Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב לנטיס 95' 1800 אוט' עבר טיפול 10K לפני שבוע.

היום בעת שעצרתי ברמזור הטורים החלו לרדת עד כמעט ל -0 והרכב עמד ממש להכבות ואחרי מס' שנויות חזרו שוב למצב רגיל,כך קרה מס' פעמים שבאחת מהן הרכב כבה בנפילת הטורים.

הנעתי מחדש וכאילו כלום לא קרה.לאחר כשעה שוב אותו סיפור,מס' נפילות טורים וכיבוי הרכב פעם אחת.

ממה יכולה לנבוע הבעיה ?בחיפוש ראיתי שיש לבדוק את צינור הוואקום המתחבר לסעפת,בדקתי ואין בו חורים אך הוא קצת יבש ואם מכופפים אותו רואים סדקים דקים.

תודה מראש.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כמעט בטוח שיש לך שם שסתום מייצב סל"ד סרק , צריך לנקות אותו עם ספריי לניקוי קרבורטורים

שסתום או חיישן ?

יש על הצינור המחבר בין הפילטר אויר ולסעפת חיישן שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני מנתק אותו הסלד משחק.

פורסם

זה חיישן שבתוכו שסתום המוזז ע"י קפיץ , תפקידו לייצב את הסל"ד בסרק

לפעמים הוא מתלכלך - וזה מה שגורם לסל"ד לשחק/ לרקוד ואף להיכבות

פרק , נקה ודווח על תוצאות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

פשוט לפרק את החיישן מהקונקטור ולנקות עם ספריי מגעים וקיסם אוזניים את מגעי החיישן ?

פורסם

מערכת ההצתה שלך פגומה.

בדוק חוטי הצתה ורוטור מפלג.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חוטי הצתה נראים תקינים - אין יובש או סדקים.איך ניתן לבדוק בוודאות שהם אכן תקינים ?

לגבי רוטור המפלג - איך מתבצעת הבדיקה, פשוט לפתוח אותו ולהסתכל ? מה אני אמור לראות ?

פורסם

איך בודקים חוטי הצתה תקינים ? איך בודקים רוטור ?

כנס לפורום שלנו, תאמין לי שיש לנו כבר מומחים בנושא.

http://www.mc-il.net/forum

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
The stinger צודק, מישהוא עשה פדיחה.

בנתיים, הפדחן הוא אתה. רשמת הודעה ללא תוכן.

קודם כל, אני מוכן להתערב שיש לו בעייה במערכת הצתה. אני מוכן להתערב גם על האוטו שלי.

דבר שני, לא הסברתי כי רציתי למשוך את הבחור אלינו. יש לנו המון אנשים מנוסים עם תקלות מסוג זה ותמיד יהיה נחמד אם עוד חבר חדש יצטרף.

שמוליק

פורסם

יפה שאתה מוכן להתערב, גם על האוטו שלך.

אבל לא זה מה ששאלו אותך, The stinger שאל, "הייתי רוצה לדעת איך קבעת (בנחרצות) שהבעיה נובעת ממערכת ההצתה". ועל זה לא ענית. אנא ענה כדי שנוכל ללמוד מנסיונך.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

אני מבין שעושים פה דיאגנוזה אלחוטית...חוטי הצתה...רוטור...

אז לפותח השרשור..החיישן שראית בצינור זהו חיישן טמפ' אוויר ולא מייצב סר"ק.

בדוק שוב את הצינור המוביל מסעפת היניקה למסנן האויר לקרעים וסדקים גדולים..במידה ואין,סביר להניח שהבעיה היא במייצב, הוא נמצא בסמוך למצערת.

עוד שאלה קטנה ,כשהבעיה מופיעה נדלקת נורת תקלת מנוע(cel)

אורן בן סימון

פורסם

yosi2u2, שלחתי לך ה"פ עם פירוט הבדיקות, אנא דווח על פתרון הבעייה.

שמוליק

פורסם
זה חיישן שבתוכו שסתום המוזז ע"י קפיץ , תפקידו לייצב את הסל"ד בסרק

לפעמים הוא מתלכלך - וזה מה שגורם לסל"ד לשחק/ לרקוד ואף להיכבות

פרק , נקה ודווח על תוצאות

ידידי , החיישן שאתה מדבר עליו הוא IDLE AIR CONTROLLER. הוא מדבר על חיישן זרימת האוויר (הוא רשם בין הפילטר לסעפת).

ניקוי לא יפתור לו את הבעייה של הסל"ד.

אם הבעייה הייתה בצינור יניקת אוויר (ואני לא אומר שזה תקין - כי אם יש בו סדקים, אז חייבים להחליף אותו) אז גם כשהמנוע קר המנוע היה מזייף ולא אחרי שהוא חם.

לכן, סביר יותר שחוטי ההצתה + מצתים פגומים.

מה יוסי, דווח לנו מה נעשה בטיפול, היכן (מורשה, לא מורשה) והאם יש לך היסטוריית טיפולים (זכור לי שקנית את הרכב ממישהו אחר)

שמוליק

• תוכן חדש...