Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מחליפים את הפאסאט 2007 ברכב חדש, אוטו מצוין אבל עשה לנו לא מעט בעיות .

אנחנו עושים טרייד עם סוכנות אודי-פולסוואגן ואלה האפשרויות :

אודי A4 2008 (לא הדגם החדש) 2000 עם חבילת תוספות .

פולסוואגן טיגואן הג'יפ החדש של פולסוואגן .

יש לי התלבטות רצינית אם לקחת את הג'יפ החדש של פולסוואגן, לא ראיתי שום נתונים או תמונות שלו חוץ מזה שכולם אומרים לי שהוא אוטו טוב (ממש משכנע) . האודי אחלה אוטו אבל אודי שינו צורה לA4 ובגלל זה קיבלנו מחיר נמוך עליו .

מה הייתם עושים במקומי ?

יש לציין שאני לוקח את הדברים שלכם להזמנה ביום ראשון .

אשמח לשמוע המלצות,נתונים,תמונות וכו' בהקדם .

תודה רבה

פורסם

הטיגואן מבוסס עלהפלטפורמה של הגולף. לתמונות תנסה:

http://images.google.com/images?q=tiguan&hl=en&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title

יש שלושה דגמים 1.4 110 כ"ס; 2.0 123 כ"ס; 2.0 147 כ"ס. אני מניח שהציעו לך את הדגם החלש יותר. יחד עם זאת, יש לו את הגיר המופלא של ששת-ההילוכים של פולקסוואגן, כך שהוא נוסע ומאיץ היטב גם בגירסה זו.

יש שתי רמות גימור כאשר המפארת יותר כוללת חישוקים 17 אינץ; גגון אלומיניום וריפודים מעולים. הבסיסית מאובזרת לא רע, כולל ESP. חשוב לזכור כי לא מדובר בכלל על רכב שטח (זוית של 18 מעלות!); והדגם המיועד לשטח (28 מעלות), כנראה בכלל לא מגיע לארץ. בסה"כ מדובר על רכב שקיבל ציונים טובים במבחנים בחו"ל, לאוהבי הז'אנר ולאוהבי גולף (שאני לא אחד מהם), וכנראה, עדיף על האודי המיושנת משום שהוא ממש מעודכן (בחו"ל יש לו בקרת אקלים מכנית מדליקה, אני לא יודע לגבי הארץ), למרות שהוא קטן.

פורסם

קבל תיקון - הדגם שהביאו לארץ הוא הדיזל, 140 כ"ס - פשוט מעולה, עם זוית הגישה הגבוהה (28 מעלות), מה שיאפשר גם קצת נהיגת שטח. לאור זאת, בהחלט מומלץ, ועליך להביא בחשבון שלא תקבל את רמת הנוחיות והשקט של הפסאט.

פורסם

תודה רבה לך.

אני חושב לוותר בגלל הנתונים הנמוכים של הרכב, גם קצת מכוער :roll:

מה עם האודי ?

פורסם

לפי הערך של הפאסאט שלך, אני חושב שיש לך עוד אופציות לא?

האודי הוא רכב טוב, אחזקה לא זולה.

אני ממליץ לבדוק עוד כיוונים לני ביצוע ההחלפה, החיפזון מהשטן.

פורסם
לפי הערך של הפאסאט שלך, אני חושב שיש לך עוד אופציות לא?

האודי הוא רכב טוב, אחזקה לא זולה.

אני ממליץ לבדוק עוד כיוונים לני ביצוע ההחלפה, החיפזון מהשטן.

סגרנו כבר על האודי.. איך האוטו ?

• תוכן חדש...