Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכב נמצא על חום 90 שזה אמצע (רגיל) ואני עומד עם הרכב הוא מגמגם ולפעמים מתכבה

מורכב באוטו פילטר אוויר פתוח ופילטר נשם

הכבל של הגז תפוס עם תי אזיקונים כדי שהוא לא יהיה חופשי בגלל שהסירו את הקופסא המקורית יש מצב ז בגלל זה?

הפילטר נשם גם תפוס עם אזיקון ..

אם אני מביא מכות גז קטנות האוטו בכלל יורד בטורים שלו מתחת ל1000 וכמעט מתכב ולפעמים מתכבה

למישהו יש מושג מה הבעיה בבקשה?

פורסם

בית מצערת מלוכלך או "גמור"

יגרום לעבודה לא עגולה של המנוע בהילוך סרק.

נסה לעשות ניקוי בית מצערת עדיף במוסך שמומחה ברכבי פולקסווגן.

ואם זה לא יעזור צפה להוצאה רצינית על בית מצערת משופץ/חדש.

Amico

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

שני דברים:

1. מומלץ לבדוק את תקינות חוטי ההצתה בעזרת מכשיר כשבנגיע יודע להגיד האם הם "חלשים" או "חזקים" מבחינת יכולת להעביר מתח חשמלי.

2. אני לא יודע איך זה בפולו אבל צריך לבדוק אם אין בריחה של וואקום או כמו שכתבו קודמי בית מצערת מפוייח, מנוע צעדים אם קיים בפולו צריך לבדוק גם אותו.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תקלה שכיחה בפולו היא מצערת שהולכת לעולמה.

בכל מקרה במקום לעסוק בניחושים יש להתחבר עם סקאנר ולבדוק תקלות מנוע משם להמשיך.

תוכל לפנות לחבר הפורום מוסך רון שמתמחה ברכבי VW. המוסך נמצא ברחוב המסגר בת"א. אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך.

פורסם

עוד הצעה:

האם בעת כיבוי הרכב דוושת הבלם נדחפת למעלה ומאבדת וואקום? אם כן אז זו הבעיה, איבוד וואקום דרך צינורית הוואקום (בעיה ידועה ונפוצה בדגם זה) של הבלם. כ- 200 ש"ח מינוס לתיקון.

פורסם

עשיתי ניקוי מצערת עם אינפוזיה ומאז כניראה שהלך לי הבית מצערת האוטו נישאר על 20 טור ולא יורד מה אני עושה????

בבקשה עזרה

פורסם

אחחח המצערת המצערת הארורה הזאת..

במקרה של הפולו אם בוצע ניקוי לאיזור הפרפר וזה לא עזר כלום לא יעזור. בדיוק עכשיו אני משחק בשיפוץ מצערת כזו בתקווה להשמיש אותה עבור הרכב שלי.

יש לבדוק האם קיימים קודי תקלה לגבי המצערת ברכב שלך. אם כן יש לאפסם ולנסות לכייל את המצערת (TBA). אם זה לא מצליח ולא עוזר אין מנוס מלהחליף מצערת. פנה אל מוסך רון, אני יודע שהוא יכול להשיג מצערת מקורית במחיר טוב מאד. אם אתה מהצפון פנה לדני. בכל מקרה תתכונן להכין סכום בין 4 ספרות עבור מצערת חדשה. על משומשות אני לא ממליץ.

• תוכן חדש...