Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, עזרה בבקשה: חישוב (בערך, כמובן) של יבוא מגרמניה של אוטו, שעולה כ-800 יורו. מדובר בטרנזיט ישן- אז, אני לא יודע, אם יש דבר כזה בכלל במחירון, ואם לא- אז, איך מחשבים בכלל עלות המכס? וכמה אמורה להיות בערך עלות הובלה, וכ"ד?

תודה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה שאני שואל אבל ,למה אתה רוצה לייבא דווקא טרנזיט?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
חברים, עזרה בבקשה: חישוב (בערך, כמובן) של יבוא מגרמניה של אוטו, שעולה כ-800 יורו. מדובר בטרנזיט ישן- אז, אני לא יודע, אם יש דבר כזה בכלל במחירון, ואם לא- אז, איך מחשבים בכלל עלות המכס? וכמה אמורה להיות בערך עלות הובלה, וכ"ד?

תודה!8)

היי גינאדי,

הובלה עדיפה דרך איטליה לישראל - 650 יורו - תוך 3 ימים הרכב בארץ.

מכס - במידה ותקבל חשבונית קניה מהמוכר- תכפיל את סכום החשבונית

יחד עם עלות השילוח כפול 118 אחוז בתוספת מע''מ,

הוצאות נמל, סבלות, פריקה ואחסון - כ- 800 עד 1200 ש''ח

בהצלחה!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

יש מחירון בינלאומי גם לענתיקות והמחירון מתייחס גם למצב כלי הרכב - מגרוטאה ועד תצוגה.

בהנחה שהמכס יקבל את החשבון ולא יקבע סכום אחר, ובהסתמך על דברי קודמי לגבי עלויות יבוא - ההוצאה הכוללת עד שתראה את הרכב משוחרר וממתין לגרר הישראלי, היא כ- 3,500 יורו +-.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
סליחה שאני שואל אבל ,למה אתה רוצה לייבא דווקא טרנזיט?

כי אני אוהב טרנזיט...:roll: והאחרון, שהיה בארץ ורציתי ליקנות- פשוט השמידו לי בגלל הטמטום של מישהו, שלא יודע להתייחס לדברים בכבוד, המגיע להם (וגם לאנשים, שמסכמים איתו דברים). כמובן, שאני מדבר על ה"דאבל ג'אנט", ולא "סתם" טרנזיט קצר, שכבודו במקומו, אבל זה עדיין לא, מה שאני מחפש...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ועוד שאלה- יש כאן מישהו, שיכול לעזור לי עם כל ה"סיפור" של הובלה מגרמניה, במידה ואחליט בכ"ז להכנס ל"סיפור" הזה- מכוון, שאין כל סיכוי שבעולם, שאסע במיוחד בשביל זה לשם עכשיו? :roll:

פורסם
שים לב שהוא מתכוון לייבא רכב גדול - כנראה כזה שינצל יותר ממחצית המכולה. האם העלויות שציינת עדיין תקפות במקרה כזה?
פורסם

אני מכיר מיהוא שחושב ליבא אופנוע (אבל חדש) מגרמניה. האם עדיין קיימות מעבורות מאיפהשוא באירופה?, השאיפה שלו היא לטוס לשם, ולחזור בחזרה רכוב על האופנוע.

פורסם
שים לב שהוא מתכוון לייבא רכב גדול - כנראה כזה שינצל יותר ממחצית המכולה. האם העלויות שציינת עדיין תקפות במקרה כזה?

כמובן, הכוונה היתה ב- RO R0 על גלגלים, אין סיכוי שיכנס לקונטיינר!

לגביך גינאדי, תרצה עזרה בנושא הובלה, יבוא, רישוי, פנה אלי ואעזור לך.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
היי גינאדי,

מכס - במידה ותקבל חשבונית קניה מהמוכר- תכפיל את סכום החשבונית

יחד עם עלות השילוח כפול 118 אחוז בתוספת מע''מ,

הוצאות נמל, סבלות, פריקה ואחסון - כ- 800 עד 1200 ש''ח

בהצלחה!

היי,

לפי החשבון שלך:

800 יורו מחיר הרכב

650 יורו הובלה

1200 הוצאות נמל, פריקה ואכסון

להכפיל את סכום החשבונית = 1600 יורו

יחד עם עלות השילוח = 650 יורו

להוסיף מע"מ = 348.75 יורו

הוצאות נמל, פריקה ואכסון = 1200 ש"ח

סה"כ = 2598.75 יורו + 1200 ש"ח =

14889 ש"ח

פרשתי נכון את מה שכתבת?

בכבוד

ארז

ארז רונן

פורסם

גינאדי, נראה לי ששנינו נעשה גיחה לגרמניה...

תפנה קצת את התיבה שלך, יש לי עוד כמה דברים מעניינים ולא הצלחתי לשלוח לך

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

kitt וארז,

לשנייכם יש טעות.

קיט - הנוסחה שלך הוסיפה רק 18 אחוז מיסים ולא 118 אחוז מיסים.

ההכפלה צריכה להיות ב- 2.18

(אגב, אני לא בטוח שהמיסים הם 118 אחוז, לא מצאתי מספר שכזה בטבלת המיסים)

ארז - החשבון הוא (800 + 650) * 2.28 * 5.25 + 1,200 = 18,556 ש"ח.

5.25 = שער האירו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...