Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש את מס' הטלפון של מלון anil שבעיר טרבזון (trabnzon) בטורקיה.

לא הצלחתי דרך גוגל.

יש עוד רעיונות?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

:oops:

אני חיפשתי לפי hotel anil וזה נתן לי הרבה איזכורים אבל בבודרום

תודה רבה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני נסעתי לשם כי זה אחלה אזור לטייל בו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
:mm_yeah:

פורסם

להבא פשוט כנס ל YELLOWPAGES.XX כשה XX מסמל את קוד המדינה וחפש שם מה שאתה רוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אתה צריך להבין שטורקיה היא מדינה גדולה וההבדלים בין האיזורים השונים אדירים (ממש עמים שונים החל ממנהגים ועד המאכלים שלהם).

אני מגיע לטורקיה לעיתים די קרובות לצרכי עבודה ואני נתקל בדיעות שונות לחלוטין מדיעות הממשלה.

פורסם

זה לא משנה במה אתה נתקל שם.

ידוע שיש שם דעות שונות לגבינו.

המצב כרגע הוא שאנחנו צריכים לפגוע בהם במקום שבו זה הכי כואב להם, בכיס.

הלחץ שיוצרים בעלי העסקים ובמיוחד בעלי המלונות כלפי הממשלה הוא עצום, ויהיה יותר גדול אם נפסיק להגיע לשם בכלל.

פורסם

לעסקים לא תמיד יש הרבה ברירות כי צריך להמשיך להתפרנס.

בענף המתכת למשל תחום היציקות זה או טורקיה או סין כשטורקיה הרבה יותר איכותית ורק קצת יותר יקרה. לגבי נופשים מסכים איתך לחלוטין.

פורסם

לא מבין למה אנשים עדיין נוסעים לשם לחופשה. פשוט בזיון. כי זה זול? סעו ליוון.

מהדינה הזאת משפילה אתכם בכל צורה אפשרית ואתם עוד משלמים לה על זה.

פורסם

זווית ראיה מנקודת מבט של עובד טורקי:

פעם בטיול בטורקיה יצא לי לדבר עם עובד פשוט של מלון מסוים, שאלתי מה דעתו על התיירים מישראל, הוא ענה בכנות, שהוא לא מסמפט את התיירים מישראל, עקב ההתנהגות שלהם.

אז מבחינת העובדים(לפחות במלונות), אולי הם לא יצטערו על כך שנחרים אותם.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תבדוק מה אחוז הרווחים של טורקיה מתיירות.

אחרי זה תבדוק מה אחוז ההכנסות מהתיירות שמגיעים מישראלים בלבד.

תראה שזה חלק משמעותי ושם רוצים לפגוע. לאף אחד לא איכפת מעובד במלונות, הוא מקבל משכורת חודשית בכל מקרה.

פורסם

ישראל מהווה אחוז קטן מאוד יחסית לתיירות ממקומות אחרים(בעיקר מרוסיה וגרמניה).

כמובן, שחרם התיירות יפגע בטורקים, אבל לא בצורה משמעותית שאנחנו מייחסים לכך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...