Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים קרה לי שהדלת השמאלית מאחורה אז הכפתור נעילה הזה מתקשה לעלות אוטומטי הוא כאילו בא לעלות וניתקע, ואם משחקים איתו קצת אז הוא מסתדר ואחרי זמן מה שוב הוא לא עולה, אבל הוא יורד בקלות..

אני רוצה לפרק את הכיסוי הזה של הדלת ולהגיע למנוע שמעלה ומוריד את הכפתור ולרסס עליו WD40 כי אני חושב שהוא קצת תפוס..

פירקתי את הבורג של ידית הפתיחה, אחר כך פירקתי את הבורג של הידית הזאת שמושכים איתה את הדלק כדי ליסגור.

בקיצור שיחררתי את 2 הברגים שעל הכיסוי הזה.. ואז ניסיתי להרים את הכיסוי כלפי מעלה אבל הוא תפוס עדיין ואני לא יודע במה...

אולי הכיסוי תפוס גם עם דבק?

איך מפרקים את הכיסוי הזה?

תודה.

פורסם

הכיסוי תפוס עם תפסי פלסטיק

הפרד בעזרת מברג רחב בין הפלסטיק לדלת ותשמע את התפסים קופצים החוצה

לאחר מכן בתנועה מקבילה לדלת ,דחוף מלמטה למעלה ,והריפוד יצא

יגאל

• תוכן חדש...