Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

רציתי לדעת מה ההבדלים בין מאזדה לנטיס שנתון 1998-2000 לבין ניסאן אלמרה 1997-2000.

ומה יותר מומלץ לקנות?

אני מחפשת רכב אמין עם צריכת דלק סבירה עדיף קטנה,אחזקה זולה ורכב יציב עם אחיזת כביש טובה.

להזכירכם זה אמור להיות האוטו הראשון שלי.

פורסם

יש לי ניסיון כזה או אחר עם שני הרכבים.

אמינות מעולה בשני הרכבים, האחזקה כנ''ל לא יקרה בשניהם.

לגבי צריכת דלק...אני חושב ששוב יש פה תיקו (1/10 משולב), בכל זאת אנחנו מדברים על רכבים כמעט בני 15.

בסופו של דבר תבחרי לפי טעם וריח כלומר תבחרי ברכב שיותר מרגיש לך,אני הייתי נוטה קצת לכיוון הניסאן כי רוב המאזדות כנראה יהיו שחוטות עם ידיים מרובות.

בהצלחה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמו שאמרו מעלי שני הרכבים מצויינים ודיי דומים. מומלץ להסתכל בו זמנית על שני הדגמים ולרכוש את האקזמפלר השמור ביותר שתמצאי.

לידע כללי הניסאן נחשב לאוטו של רוסים או זקנים לכן יש סיכוי למצוא רכב שמור מאוד.

בהצלחה!

פורסם

שלום luba,

כמה הערות לגבי האלמרה:

לניסן אלמרה בשנתונים האלו במנועי ה 1.6 קיימת רגישות בנושא שרשרת הטיימינג - כלומר השרשרת קופצת ממקומה בשלב מסויים בגלל שחיקה של "כריות" עליה היא נעה (הסבר שנתן לי פעם מוסך רנו באזור השפלה כשהתענייתי ברכב כזה בעבר עבור אישתי)

גם רכבים ישנים - ושאלת לגבי שנתונים 1997-2000 שלא נסעו הרבה יחליפו / החליפו אותה.

סקר מוסכים מורשים ומתמחים קצר העלה את הנתון הבא - מרביתם לא מעוניינים לבצע את העבודה כי היא מאוד מסובכת במנוע הזה - מה עוד שבאותו המחיר +- ניתן להחליף למנוע מייבוא!

העצה הטובה ביותר שלי עבורך *אם תבחרי בניסן* (הלנטיס טובה ואמינה לא פחות וגם כמו שכתבו כאן לפניי) היא לבדוק האם בוצעה החלפה של השרשרת או החלפת מנוע ומתי באקזמפלר שמצאת- ובהתאם לכך להחליט.

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

אני אישית מהמר שהניסן תהיה תצרוכת דלק יותר טובה. כמו שנאמר פה כבר רכב שלא מצריך טיימינג רק יש צורך למצוא מוסכניק שיודע לטפל בשרשרת במקרה היהי הצורך.

רכב שרוב הצעירים לא אוהבים אותו בגלל הצורה שלו לכן הסיכויי למצוא אותו שמור גדול יותר.

אם תמצאי ידני הרווחת כפול למרות שרובם הם בגרסה הפחות "מאובזרת" gx .לעומת הרבה אוטומטיות slx.

רמת הבטיחות זהה בשני הגרסאות.

מה התקציב שלך? יכול להיות אין לך צורך בכזה גודל של רכב.

• תוכן חדש...