Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה אדם שניסה למכור אופל אסקונה 84' ב50 אלף שקל.

לא מתפלא תמיד יש כאלו.

ראיתי באתר הזה מקרים יותר מוזרים, כמו ימאהה DT יד 27 וBMW סדרה 3 יד 17. כן כן זו לא טעות.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

יפייפיה זו המילה האחרונה שהייתי מתאר את הרכב הזה.

בכל מקרה, הבעלים חי בסרט רע.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תפנה ל Simply Nuts, חבר הפורום כאן ובפורום סובארו.

אם הוא לא יודע של מי הרכב, הוא ידע להגיד לך מי שיפר אותו לאותו בן אדם.

אם אני לא טועה הטנדר הזה השתתף באחד ממפגשי מועדון סובארו קלאסיק הראשונים.

ובכלל, אם אתה חושב שזה יפה, יש עוד הרבה טנדרים יפייפים בארץ שעוד לא ראית :?.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ת'כלס מי ישלם 80 אלף על גרטטה כזאת? הרכב הזה 20 שנה על הכביש. אפילו כרית אחת אין לו.

כמה שהוא יהיה משופר , עדיין לא יהיה שווה את המחיר ואת עצם העובדה שהרכב הזה מכוער וגורטאה בת 20.

אם אפילו חשבת לפזול לקניית הרכב הזה, או שיש לך כסף בצד, או שאתה חושב שהרכב הזה הוא רכב על.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יש בן אדם אחד שמתמחה בהסבות כאלה של טנדרים רגילים לטנדרים בעלי טורבו כמו שנמצא אצלי באוטו.

לזכותו יאמר שהוא עושה עבודה טובה מאוד (חוץ מהעובדה שעל כל טנדר כזה שהוא עושה הולכת עוד XT לעולמה, לפעמים בטרם עת).

הוא נמצא באיזור פ"ת, אם מישהוא מעוניין בהסבה כזאת אני יכול להפנות אותו אליו, רק שיקח בחשבון שהמחיר שהוא דורש גבוה.

לגבי המחיר שרוצים על הרכב, לא בטוח שזה שדורש את המחיר הזה הוא זה שעשה את ההסבה, לכו תדעו לאן האוטו התגלגל.

מרץ 07, צולם ע"י אבי נוף:

DSCN9930b.jpg

טנדרים.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ואללה!

ב 80K אני קונה אימפרצה טורבו+טנדר, שם לו מנוע טורבו, משפר את שניהם ונשאר עם עודף :shock:

אלי, 260 כ"ס ממנוע 2 ליטר אטמוספרי? אני בספק גדול מאוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא נראה לי שהטנדר הבורדו המפוברגלס הוא עם טורבו לא של XT אלא של STI/WRX. כמו שיניב מדבר עליו. רק עם פלסטיק.

משכנתא זה קל

פורסם
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1186074&Code=a59eeee1da14f9e5efebeac8c2b11e8b

אם כבר זה הדליק אותי, ולפי התמונות נראה אמין למדי.

כן רק שהבעיה היחידה היא, שהוא כתב שהושקע פה קרוב ל 200 אלף שקל, הגיוני למכור ב 90 אחר כך? ממש לא.

מנוע אטמוספרי 2.0 ליטר עם 260 כוחות סוס? אפילו שהוא שייך נגיד ול- TYPE R? אולי עם מזרקים של סוסים וצי'פ ששופך גלונים של דלק החל מ 6K סל"ד והלאה.

• תוכן חדש...