Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נכשלתי ביום שישי להעביר את הרכב טסט מסיבות שלדעתי אינן מוצדקות.(בין היתר חלון אחורי כהה... ברכב מסחרי :conf: )

הרשיון תקף לעוד שבועיים כך שאין לי בעיה חוקית לנסוע על הכביש.

השאלה היא האם מותר לגשת ללהבחן במכון אחר הרי הרשיוון בידי והטפסים של הטסט פשוט מוצמדים אליו עם סיכה.

המכון השני נמצא די רחוק ולא הייתי רוצה לבזבז זמן ודלק סתם אם זה בלתי אפשרי.

תודה :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

1. זה לא בדיוק חוקי. בטסט בחתימה שלך אתה מצהיר שרכבך לא נבדק במכון אחר קודם לכן.

2. הרישיון שבידך כבר חתום בחותמת מכון רישוי ועם הרישיון הזה אי אפשר לפנות למכון אחר.

3. אפשר להוציא במשרד רישוי כפל רישון (שיהיה נקי) ואיתו לפנות למכון אחר.

4. תצטרך לשלם על כפל רישיון (40 ש"ח) ואת עלות הבדיקה למכון רישוי האחר שוב פעם (100 ש"ח).

פורסם

תודה על התגובה המהירה,אבדוק אם אכן שמו לי חותמת על הרשיון

פורסם

אמורה להיות חותמת "זיהוי" בגב הרישיון, אותה שמים בתחילת הטסט.

לאחר מעבר טסט שמים חותמת "כשרות תנועה" בצד הקידמי של הרישיון.

פורסם

אמת ויציב

נכון מה שאמר בוקי.

בתור בוחן במכון רישוי אגלה לך שעשרות מקרים כמוך יש כל יום

אנשים נכשלים במכון אחד ורצים למשרד הרישוי להביא רישיון ולעבור למכון אחר.

מה הם בדיוק הליקויים שיש לך? אני ימליץ לך מה כדאי לעשות.

::-D roll:

פורסם

הרשום לעיל אכן נכון, ואוסיף ואומר שגם אין מאגר ממוחשב בין המכונים בכדי לדעת אם ביקרת קודם במכון אחר.

פורסם

הבעיה "החמורה" פליטת עשן ... הרכב 2008 וכאשר הבוחן נכנס לרכב ומעלה טורים לשמיים למשך חמש שניות אכן יוצא קצת עשן שחור.

כמובן שהרכב לא מעשן במהלך תפעול רגיל.

חוץ מזה גומיה לצריה ומנורה שרופה -לגיטמי יתוקן.

והבדיחה של ציפוי לחלון אחורי שזה באמת מעצבן מדובר ברכב מסחרי והדבר חוקי לגמרי !

פורסם
הבעיה "החמורה" פליטת עשן ... הרכב 2008 וכאשר הבוחן נכנס לרכב ומעלה טורים לשמיים

למי שלא מכיר - זו בדיקת עשן "בהאצה חופשית" לרכב עם מנוע דיזל.

אגב, אני לא בטוח שציפי שמשה אחורית חוקי. למייטב ידיעתי אסור לצפות שמשה, מותר שלא תהיה שמשה (כלומר דלתות אטומות ללא חלונות), אבל אם יש חלון-אסור לצפות אותו.

לא סגור על זה ב 100%, אבל נדמה לי שזה המצב.

פורסם

קרה לי אותו מקרה כמו שלך רק ששלי היה משהו מאוד חמור שאני לא הפרט. ההצעה שלי אליך, לך למשרד הרישוי תגיד שנגנב/נאבד לך הרשיון של הרכב תשלם סכום סמלי נראה לי 30 שח ולך למקום אחר. ברגע שיש חתימה על הרשיון אתה צריך לחזור לאותו מקום להשלים את הטסט.

פורסם

שנה שעברה הייתי אני בתוך הרכב ופעלתי לפי הוראות הבוחן,הרכב עבר ללא בעיה,הפעם ההרגשה הייתה שממש מנסים להכשיל בכח!

הבן אדם נכנס לרכב הסתכל על המכשיר והעלה תורים עד לתוצאה "הנכונה".

יש לי המון נסיון, כ10 שנים עם רכבים ומשאיות.אני יודע שכאשר מעלים טורים לכיוון האדום מחזיקים כמה שניות ועוזבים יוצא עשן שחור,גם ברכבים חדשים.

אני גם יודע באיזה קלות המכשיר הזה מוציא ממצאים תקינים תמורת סכום סמלי של 100-200 ש"ח.

ממש הרגשתי שעושים לי הצגה שני הבוחנים ביחד.

פורסם
קרה לי אותו מקרה כמו שלך רק ששלי היה משהו מאוד חמור שאני לא הפרט. ההצעה שלי אליך, לך למשרד הרישוי תגיד שנגנב/נאבד לך הרשיון של הרכב תשלם סכום סמלי נראה לי 30 שח ולך למקום אחר. ברגע שיש חתימה על הרשיון אתה צריך לחזור לאותו מקום להשלים את הטסט.

האם אדוני שם לב שהוא מייעץ לאדם אחר לעבור ביודעין על החוק בפורום שכל עם ישראל ואחותו קוראים בו?

בוקי צודק בהחלט. הקומבינה של להוציא כפל רישיון וללכת למכון אחר היא לא חוקית וגם לא הומצאה אתמול. אני לא יודע איזה בעיה הייתה לאדוני שהוא לא רוצה לפרט אבל לצערי הרב זוהי המדיניות הרווחת בישראל. מדיניות הקומבינות. למרות שיש לי כולה פיאסטה אומללה שנת 96 את כל הליקוים אני מתקן בלי קומבינות. בסופו של דבר זה יכול לבוא לידי ביטוי בחיים או במוות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא היה לי ליקוי בטיחותי בזה אני מאוד משקיע. אני לא ידעתי שזה עברה על החוק כמו שטסטר הוא חושב שהוא ה' ומעביר מי שבא לו בטוב.

פורסם

זה מעצבן שפוסלים אותך על משהו שאתה חושב/יודע שאתה צודק בו, וגם לי נראה באופן אישי שהם פוסלים על "שטויות" או שמחפשים "להכשיל" אותך, אבל בסופו של דבר מטרתו של הטסט ברישוי השנתי היא לרווחת חיי אדם ואיכות הסביבה, והרבה ליקויים, אם לא היה טסט, אנשים לא היו מסדרים אותם ויותר גרוע אולי לא היו אפילו יודעים שיש להם ליקויים לטיפול....

זכותך לערער למנהל המכון וגם במשרד הרישוי, או פשוט שנה הבא, לך למקום אחר.

פורסם

מטרת מכון הטסטים הוא להרויח כסף !

מכון הסטטים הוא חברה מסחרית לכל דבר,וזאת אחת הסיבות לכל הקומבינות שרצות שם.

הבעיה גם שהצוות שם בדרך כלל לא מקצועי מספיק (את הטובים הם שולחים למחלקת בדיקות קניה)

בסוף כמו בהרבה תחומים בארץ אתה מוצא את עצמך מול פקיד מטומטם שמחזיק אותך בביצים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...