Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

[/R

עם קצת מכס ודמי משלוח זה בערך בתקציב שלך. יש עליו ביקורות טובות ברשת. http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/das-6-dual-action-polisher/das-6-dual-action-polisher/prod_519.htmlבמידה ותחליט שכן בקש שהוא יהיה עם חיבור EU לחשמל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מכונה שתשמש אותי לדיטיילינג ותביא אותי לתוצאות טובות.

תודה!

איתי שיש לו בלוג נפלא על עולם הדיטיילינג מוכר את המכונה שלו שהיא בת שנה בערך והיא במצב טוב, אני ממליץ לך לבדוק.

ייתכן ומדובר במציאה.

http://ildetailing.wordpress.com/2012/11/30/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94/

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני הזמנתי מכונת פוליש pro 6 מאתר shinearama.co.uk שילמתי עלייה 720 ₪ ומכס בערך 250 ₪ ואני מאוד מרוצה מתוצאות שלה . אם אתה לא רוצה לשלם כול כך הרבה כסף , אתה יכול ללכת הום סנטר או אייס לקנות מכונת פוליש של יונדאי ב 450 ₪ וכמובן פדים טובים כמו Lake Country ועם הרבה מאמץ אוליי תגיע לתוצאה טובה .אני בתור אחד שעבדתי עם יונדאי לא הגעתי לתוצאה שרציתי , כלומר נישארו לי ברכב גלאגרמות שרואים בשמש וסוירלס שלא ירדו עד הסוף .

Tim Korotkin

פורסם

כל המכונות שאתם מציעים ב-700 עד 1000 בערך..

ניתן לקנות משומשות?

מכונות בסדר גודל כזה שהם איכותיות יותר ומשומשות אמורות לעלות כ-400-500 ש"ח לא?

לדעתי עדיף משהו איכותי ומשומש במצב טוב מאשר זול וחדש.

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

אפשר להבין מה מיוחד בפולישר שצריך להיות כל כך יקר?

סה"כ מנוע עם ווסת סל"ד.

אני מפספס משהו?

למה שפולישר של יונדאי לא יבצע את העבודה [בהנחה שתחום הסל"ד זהה]?

ולמה קוראים לזה dual action, האם זה עושה עוד פעולה חוץ מלהסתובב?

פורסם

הפעולה של DA שונה משל מכונה רוטורית. תוכל לראות את זה בתמונה שצירפתי.

הפעולה של מכונה רוטורית יוצרת הרבה חום. כתוצאה מכך, בידיים לא מיומנות, אתה עלול לשרוף את הצבע.

בעבודה עם DA אתה יכול להיות שקט, אין סיכוי שתגרום נזק לצבע. החסרון במכונה כזאת הוא שיש לה הרבה פחות כח ולכן אתה נדרש ליותר מעברים. ניתן להתגבר על זה חלקית באמצעות פדים ופולישים נכונים. זה הסיבה שאני גם ממליץ על דגם ה-PRO.

PadMotion-1.jpg

פורסם

^

תודה על ההסבר.

אני מניח שמי שממש מיומן בנושא משתמש בפולישר רגיל ופשוט שולט בעומס שהוא מפעיל בכדי לא לחמם את המקום יתר על המידה?

בכל מקרה, המחיר של פולישר DA בארץ (או בקניה מחו"ל ומשלוח לארץ) גבוה מידי לטעמי ולא בטוח שמשתלם לחובב הרכב המצוי.

חבל..

כמה עולה לעשות פוליש מקצועי לרכב אצל בעל מקצוע? (הערכה גסה)

• תוכן חדש...