Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חפרו לי מסביב לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,אני מסתכל ולא מאמין,חפרו לי מסביב לאוטו עם טרקטור,אין יציאה,בור ברוחב מטר בערך,מה עושים???:shock:

לא הייתה שום הודעה מוקדמת,אף אחד לא הודיע לי או ניסה להודיע.מצד אחד אני מפחד להשאיר את האוטו בפנים כי רוב הסיכויים שידפקו את האוטו,וגם להוציא את הרכב לא ממש אפשרי.

DSC00970.JPG

DSC00971.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי מושג מי הקבלן,נדמה לי שזה עובדי עירייה.הציעו לי לשים קרשים מעל הבור.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למה שאני יילך לחפש קרשים בחוץ?די קשה למצוא קרש שירזיק משקל כזה מעל בור שכזה,הסיכון גדול מדי.

אני פשוט בהלם,פתאום מגיעים עם טרקטור ומתחילים לחפור,בלי הודעה מוקדמת,בלי הודעה מיידית,כלום פשוט חופרים.

פורסם

ממש לא ללכת ולחפש קרשים.

אתה לא ניגר של אף אחד והטעות היא שלהם.

אם משעמם לך אתה יכול לתבוע ימי עבודה, החזרי נסיעות ועוגמת נפש.

אם לא משעמם לך אתה יכול לגשת לקבלן ולצרוח עליו ולדרוש תשלום.

ואם מציעים לך לשים קרש תחתים אותם על מסמך שאם קורה משהו לרכב זה באחריותם, ובטח שאתה לא צריך לשים את הקרש.

חוצפה כזאת עוד לא ראיתי מימי.

פורסם

זו נראית כמו חפירה להחלפת צינור מפוצץ ולא משהו מתוכנן. אם זה בחצר הבית שלך לך לועד הבית ואם בשטח ציבורי אז לעירייה.

בכל מקרה אתה יכול לצרוח עד מחר על הקבלן אבל אתה לא תקבל ממנו כלום כי אתה לא המעסיק שלו והוא לא חייב לך כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה חנייה של השכונה,וזה כן משהו מתוכנן,הצינור התפוצץ לפני המון זמן,היה בור שגרר היה מגיע להוציא מכוניות ממנו והיום סוף סוף החליטו לתקן ,בלי הודעה מוקדמת.

פורסם

ה-זוי

קרה לי כמה פעמים שהחנתי במקום שהיו צריכים לבצע עבודות, התקשרו פשוט מהמשטרה וביקשו שאני אגיע להזיז את הרכב או שמזמינים גרר על חשבוני.

תפנה לערייה בלבד שהם יספקו לך חלופות זהות להתניידות, משמע יספקו לך רכב חלופי או לחילופין ימלאו את הבור בחול רק כדי שתצא עם הרכב החוצה. בשום פנים ואופן לא על קרשים שיכולים לקרוס ולגרום לנזקים גדולים עוד יותר לרכב (הם עוד יפילו עליך שניסית לעבור עם הרכב בניגוד להוראה שלהם ואז הנזק עליך).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פתרון קצת בטוח יותר מקרשים ,זה למלא את הבור בצינורות מתכת (לא פלאסטיק דיר באלק) , זו שיטה מקובלת להתגברות מהירה על מכשולים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תמלא את הבור בקרשים (לאורך הבור) וסע לשלום, לא סיפור גדול.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

כרגע מילאו את הבור בחול.בעיר שאני גר אין עם מי לדבר,ניראה לי אין לנו פה אפילו קו טלפון כזה.

פורסם

תתבע אותם!, מה אתה שובר ת'ראש?

ולמה לשים קרשים\צינורות?,למה זה טעות שלך?, שהם יועילו בטובם לסדר את זה.

כבר משהו כמו 2-3 חודשים אם לא יותר מאז שהצינור התפוצץ נהייה בור ופשוט כיסו אותו בחול.

דני, ככה זה כשאתה לודאי ;).

• תוכן חדש...