Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הוצע לי הרכב הבא:

ניסן אלמרה, דגם טקנה 5 דלתות, מודל 2006, 1.8 ל', אוטו', עם 35,000 ק"מ, יד 1 מפנסיונרית, שמור, מטופל רק במוסך קרסו מורשה, ללא תאונות, מבן משפחה שלי.

אני לא נכנס כרגע למחיר (מתחת למחירון) אלא מעוניין בפרטים על הרכב עצמו;

כעיקרון לא חשבתי בכלל בכיוון אבל ייתכן שכלכלית זו עסקה טובה, אלא שחשובה לי גם הנהיגה עצמה.

אני עושה 80 ק"מ ביום (מודיעין-ירושלים), יש לי תינוק, אני נוהג כיום על ג'אז ידנית ולפעמים במגאן 2005 האוטו' של אשתי.

כעיקרון, אני מעדיף אירופיות וכן מעדיף גיר ידני, אבל לא אטום לשינויים ולאפשרויות אחרות.

מישהו יודע איך האלמרה דגם טקנה הזו? צריכת דלק, בטיחות, בעיות "ידועות" של הדגם, נוחות ואיכות הנהיגה?

תודה!

(הרצתי חיפוש בפורום הזה ולא מצאתי שרשור המתייחס לטקנה)

פורסם

קשה לי להאמין שרכב כזה נמכר מתחת למחירון (בתנאי שאין בעיות, תאונות ועוד).

אלמרה 5 דלתות מבוקשת מאוד ונדירה.

בדרך כלל מבקשים לפחות מחיר מחירון על אלמרה 5 דלתות , עם נתונים פחות טובים ממה שהצגת.

הבטיחות

צריכת דלק של אלמרה 1:10-1:11 בנהיגה רגועה.

טקנה זה אלמרה ברמת איבזור יותר גבוהה מאלמרה פרפקט הרגילה.

4 כריות אויר בטקנה (2 באלמרה הרגילה),תוספות נוספות בטקנה:

בקרת אקלים אלקטרונית , רדיודיסק מובנה, פנסי ערפל.

אלמרה זה לא מגאן מבחינת הנוחות המושבים ומרחב פנים .

אבל גם ג'אז היא לא שיא הנוחות, אלמרה תהיה יותר נוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור בעלים של אחת כזאת אבל שנת 2005

ממליץ מאד רכב מאד מוצלח 0 תקלות

אני מרוצה ממנו

אין לי יותר מדי מה להוסיף הבחור מעלי

פירט לך את מה שהיית אמור לדעת בגדול

פורסם

במיוחד הדגם TECNO מאוד מבוקש וקצת קשה להשגה. כך שמתחת למחירון מיד פרטית זה מצוין. מנוע גיר מצוינים, אמינים מאוד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...