Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני ואימי מעוניינים לרכוש 2 יונדאי ולוסטר חדשות, הרעיון הוא לתת 2 רכבים מנגד בטרייד-אין.

הרכבים שאנחנו ניתן מנגד הם הונדה סיוויק 2006 ו-2004 (LS).

על מה כדאי להלחם יותר? מכיוון שאנחנו רוכשים 2 רכבים זהים אמור להיות לנו כוח מסויים בסוכנות (נכון שלא מדובר ברכישה גדולה כ"כ, אבל בכל זאת), ומנגד אנחנו עושים עסקת טרייד אין שכמעט בוודאות נצא בה מופסדים, השאלה היא איך לאזן את זה? (בקשה של הנחה במחיר הרכב/תוספות/התמקחות גדולה יותר על המחירונים וכו').

בקיצור, עוד לא הגענו לשם, אבל אני לא רוצה שנצא פישרים בהתחלה.

אנחנו מעוניינים בגרסא האוטו' שעולה 120K (רמת אבזור הכי נמוכה, ועדיין מאוד מפנקת), יש טעם לחכות למבצעי חבר בתחילת השנה? או שאולי ללכת על דגם מעל ולדרוש הנחה גדולה יותר כבר עכשיו?

תודה!

פורסם

תנסה קודם למכור את הרכבים בשוק המשומש.

טרייד אין זה לא דבר משתלם, הרכב שלך אמור לעבור לסוחרי רכב שהם עוד אמורים להרוויח עליו.

מי שעושה עסקת טרייד אין לא מקבל הנחות\הטבות והמחיר שהוא מקבל על הרכב בדרך כלל נמוך משמעותית ממחיר מחירון של הרכב (נמוך מספיק בשביל להשאיר קצת בשר לסוחר שימכור אותו).

הרכבים שיש לכם יחסית מבוקשים, אפילו אם תמכרו אותם ב10% פחות מהמחירון זה ישתלם לכם.

פורסם

אני הצלחתי "להוציא" מהסוכנות בהרצליה חיישני רוורס (רמה ירודה - התקנה מקומית) מבלי להתחנפן יותר מדי..

מצד שני, להבנתי הוי-סטר נחטף כמו לחמניות חמות מקמח מלא עם 5 סוגי דגנים, כך שקצת קשה לראות כיצד ניתן להתמקח בסוכנות על משהו בנוגע לרכב הנחשק הזה.

בהצלחה.

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

אני מציע לך לעשות משהו פשוט - לראות כמה מציעים לך בסוכנות טרייד אין כלשהיא.

תעמיד פנים שאתה מתעניין בשני רכבים שיש אצלם - ותבדוק.

מה שהם מציעים לך - זו תחתית החבית שתקבל בשוק הפרטי.

ההמלצה - לקבוע את המספר הזה כרף תחתון, להכין את הרכבים שלכם למכירה ולהעלות מודעה.

כל שקל שתקבלו מעל המספר שנקב הסוחר, הוא רווח עבורכם.

בכל מקרה גם אם תקבל מחיר מחירון (מה שאני לא מאמין שיקרה), לוי יצחק מתמחר מכירה לטרייד אין במחירון מינוס 10%.

ז"א שאתה כבר יכול לתמחר את הרכב שלך בצורה יותר אטרקטיבית עם כמה אלפים מתחת למחירון.

פורסם

האמת היא שאתם סתם שליליים..

כשהתעניינתי על הולוסטר היה אפשרות לקבל טרייד אטרקטיבי (כ1500 פחות ממחירון על רכב שעלה אז 27K) או מימון אטרקטיבי (כמה עשרות אחוזים ממחיר הרכב ללא ריבית) או הנחה על תשלום במזומן.

כאן מדובר בעסקה של שני רכבים וטרייד אין על סיוויק, עם כל הכבוד למכור סיוויק זה לא למכור מגאן..

אם הרכב במצב נורמאלי תוך שבוע הוא עף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמו שהציעו לך לפניי - תנסה למכור בשוק יד2 במחיר שקרוב למחירון יצחק לוי, ואם לא תצליח - תעשה טרייד אין. על 2 רכבים אני מאמין שתקבל תוספות בחינם.

בכל אופן, אתה יכול לגשת לסוכנות והסוכן יכול לחתום לך על מבצע "חבר" 2012, שאותו תקבל, לא משנה מה יהיה המבצע ומתי (יתקיים כנראה באמצע ינואר עד אמצע פברואר). אני אישית בהזמנה שלי זה מה שכתוב עם חותמת של הסוכנות, משמע כל מבצע שיהיה של "חבר", אני אקבל אותו (בתקווה ויהיה). אבל! באותו רגע תקף רק המימון של "חבר" (כלומר איך שחבר עושים את המימון שלהם). משתלם? לא יודע. אני מתכוון לשלם במזומן הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ננסה למכור את הרכבים ביד-2, אני מקווה שלא נתקע איתם ונצטרך לקבל כבר את הרכבים החדשים.

שומאכר, באיזו סוכנות רכשת? איזה דגם בדיוק? קיבלת תוספות כלשהן? אתה חושב שעל המחיר של חבר תיהיה הנחת מזומן?

תודה!

פורסם

אני הזמנתי בסוכנות המרכזית בת"א - רחוב יגאל אלון. הנחות וכו' לא קיבלתי, משום שאם אקבל הנחה זה רק תלוי ב"חבר" (הסוכן מכירות אמר לי שבד"כ "חבר" מביאים 2 תוספות חינם + כמה אלפי שקלים הנחה). אם אכן תהיה הנחת "חבר", אני מאוד אשמח. בהנחת "חבר" אתה יכול לשלם איך שאתה רוצה, את ההנחה תקבל. אם אתה מעוניין במימון, זה כבר מול "חבר".

אני הזמנתי את ה"סופרים", שזה קצת בעייתי, כי לרוב ההנחות ב"חבר" הן על דגמים בסיסיים, ולכן אני מאוד אשמח לקבל הנחה על הרכב. במידה וכן תהיה הנחה אפילו על הדגם הבסיסי, אני אעשה הכל (מול מנהל הסוכנות) כדי שגם אני אקבל הנחה דומה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עידכון קצר,

הייתי היום בסוכנות, הציעו הצעות מצחיקות על הטרייד-אין, אין ספק שננסה למכור בפרטי.

בנוגע לרמות האבזור, אין לי מישהו שהוא קירבה ראשונה בחבר, אבל ככה"נ תהיה הנחה של בין 4-5% על הולוסטר, שזה כמעט 7K מה-סופרים (ככה שהיא תעלה 128K).

כדי לקבל מבצע חבר אני צריך לרשום את הרכב על שמי + שם של מישהו ב"חבר" כשותף בבעלות על הרכב (כמובן בהסכמה מלאה שלו) ואחרי חודש~ אני יכול להוריד את השם שלו מהרשיון (פירוק שותפות), השאלה אם כל הבלאגן הזה שווה לי הנחה של 7K (ועוד תוספות שכנראה גם אקבל בחינם, שוות בערך עוד 2K). המכונית על הכביש תעלה 131~ כולל הכל, ואני מאמין שהגג הפנורמי ושאר האיבזורים יהיו שווים עוד כמה אלפים בעוד כמה שנים שארצה למכור את הרכב, זה גם מוסיף לא מעט למראה הרכב ועם הנחת חבר אני סה"כ מוסיף 8K ומקבל את זה.

אני חייב להגיד שלא ממש התרשמתי ממרכב הפנים של הרכב, למען האמת די התאכזבתי מאיכות החומרים, בסופו של דבר זה מגולם במחיר, אין מה לעשות, אני פשוט מקווה שלא יהיה בלאי גבוהה לחלקי הפנים.

עוד דבר, כשיושבים בוולוסטר, יש הרגשה שהרכב ממש ארוך, מבחוץ זה לא נראה ככה, וזה די מתעתע בנסיעה לאחור (מזל שיש חיישני רוורס ומצלמה :wink:).

השאלה הכי חשובה, להזמין בלבן? (כרגע זה הצבע הכי מבוקש..)

פורסם

גם לי נציג המכירות אמר שזו תהיה ההנחה, השאלה היא אם אכן תהיה הנחה על הסופרים. בכל מקרה, תקנה לבן, ככה אשאר ייחודי עם האפורה שלי 8)

ZOOM-ZOOM

פורסם
בכל מקרה, תקנה לבן, ככה אשאר ייחודי עם האפורה שלי 8)

צר לי לבשר לך ידידי שכבר עכשיו ישנן עשרות וי-סטר אפורות על הכביש.. האמת יש כבר מכל הצבעים כך שאף אחד כבר לא ייחודי כל כך.

אתמול נסעה במקביל אליי וי-סטר כסופה, נראית ליסינג במקצת אבל ברדת החשיכה מתגלה היופי של הצבע המטאלי הכסוף יחד עם פנסי ה LED.

אני חושב שהצבעים הכי פחות פופולריים הם: כחול וירוק - מעצם העובדה שטרם יצא לי לראותם על הכביש.

איש איש באמונתו יחיה

• תוכן חדש...