Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שרובכם זוכרים את המקרה של המיאטה של ניב בשישי האחרון.

אז באותה שעה בדיוק , חבר טוב איבד את ישבנה של היאריס במהירות תלת סיפרתית וסיים אחרי שלושה עמודים במדרכה של הנתיב הנגדי (כביש של 3 נתיבים כל צד...).

את העונש והלקח הוא קיבל ויצא בזול ותודה שלא כיסח אחרים בדרך!!!

הבעיה דיי ברורה - בחור צעיר , רכב ספורטיבי ראשון , חדש בתחום המוטורי ומרגיש כל יכול , הניסיון דיי אפסי (חודש וחצי בערך) וכמובן חוסר אחריות אישית!!!

היום הוא ביצע העברת בעלות לחברת הביטוח שקבעה לו נזק של 46,000 ש"ח , בתמונות זה לא נראה כל כך רציני והאמת שגם במציאות , אבל נזק ישנו והשאסי נמצא ברצפה בחלק הימני מתחת למושב הנוסע...

השמאי הודה שהרכב הנ"ל יחזור לכביש לאחר שיפוץ שסוחר מהמאגר יבצע... (שימו לב למספר..).

הרכב היה דיי חדש עם 40000 ק"מ בלבד וזאת בהחלט אבידה מצערת.

נ.ב: שהתקשרתי לניב -SENDA , לספר לו על המקרה ביאריס (ניב מכיר את הבחור עם היאריס) , הוא אמר לי שגם הוא עשה תאונה והרכב הלך... (לא ממש האמנתי לו עד שראיתי את התמונות במייל..).

a.JPG

b.jpg

c.JPG

DSC_4178.JPG

DSC_4175.JPG

DSC_4180.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל כך חבל!

חבר'ה רשמו לפניכם את המספר - כי כאשר תחפשו אחת כזאת בעוד כמה חודשים אתם עלולים לאכול אותה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אאוץ'.

הרבה רכבי ספורט נעלמים לנו מהכביש בצורה כזו - חבר'ה, תשמרו על הרכבים שלכם, ועל עצמכם - העצה הכי טובה שאפשר לתת.

אני עוד זוכר שפרסמת את התמונות כשהוא קנה אותה, אקזמפלר כ"כ נדיר...

מה איתו? איך הוא מרגיש? זה מה שחשוב (מעבר לחומרי).

פורסם

חבל !

מקווה שהבנאדם בריא ולא ייעשה יותר שטויות

שמרו על עצמכם! (היום כמעט חיפושית אדומה מפגרת נכנסה בי לאחר שניסיתי להשתלב בכביש מנתיב האצה והוא עוד נותן גז המניאק).

פורסם

תנחומיי.

לפי מה שהבנתי מהשרשור היא באמת היתה מציאה.

העיקר שהבחור יצא בשלום.

אולי כדאי לעשות שרשור של מספרי רישוי של רכבים שידועים בציבור כרכבים ספורטיביים עם שאסי?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהחלט כואב .

הבחור כרגע מרגיש טוב מבחינה פיסית. אבל מבחינה נפשית , הוא בדיכאון רציני!

הוא מאוד שמר על הרכב ,כיסה אותו כל הזמן ודאג להחנות רחוק מפתיחת דלתות , הוא ידע להעריך את האקזמפלר הנ"ל!

הוא מאוד כועס על עצמו והביטחון על הכביש ירד לו (ואולי טוב שכך!).

הרכב היה באמת אחד הנדירים והשמורים!

הנה תמונה מלפני כשבוע וחצי..

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

חבל.

פגשתי את היאריס בערב לפני התאונה, באותו מקום שפגשתי גם את ניב (תאונה #1).

איזה נאחס. :roll:

מאחל לבחור בהצלחה עם הרכב הבא שלו ושיקח רגיעון לפני שהוא יוצא לנהוג. :wink:

דניאל

MCS 2008

פורסם

באמת חבל, רק מזל שלנהג ולסובבים לו לא קרא כלום.

המחירון של רכב זה מעל 46K. אני רוצה להבין את ההפרש מהחירון אף אחד לא משלים לו?

פורסם

גם לי אתמול יצא לשמוע על תאונה, קיבלץי טלפון ממישהו... חוסר היכירות עם הרכב, כיכר, רטוב, טעות בהילוך, יותר מדי גז, זריקה מצד לצד ו...

תשמרו על עצמכם ועל הרכבים, לא צריך לחשוב אחרי חודש שאתם מכירים טוב את הרכב כי יש הפתעות

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לאור הנזק לחישוקים, אני ממליץ בחום לבעלי הTS לקנות ברגים נועלים, ואפילו לסמן את החישוקים בעזרת עיפרון מכני או כל דבר אחר שקשה להסרה.

כשהסוחר יחפש גלגלים, ושלכם יעלמו פתאום (כמו המגיפה של מאזדה 3), תהיה לכם כתובת.

יש לכם עיפרון מכני לתת לי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כלי שבאמצעות רטט משאיר סימני ניקוב קטנים וצפופים.

משתמשים בו לכתיבה על גבי מתכת. ככל הנראה ניתן להשגה בחנות של שמר בהר ציון. סרוק את הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...