Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באחת מנסיעותיי עברתי באשקלון לתדהמתי ראיתי רכב מוזר (בניה עצמית) בעל שני פרונטים,

תהיתי לעצמי במה מדובר, האם ברכב המורכב משני רכבים בעל מנוע אחד ותייבת הילוכים אחת או שמא שני מנועים ,

לאחר בירור שעשיתי עם בחור מקומי שסיפר לי שברכב זה ישנם 2 מנועים משני צדדיו ושני תיבות הילוכים אוטומטיות שיכולת לעבוד במקבילו (מין טרנספר כזה שהופך את כיון הניסיעה) זאת אומרת שהוא נוסע לכיון אחד אחד מהגירים עובד רגיל והשני עובד הפוך ולכיון שני להפך ..

עכשיו כל זה נודע לי מעובר אורך ככה שזה לא וודעי מה אתם אומרים על זה ?

27072009821.jpg

27072009822.jpg

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

עוד משהו הוא ציין שהרכב מסתובב במקום ויכול לנסוע הצידה כלומר 2 מערכות היגוי ..

משהו פעם שמע או מכיר את הרכב הזה ??

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

היה על זה פעם כתבה בטלויזיה אני זוכר את זה בתור ילד אם משהו יוכל למצוא את הקישור של זה ליוטוב יהיה מגניב

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

האוטוה הזה נבנה לפני בערך 10 שנים, על ידי בעל מוסך פחחות מקיבוץ יד מרדכי.

שמחתי לראות, שהרכב עדיין קיים.

מורכב משני מיצובישי גלאנט, שני מנועים, ושני גירים, אין שום מנגנונים מכאניים מיוחדים, כשנוסעים לאחד הצדדים, מנוע וגיר של אותו צד פועלים, המנוע השני כבוי, והגיר בניטרל.

אני זוכר שהיה בגד אחד גיר ידני, ובצד השני אוטומט.

פורסם
האוטוה הזה נבנה לפני בערך 10 שנים, על ידי בעל מוסך פחחות מקיבוץ יד מרדכי.

quote]

אתה בטוח? כי אני זוכר שזה היה לנסר ולא גלאנט.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

קורסיקה - בטוח במיליון אחוז, יש לי גיליון "אוטו" משנת 2000 בערך, או אפילו יותר ישן, ושם מופיעות תמונות של הרכב הזה בדיוק.

פורסם
לא ראיתם ת'סרט "קומפוט נעליים " עם יהודה ברקן וגבי עמרני..?

:-):-) וואלה ניסיתי להיזכר בשם של הסרט הזה ולא הצלחתי, הם קראו לרכב הזה בסרט "הקומבינה"

• תוכן חדש...