Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש שמן מנוע בצמיגויות 20W50 וגם 10W40 בכמויות גדולות מהרגיל(5 ליטר).

זכור לי שישנם פחים עם 17.9 ליטר שמיוצרים ע"י סונול ,לטרקטורים בעיקר, אבל אני לא יודע היכן ניתן לרכוש אותם, והאם זה משתלם בגדול.

לא אכפת לי כל כך מי היצרן של השמן, רק שיהיה ניתן להאמין למה שרשום עליו בנוגע לדרגות האיכות והצמיגות.

גם כך אין דרישה לשימוש בשמן סינטטי או חצי סינטטי ברכבים שברשותי, אלא רק מצויינת דרגת האיכות המינימלית.

אציין שכמות שמן שדרושה כולל החלפת 2 פילטרים במנוע איסוזו 3000 , היא 7 ליטר, לא מעט.

תודה .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש שרשור של בחור שחיפש שמן 15/40 ואחת המשתמשות בשם :"נהגת שודים" העובדת בפז כתבה את הדברים הבאים :

Re: שמן 15W40 חצי סינטטי איזה חברות ?

כמו שהבטחתי, מחירים:

1 ליטר 37 ש"ח.

4 ליטר 180 ש"ח.

5 ליטר 204 ש"ח.

פח (18 ליטר)741 ש"ח.

חבית 7637 ש"ח.

היא ציינה שניתן לפנות למח' שמנים בפז - בדוק איתה לגבי קנייה של מיכל גדול.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אפשר לקנות שמנים איכותיים בקאטרפילר בחולון (תברר כתובת ב-144 ).

אני יודע שהם מוכרים ליחידים והמחירים שלהם סבירים (כ-80 ש"ח ל-4 ליטר).

אני ממש לא יודע לגבי מיכלים גדולים אבל אני מאמין שיש.

אגב אם זה רק לטובת האיסוזו אז עדיף לך לקנות שני מיכלים קטנים.

שים לב שלשמן יש תאריך תפוגה. שמן שישב על המדף או במחסן שלך הרבה זמן מאבד מהערך שלו.

שלומי

פורסם

אם לא אכפת לך מי היצרן,אז יש את ACDELCO שזאת חברה אמינה. 5 ליטר של השמן שלה עולים באזור ב 60 ש"ח תקנה 4 מיכלים שזה 20 ליטר במחיר של כ 240 ש"ח בלבד. אולי גם תקבל מחיר טוב עם תקנה הרבה. גם זול וגם מחברה מוכרת.

פורסם

תודה לכולם, דני יש לי 2 מיכלים של ACDELCO והם אכן עלו לי 60 ש"ח כל אחד, אבל חשבתי להוזיל את העלות עוד יותר מכך.

כאשר קניתי אותם רכשתי בנוסף עוד מספר חלקים, ולא קיבלתי הנחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

Re: שמן 15W40 חצי סינטטי איזה חברות ?

כמו שהבטחתי, מחירים:

1 ליטר 37 ש"ח.

4 ליטר 180 ש"ח.

5 ליטר 204 ש"ח.

פח (18 ליטר)741 ש"ח.

חבית 7637 ש"ח.

ככל שהכמות גדולה יותר זה לא אמור להיות זול יותר? יוצא שיותר זול לקנות כל פעם ליטר 1 מאשר ישר כמות גדולה יותר

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...