Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פורד פוקוס 2007 שעבר כמאה אלף ק"מ ולצערי הגיע הזמן במסגרת הטיפול להחליף טיימינג שעולה לא מעט.

עד עכשיו הייתי עושה טפיולים שגרתיים במוסך מורשה של פורד (לא היו כאלה הבדלים בהוצאות).

ממש לא בא לי להוציא כמה אלפי שקלים על עניין זה וחשבתי אם יש לכם מקום/המלצה למוסך לא מורשה אמין וטוב,

שיכול להוזיל לי את העלויות.

האם בכלל כדאי בעניין הטיימינג ללכת למוסך לא מורשה? (הבנתי שהחלפת טיימינג זה עניין די מורכב ורציני ואני כמובן לא רוצה לגרום לנזק).

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

דווקא במקרה של טיפול טיימינג שדורש ידע בדגם הספציפי לא הייתי חוסך (כאשר מדובר לדוגמא בהחלפת שמנים שזה פחות או יותר אותו דבר בכל רכב אז בהחלט ניתן לעשות במוסך כללי כדי לחסוך).

המלצתי היא במידה ואתה כן בוחר לעשות במוסך כללי לפחות תוודא שהוא מכיר את הדגם ויש לו איתו ניסיון.

אתה מוזמן לעיין במדריך העסקים ולבחור לך מוסך מורשה או כללי באזור מגורייך.

אתה מוזמן לקחת הצעות מכמה מוסכים ולחזור להתייעץ איתנו פה בפורום באיזה מוסך לבחור.

בכל מוסך שלא תבחר אתה מוזמן לחזור ולפרסם חוות דעת בפורום חוות דעת כדי שהבאים אחרייך ידעו האם מומלץ לחזור לבית העסק.

פורסם
כל מוסך לא מורשה וטוב יוזיל את העלויות לפחות ב40%.

לגמרי לא נכון - מוסך שחותך עלויות ב 40% מתפשר ברוב המוחלט של המקרים על איכות העבודה.

פורסם

אני מאזור המרכז (גר ברחובות ועובד בת"א). אין לי בעיה גם לנסוע מרחק אם זה משהו טוב וזול.

תודה.

פורסם
אני מאזור המרכז (גר ברחובות ועובד בת"א). אין לי בעיה גם לנסוע מרחק אם זה משהו טוב וזול.

תודה.

רחובות זו עיר שמלאה במוסכים, למה לנסוע רחוק?

חפש המלצה על מוסך טוב ברחובות.

כמו כן על תחסוך על חלקים תבקש את הקיט טיימינג הכי טוב שיש או GATES או INA אלו קיטים שבאים עם כל מה שצריך לפוקוס2 רצועה, מותח וברגים לקמשפט ולקרנק (מחיר שנע סביב ה450 עד 500 לפני מע"מ לקיט).

את 2 רצועות האביזרים חובה גם להחליף בנוסף.

פורסם
לגמרי לא נכון - מוסך שחותך עלויות ב 40% מתפשר ברוב המוחלט של המקרים על איכות העבודה.

דווקה כן.

לפני כחודש בדקתי אפשרות לטיפול 30000 למגאן-גם כתבתי על זה כאן.

במוסך רנו דרשו 2800 ש'ח עבור החלפת רצועת טיימינג ומותחניםחוץ מעלות טיפול מלא שכלל בלמים קדמיים וטיפול מלא.

עלות סט מקורי הוא כ-850 ש'ח.

הלכתי למוסך טוב ולא מורשה שמכיר רנו היטב (הוא מכיר כמובן גם רכבים אחרים), והמוסך דרש עבור הטיפול כ-1200 ש'ח, כבר חודש והכל עובד טוב, כמובן שעשיתי שם גם טיפול מלא כולל החלפת בלמים קדמיים, הכל עלה לי כ-3400 ש'ח, בעוד שבמוסך מרכזי דרשו כ-7000 ש'ח ויותר.

דבר אחד הטריד אותי בטיפול הזה שלא היה לו נוזל קירור מקורי-נוזל שמיוצר בארץ עבור רנו על ידי חברת פז.

גם אני הייתי פעם חסיד של מוסך מרכזי, עד שהגעתי לקרסו- לא נעים אבל המחיר שהם דרשו היה "שחיטה".

פורסם

היי שי.

גם בפורד פוקוס וגם ברנו מגאן, דרוש ידע מקדים על איך לעשות טיימינג, ויש סט כלים מיוחד לעבודה מהסוג הזה.

מוסך שלא מכיר את הפורד פוקוס ואין לא את הכלים הספציפיים יכול לגרום נזק למנוע.

אם אתה הולך למוסך לא מורשה (פורד מזדה) עדיף למוסך שקיבלת עליו המלצה ושמכיר את הרכב.

יניב

...

פורסם

המוסך דרש עבור הטיפול כ-1200 ש'ח

אני לא רוצה לצאת בהצהרות, כיון שאני לא מכיר את המוסך ולא ראיתי איך ומי עשה את הטיפול - אבל אם סט עולה 850 ש"ח, זה אומר שלקחו לך 350 ש"ח על עבודה, שזו עלות שנשמעת לי נמוכה באופן חריג.

פורסם
דווקה כן.

לפני כחודש בדקתי אפשרות לטיפול 30000 למגאן-גם כתבתי על זה כאן.

במוסך רנו דרשו 2800 ש'ח עבור החלפת רצועת טיימינג ומותחניםחוץ מעלות טיפול מלא שכלל בלמים קדמיים וטיפול מלא.

הלכתי למוסך טוב ולא מורשה שמכיר רנו היטב (הוא מכיר כמובן גם רכבים אחרים), והמוסך דרש עבור הטיפול כ-1200 ש'ח, כבר חודש והכל עובד טוב, כמובן שעשיתי שם גם טיפול מלא כולל החלפת בלמים קדמיים, הכל עלה לי כ-3400 ש'ח, בעוד שבמוסך מרכזי דרשו כ-7000 ש'ח ויותר.

דבר אחד הטריד אותי בטיפול הזה שלא היה לו נוזל קירור מקורי-נוזל שמיוצר בארץ עבור רנו על ידי חברת פז.

גם אני הייתי פעם חסיד של מוסך מרכזי, עד שהגעתי לקרסו- לא נעים אבל המחיר שהם דרשו היה "שחיטה".

היי

אפשר לדעת לאיזה מוסך הלכת?

פורסם

בוודאי.

מוסך סאלח ובניו איזור תעשיה רכסים (כפר חסידים) טלפון 04-9041010,.

זה בחור שלמד הנדסת רכב בארצות הברית, ועבד שם שנים רבות כמכונאי.

המוסך הוא מוסך מורשה משרד התחבורה שמטפל בכל סוגי הרכב, אם אתה מעוניין בשרותיו, תברר קודם לגבי הרכב הספציפי שלך.

פורסם
טיימינג זה הטיפול היחיד לטעמי שבאמת חייבים לעשות במורשה

גם אני חושב כמוך

שמעתי על לא מעט סיפורים של רכבים של חברים וחברות שניסו לחסוך בטיימינג וסיימו עם ראש מנוע גמור באמצע כביש בשומקום.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...