסיעת מבחן בקרוב (לא אמרתי לה כלום על התיבה הרובוטית כדי לא להטות את דעתה). החשש שלי הוא מירידת ערך גדולה מדי (שוב - זה רכב פרטי) בשנים הקרובות בגלל התיבה הרובוטית שעשויה להיות מוחלפת בדגם יותר מוצלח - היו דברים מעולם. מעבר לזה - צריך להוסיף לדגם היותר מאובזר כדי לקבל את 4 חלונות החשמל ועדיין הפוקוס - הרבה יותר מאובזרת בהרבה פחות כסף.

בצרפתיות לא בא לי לגעת - אי אפשר לדעת איזה צרות משונות יהיו שם ואני לא רוצה לממן החלפת מחשב יום אחרי תום 3 שנות האחריות של היצרן. כשזה בליסינג זה לא מעניין אבל כשזה מכיסי הפרטי - זו בעיה. ובכלל - מכיוון שלא אני נוהג - אני חייב רכב אמין.

מזדה 3 לא באה בחשבון - קטנה ולא נעימה. אשתי נוהגת כרגע במזדה 6 שנת 2006 ולא ממש אוהבת (עברה אליה ממונדיאו).

הונדה סיוויק יקרה יותר ולא באמת נותנת תמורה למי שרוב הזמן נוהגת בעיר ולא מחפשת "פתיחות" או כוח עודף.

לא נשארה שום אפשרות.... :cry:

או שאני טועה?

אפשרות נוספת היא לקנות משהו משומש לכמה חודשים כרכב גישור עד שיגיעו למלאי פוקוסים.

מה דעתכם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ציינת עד איזה סכום אתה רוצה להשקיע? בכל זאת כמו שציינת שרוב הנסיעות יהיו עירוניות ופקוקות אז היית ממליץ לך לבדוק או את ההונדה סיוויק הייבריד(שכרגע יש מבצע של תלושים לדלק בסך 12,000 ) ובנוסף את הטויוטה פריוס אם הסכום גבוהה תמיד תוכל לרדת לסגמנת נמוך יותר כמו הפיאט גרדה פונטו שמאובזרת לחלוטין בפחות מ- 100K ואת הסוזוקי סוויפט והסקודה פאביה.

:fadein:
פורסם

יפה, יש לך דעות על רכבים שאף פעם לא היו ברשותך , נחמד.

11K ק"מ בעיר, פנה לרכבים קטנים ואו היברדי מלא כמו הפיריוס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש גם את היונדאי I30 ( רכב טוב, שמציע תמורה טובה למחיר) והרגע נחת גם קיה סיד, האח של I30, שנחשב מוצלח אף יותר מהאח הגדול מבחינת איכות ואבזור.

יש גם את הסובארו B3, שאני מאוד אוהב אותה (וגם משוחד למענה :|) ובאמצע אוגוס תגיע גם הסדאן, שבה תא מטען של 530 ליטר בערך.

יש את המיצובישי לאנסר החדשה (אותה ממש לא אהבתי, עיצוב אנמי מאחורה ואגרסיבי מדי מקדימה, פלסטיקים זולים אפילו משל הB3 וחסר כל השראה, אך מרווח)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה אתה רוצה?

פורסם

כמישהו שקונה רכב, מותר לו להביע עליו דעות, לא חייבים לקנות רכב בלב לא שלם נכון ? מי שלא מאמין בצרפתיות \ נכווה בעבר, לא חייב לחזור על זאת שוב, על אף ההמלצות.

מה אתה רוצה?

הוא התכוון לדעתי לפותח השרשור, לא לך :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

דעות מביעים על דבר אשר התנסית בו.

11K בעיר רק רכב קטן ואו היברידי, מה לעשות זה הדבר הנכון לעשות אלא אם כן יש ממון לזרוק על דלק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קצת סדר ברשותכם (ותודה על התגובות עד כה):

הרכב יוביל את אשתי, את שני ילדינו הקטנים (שני כיסאות ברכב) ואולי עוד אחד בעתיד הבינוני (3 שנים). כמוכן הוא יוביל קניות מהסופר ועגלת תינוק.

אשתי מעדיפה סדאן. זה יהיה לה יותר נוח - במיוחד תא מטען גדול יותר. היא גם צריכה רכב שירגיש לה טוב - פיאט פונטו זה לא הסטייל שלה. גם לא מיקרה. וגם לא I30.

לגבי צרפתיות ודעה קדומה - אני עובד בחברה גדולה עם צי רכב מכובד כך שאני מכיר היטב ואף יצא לי לנהוג על מגוון רכבים. אולי זו דעה קדומה ואולי הצצתי בספרי הטיפולים אבל משום מה - לא בא לי כל כך על צרפתיות (ברכב כמובן).

שוב - אשמח לשמוע דיעה על על הקורולה.

אפרופו היברידיות - העלות לרכישה גבוהה משמעותית מעלות של רכב "רגיל" ולצערי, עם כל אמוני בנושא, אני מאמין שעלות החלפת המצברים אחת למספר שנים תוסיף על ההוצאות סכום שיהפוך את הקניה ללא מוצדקת כלכלית.

פורסם

מבחינת סיויק היברידית, ראיתי לא מזמן פרסומת של מי שקונה אחת כזו מקבל דלק לכמה שנים חינם. כדאי לבדוק.

אולי הפרש מחירים ישתלם בצורת דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהונדה סיויק המבצע של דלק לשנתיים נגמר. הדבר היחיד שאפשר לקבל זאת הנחה של כמה אלפים בודדים על קניה במזומן.

למרות הדעה הנחרצת של אלון 123456, אני חושב שמיצובישי לנסר מתחרה ראוייה לסיויק (תקרא מבחני דרכים מחו"ל "לנסר מול סיויק").

סיפור טרי מלפני שבוע:

החבר שלי הזמין פוקוס לפני חודשיים. לאחר ההודעה מהיבואן של פורד על האיחור בהספקה של הרכב המוזמן, לקח חזרה את המיקדמה, נכנס לסוכנות מיצובישי, ערך נסיעת מבחן (אחרי נסיעת מבחן על סיויק), הזמין לנסר חדשה וקיבל הנחות גדולות.

היתרון של מיצובישי על סיויק , לדעתו: בגאז' יותר גדול ויותר נוח לשימוש, ישיבה גבוהה בלנסר מול חצי שכיבה בסיויק והעדפה של רכב המיוצר ביפן מול ההרכבה הטורקית. הוא לא התרשם לרעה מאיכות החומרים במיצובישי וגם אהב מאוד את עבודתו של הגיר הרציף.

בנוסף, במחיר של 129 אלף הוא קיבל דגם "ספורט" - בקרת אקלים, קרוס קונטרול, פנסי ערפל, מערכת של "רוקפורד"

(8 רמקולים, סאב, צ'ינז'ר MP3). אם הוא ישלם במזומן, טסט שנתי + POINTER ללא תשלום.

במחיר הזה אפשר לקבל הונדה סיויק דגם בסיסי.

11 אלף ק"מ בשנה זה לא הרבה ולא מצדיק רכב דיזל או היברידי( רכבים היברידיים גם צריכים לפחות פעם בשבוע לנסוע מחוץ לעיר כדי להטעין את הסוללות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אישתך בקטע של רכב עם פוזה אז יש עכשיו מיבצע של קיה ספורטז האח התאום של הטוסון והוא אמור לעלות 145K ,נכון שהוא צורך דלק יותר מהמאזדה 6 שברשותך אבל אישתך גם ככה לא נוסעת הרבה, אופציה נוספת היא המונדאו החדשה שהגיע עכשיו משלוח.

פורסם

אשתי לא בקטע של פוזה אבל כן רוצה רכב שיגרום לה להרגיש בטוחה (ונחשקת). סכום של 147K וצפונה לא עומד בתקציב..

המזדה 6 היום היא מליסינג וצריך להחליף אותה ברכב פרטי.

לא שמעתי כלום על הטויוטה (סליחה שאני מתעקש) - האם לפרש את השתיקה כסוג של מחאה חרישית? ואם מישהו יודע עד כמה הם יהיו מוכנים להתגמש במחיר? (הרכבים במלאי... עכשיו צריך להיפטר מהם).

ואגב - שרות לקוראי השירשור - צלצלתי לקבל הצעות מחיר לביטוח גם לפוקוס 2008 וגם לטויוטה - שיהיה. הביטוח שלי היום ב- AIG וההצעה שלהם למקיף לפוקוס חדשה היתה 4250 ש"ח. לטויוטה "רק" 3600 אבל דרשו איתורן שזה עוד 600 בשנה כלומר אותו דבר.

לעומתם ביטוח ישיר רוצים סביב ה -2500 למקיף באותם התנאים בדיוק כולל אותה ירידת ערך לטוטאל, השתתפות עצמית נמוכה יותר וכל הג'אז הזה.

ובלי איתוראן לטויוטה.

שתדעו...

פורסם

אחרי נסיעת המבחן של אישתך על קורולה תהיו יותר חכמים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ על הסבה לגז חיסכון של מאות שקלים

מחיר הדלק כ 6.90 , מחיר הגז כ 3.60

מערכת עולה כ 4000 ש"ח פלוס התקנה

אחרי כחצי שנה תכסה את מחיר המערכת ומאז רק תרוויח.

נקודה למחשבה,ישתלם בכל רכב משפחתי.

• תוכן חדש...