Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות סאב לאוטו, טווח המחירים הוא עד 1000 ש"ח.

הצלחתי להבין שתיבה אטומה מספקת דיוק רב יותר. כמו כן, אני צריך תיבה קטנה כי אני לא מעוניין לתפוס הרבה מקום בבאגז'.

שמתי לב שאנשים ממליצים על הסאב של HERTZ ES300 שמתאימה לו תיבה קטנה אך לא מצאתי אותו באינטרנט.

אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת סאב שיהיה חזק ומדוייק בטווח במחירים שיכול לעבוד בתיבה קטנה ואם תוכלו להפנות אותי לחנויות ספציפיות זה יהיה נחמד.

תודה לכולם!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את מחירי ההרצים והדגמים לא מפרסמים באינטרנט ולא ניתן למצוא אותם מסיבה לא ידועה.

צריך לחפש בחנות פיזית ולשאול שם.

את הסאב שלי קנתי בטומקאר הוד השרון,הוא מוכר מוצרי הרץ בחנות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יקירי תקשיב טוב!

לי אישית יש את הקומפוננט של HERTZ energy 165 וקניתי אותם אחרי ששמעתי איזה איכותיים הם! בכלל המוצרים של החברה נותנים תפוקה מצויינת למחיר שלהם! כך גם הסאב שאתה מעוניין לקנות, לגבי גודל התיבה אני לא ממש בטוח למרות שעד כמה ששמעתי תיבה קטנה סגורה מתאימה מעולה והסאב מפיק צליל מדוייק ביותר איתה!

לגבי מקום.. ממליץ בחום על "תומקאר" שבמושב רינתיה! (ליד פ"ת)

לבחור קוראים תומר, ועברתי כבר מספיק מתקינים עד כה, ויש כבוד לכולם אבל תומר פשוט נותן לך מה שאתה צריך בדיוק!!

:nono: פחות :nono: יותר! תתייצץ איתו אני בטוח שאחרי 5 דקות שיחה איתו אתה כבר תתאם הגעה!

תהנה אחי אחלה בחירה HERTZ :lol:

בהתחלה - 1994 PEUGEOT 106 XSI :twisted:

מקודם - 1997 VW POLO 16V :evil:

ועכשי ו- TOYOTA corolla GLI 2003 סולידית ומפנקת! :-D

פורסם

הסאב עלה 1000.

למה לשלם כזה סכום?

לפני כמה שבועות עזרתי לחבר למצוא כזה סאב,

הכי זול שדיברתי איתו , הוא ליאור מולטימדיה בחיפה,

כדאי לברר אצלו .

תתקשר ותשאל על סאב הרץ בגודל "10 או "12 ,

הוא מוכר את הסאב ללא תיבה ב620-650 ש"ח (היקר יותר זה ה-"12) ,

לא חבל לשלם 1K ש"ח ?

זה מה שאמר לי בטלפון,אני בטוח שאם תגיע למקום , הוא יתן לך מחיר טוב יותר.

הוא גם נותן את הסאב עם אחריות.

ZZR

פורסם

לא מבין מה כל הרוח מאחורי הסאבים של hertz .

במיוחד הדגמים האלה , Fs גבוהה בטירוף של 30 hz , ו Xmas של 9 mm .

דיוק ? סבבה , אבל הסאב הזה הוא לא "סאב" מעצם המילא subwoofer ז"א "מתחת" לתדר נורמאלי :) זהו פשוט מיד מגודל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ליאור מולטימדיה , חיפה .

אם כבר אתה שואל בקשר לסאב הזה , תעשה לי טובה ותשלח לי בהודעה פרטית כמה הוא הציע לך :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני אמליץ על הסאב שלי במקרה הזה - אינפיניטי קאפה בתיבה 28 ליטר אטומה - מקורי של היצרן.

חדש עולה היום 1350 - שווה להתאמץ.

יד 2 אם תמצא - אתה יכול לרדת מהאלף שקל וזה שווה כל גרוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה.

מחר אני אדבר איתו ואשלח לך ה"פ לגבי המחיר.

יום טוב.

נ.ב אני מעדיף כרגע לא לעלות ל- 1350 לפי מה שהצלחתי להבין ההרץ אמור לעשות את העבודה במחיר נמוך יותר(אולי הרבה יותר).

פורסם

phase sx12 - קופסא אטומה קטנה של 23 ליטר.

אלמנט צריך לעלות איזה 700 שקל.

יש לך גם את המק אודיו ICE או FIRE שמגיעים עם תיבת BAND PASS ולרוב עולים הרבה פחות מ1000 ש"ח.

אחלה סאבים. לך תשמע מסטיח לך שתאהב.

הם כבר עם תיבה, והיום גם עם לדים כחולים בתוך התיבה.

פורסם

אני דוקא חושב שקיקר C12 יכול להיות אחלה סאב .

הוא זול וטוב מספיק לרכבים קטנים, הוא פירק לחתיכות פונטו של חבר .. :idea:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מצד אחד:

לא מבין מה כל הרוח מאחורי הסאבים של hertz .

במיוחד הדגמים האלה , Fs גבוהה בטירוף של 30 hz , ו Xmas של 9 mm .

דיוק ? סבבה , אבל הסאב הזה הוא לא "סאב" מעצם המילא subwoofer ז"א "מתחת" לתדר נורמאלי :) זהו פשוט מיד מגודל .

ומצד שני:

אם כבר אתה שואל בקשר לסאב הזה , תעשה לי טובה ותשלח לי בהודעה פרטית כמה הוא הציע לך :smile: .

אתה "קצת" סותר את עצמך.

בנוסף, שוב אנחנו מגיעים לנושא של נתונים טכניים, אם אתה לפחות מציין אותם כדי שתדע מה אתה בכלל מדבר.:idea:.

"FS גבוה מטורף של 30HZ"- מה אני אגיד לך, ממש "גבוה" לסאב של 10 אינטש, אחד הנתונים השכיחים ביותר במידה הזו.

מה גבוה בזה בדיוק?

לIDQ10D2/4 יש FS של 26.4HZ. - עולה פי 2 וקצת.

לJL 10W3V3 יש FS של 31.49-32.96 (כתלות בגסאת הסלילים). עולה פי 1.5

ל10W6V2D4 יש FS של 28.5HZ. עולה פי 3 וקצת.

אלו כמעט ארבעת הסאבים היותר טובים שאני מכיר בגודל 10 אינטש.

נכון, לIDMAX לדוגמא יש FS של קרוב ל20HZ, אבל הוא גם עולה בערך פי 3 מהסאב המדובר.

ואם אנחנו נשווה נתונים אז האליינט של פייז בגודל 10 אינטש הוא טוב יותר מהIDMAX, בגלל שהFS שלו יותר נמוך מהIDMAX10.:shock:.

אל תשכח שמדובר על סאב שאמור לעלות 800-1000 ש"ח.

כי לפי הדברים שאתה כותב, הW3V3 צריך להיות סאב דרע'ק, רק חבל שהוא אחד הסאבים היותר טובים שאני מכיר.

כנס לפרופורציות, או לפחות אל תנפנף בנתונים אם אתה לא בדיוק יודע מה עומד מאחוריהם.

under construction..

• תוכן חדש...