Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזבל המוטורי הזה אפילו ברוסיה עצמה לא חביב על חלק לא מבוטל של האוכלוסיה,אך חבל שיהיו אנשים שירכשו את הרכבים הלא בטיחותיים האלה בעליל...עדיף כבר אירופאית או יפנית משומשת..

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3193624,00.html

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תשכח רק שלטנגו צריך שניים.

הווה אומר, צריך לקוחות, ולאור לקחי העבר, אין הרבה סיכוי שיצליחו כאן.

ההיצע של לאדה מיושן אפילו במונחי עולם שלישי, והדבר החידי אותו הן יכולות להציע הוא מחיר זול.

אבל זה לא מספיק, בטח לא בימינו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עולים מרוסיה קוראים ללאדות "נקמה של המולדת" :-)

וכמה התפלאתי אני כשרק הגעתי לארץ וראיתי ת'רכבים האלה :shock:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

לאנשים בארץ יש סיטגמות מלפני 50 שנה ועדין חושבים שזה נכון.

אני בספק שמישהו יקנה רכב שיש אליו סטיגמות שקרו לפני קצת יותר מעשור.

פורסם
לאנשים בארץ יש סיטגמות מלפני 50 שנה ועדין חושבים שזה נכון.

אני בספק שמישהו יקנה רכב שיש אליו סטיגמות שקרו לפני קצת יותר מעשור.

ע"ע צרפת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש למכוניות לאדה תקן גרמני ואם הגרמנים קונים אז.... , אם יביאו במחיר המתאים אז יש סיכוי להצלחה , העיקר שיביאו מיני קטנה ידנית.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

זוכרים לארץ הביאו בזמנו דאצ'יה? בכתבה הזכירו שמתכונים ליבא רנו (דצ'יה) לוגן תוצרת רומניה. לאדה קאלינה (KALINA) במבחני השוואה אפשר ליראות שמכוניות האלו מאוד ברות השוואה, הן מבחינת איבזור והן מבחינת מנועים. קוראי רוסית שביננו יכולים לקרוא מבחן השוואה בקישור המצורף, אחרים יכולים להתרשם מתמונות. בגירסא המאובזרת של לאדה קלינה יש אופצייה לשני כריות אויר (כניראה התצורה כזאת יביאו אותה לארץ) ו-ABS. גם, ראוי לציין שגירסא המאובזרת של לוגאן עולה ברוסייה 16K$, לאומת הגירסא המאובזרת של קאלינה שעולה 11K$. לכן, אם לאדה כזאת הייתה עולה בארץ 70K-80K ש"ח, היה על מה לדבר לאנשים שרוצים רכב חדש ואין להם הרבה כסף. גם, ראוי לציין שלאדה קאלינה זריזה יותר בהאצה 0 ל-100 מאשר לוגאן (לפי מדידות של מגאזין). מניח שגירסה של קאלינה שתיהיה מוצעת בארץ תצוייד במנוע 1.4 עם 90 סוסים (כרגע היא מצויידת בגיר ארוך כמו גירסא 1.6 לפי הכתבה, אבל בעתיד צפוייה להגיע גירסא יותר קצרה של גיר). בתמונות אפשר ליראות שקאלינה ולוגאן כמו זוג נעליים מבחינת עיצוב (למרות שרנו קצת יותר יפה לטעמי). http://www.autoreview.ru/archive/2008/01/kalina_logan/

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא הלאדות החדשות נראות לא ראה, ראיתי כמה בארץ יבוא אישי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה יכול להיות בטוח שהגרמנים לא קונים לאדה.

אולי הרוסים, הטורקים ושאר המהגרים בגרמניה קונים לאדה בגרמניה אבל לא גרמנים.

להפתעתי הגמורה, בביקורי האחרון בצרפת ראיתי שהיא מוצפת בלוגאן סטיישן (שגם הוא בדרכו אליינו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה צודק בקשר ל-80K. אבל, זה המחיר שאני מעריך יתנו בארץ יבואנים על הרכב הזה. 11K ברוסיה? זה כפול 4 (בערך שער הדולר), זה כבר 44K. אחרי זה, תוסיף מכס, מע"מ וכל השטויות. אני בספק שיצא פחות מ-80. 80 זה מחיר מאוד אופטימי.

מעניין כמה ירצו יבואנים על הלוגאן? לא אתפלא אם 100K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאדה היום נחשבת למכונית די טובה ברוסיה.

כמובן שהיפניות נחשבות לרמה יותר טובה.

אבל לאדה השתפרה עם השנים והיא לא אותה מכונית שהיתה לפני 15 שנה.

אם המחיר יהיה 70-80 אלף אז לפי דעתי המכונית שווה כל שקל וזה יהיה מחיר אטרקטיבי להרבה אנשים.

מישהו יכול להעלות תמונות של הדגמים החדשים?

פורסם
אתה צודק בקשר ל-80K. אבל, זה המחיר שאני מעריך יתנו בארץ יבואנים על הרכב הזה. 11K ברוסיה? זה כפול 4 (בערך שער הדולר), זה כבר 44K. אחרי זה, תוסיף מכס, מע"מ וכל השטויות. אני בספק שיצא פחות מ-80. 80 זה מחיר מאוד אופטימי.

מעניין כמה ירצו יבואנים על הלוגאן? לא אתפלא אם 100K.

תצחק תצחק אבל ללאדות יש מגוון שיפורים עצום ברוסיה... הייתי מוכן לתת הרבה עכשיו בשביל לראות איך לאדה מעשנת

משופרת מכנית

לאיזה רכב מושפר נותנת חזק בראש!! :lol::twisted:

פורסם

אתה משווה לאדה ליפניות ? לאדה עוד לא ברמה שאפשר להשוות אותה לקוראנים אלא לסינים .

אם אתה מוכן לשלם 80K תמורתה זכותך אבל מדובר ברכב מפגר בכמה דורות בהשוואה לשאר התוצרת בשוק

אני לא צופה ללאדה הצלחה .

Peugeot 208GTI

פורסם
אתה משווה לאדה ליפניות ? לאדה עוד לא ברמה שאפשר להשוות אותה לקוראנים אלא לסינים .

אם אתה מוכן לשלם 80K תמורתה זכותך אבל מדובר ברכב מפגר בכמה דורות בהשוואה לשאר התוצרת בשוק

אני לא צופה ללאדה הצלחה .

ואתה יודע את זה כי?

ראית ברחוב ניווה שנת 93?

יצא לך לנהוג בלאדה 2009 או אפילו לראות?

• תוכן חדש...