Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתלבטים בקשר לקניית רכב. מכל הדעות השונות כבר התבלבלנו לגמרי...

ראינו שתי מכוניות:

ניסאן אלמרה 2001, 1600 סמ"ק, 150,000 ק"מ יש עבודות פח שמוערכות בכ5,000 ש"ח.

טויוטה קורולה 1999, 1600 סמ"ק, 215,000 ק"מ במצב טוב. הבעלים מוכן להוריד 5000 ש"ח מהמחירון בגלל הק"מ.

ההתלבטות שלנו נובעת מהצורך בתיקונים שיש לניסאן. אומרים לנו שזה יוריד משמעותית את ערך הרכב בעתיד, מה גם שזה מצריך ריצות וטרטורים.

מצד שני, הטויוטה עשתה המון ק"מ, אבל במצב טוב מאוד.

מה אתם ממליצים לנו?

למי יש חיי מנוע ארוכים יותר? לניסאן או לטויוטה?

תודה רבה!

פורסם

אני ממליץ להמשיך ולחפש. שני הכבים הם די נפוצים ואין סיבה להתפשר.

מה הנזק המדוייק באלמרה? האם יש פגיעת שילדה/קצה שילדה?

אסף

פורסם

אלה רכבים נפוצים שאפשר למצוא עם קילומטראז' נמוך מהרבה ממה שמצאתם ובמצב הרבה יותר טוב בנודע לאלמרה, כמובן שאת הקורולה מהשנתונים האלה כמעט ובלתי ניתן להשיג בלוחות מכירה\קנייה, אם מוצאים קורולה מהשנתונים האלה של 98-02 לבדוק ב-10 עיניים !!! , רכב כמו הקורולה אפשר למצוא רק דרך חבר\מכר\ידיד, אם נפשכם חפצה ברכב מסויים בלי קשר תמיד תחשדו ותתייחסו כאילו המוכר סוחר אפילו אם לא.

יש אשכול מצויין בדביק בנוגע לרמאויות קנייה רכב משומש, אשכול מעולה !

פורסם

אני מקווה שאת מודעת לכך שהמושב האחורי בקורולה מהשנים הללו הוא רק מעט יותר מסמלי וקצת פחות מבושה לחברה שיצרה אותו.

כמו כן שהמחירים של טויוטה משומשות הם, לדעתי כמובן, שערוריה ומטומטם מי שמוכן לשלם אותם.

יש מספיק מכוניות שיתנו לך את אותה אמינות ואולי אפילו עוד קצת ערך מוסף ויעלו פחות.

פורסם

לא הגזמת בכלל....

רכב מצויין ,הטויוטה עדיפה על האלמרה בכל פרמטר,סיבוב על שתיהן ,ואני מבטיח לך שתהיה לך תשובה חד משמעית אחת = קורולה.

שקטה להפליא,זריזה,גיר פנטסטי,גימור פנטסטי,אמינות מוחלטת....רכב מצויין ששומר על הערך.

הרכב היחיד שיתן רמת אמינות טובה יותר הוא האימפרזה,שבכל שאר הדברים נחותה מהקורולה.

כמובן העניין מתייחס לרכבים במצב זהה פחות או יותר.

פורסם

גימור פנטסטי? מדובר במשפחתית יפנית משנות ה-90, תגיד גימור עמיד, אני מסכים איתך לחלוטין. פנטסטי? ממש לא!

ועוד סופרלטיבים שלא במקומם לרכב כזה.

אני לא מבין מאיפה הבאת את העובדה שהקורולה והאימפרזה אמינות יותר ממתחרותיהן, זה פשוט מבוסס, ובכן על כלום.

אני מודה מעולם לא נהגתי על קורולה, אבל יצא לי לסוע לא מעט וההתרשמות שלי הייתה שזה רכב צפוף מאוד, מאחור הנסיעה דיי קופצנית ומלפנים המושבים בינוניים.

כמו כן, יש לה 3 כוכבים במבחני ריסוק, לזמנה זה בהחלט סביר, אבל יש טובות יותר.

אלמרה מ2001 זה כבר "פרפקט" לא?

פורסם

1. אלמרה 2001 היא אכן "פרפקט".

2. חולק על דעתו של חברנו GL-10 וחושב שהאלמרה מודרנית ובטוחה מהקורולה ושהחיסרון היחיד שלה ע"פ הקורולה יכול להיות טמון בכך שמנוע 1.6 קצת קטן על האלמרה (אך עדין לא הייתי בוחר בקורולה על פני האלמרה בשל זאת).

3. 5K על פחחות...?! מה בדיוק עבר על הרכב...בכל מקרה כפי שנכבר נאמר, יש סיכוי טוב לשים את ידיכם על אקזמפלר במצב טוב יותר.

פורסם

מה זה מודרנית...?

הגיר של הטויוטה טוב יותר מהאלמרה(פרפקט).

המנוע חזק יותר מהאלמרה וגם מהאלמרה 1800.

הרכב שקט יותר,מהירות שיוט גבוהה יותר.2700 סל"ד על 120 קמ"ש...אתה לא מרגיש בכלל,סגור חלונות ואתה מנותק לגמרי מהמהירות בה אתה נוסע כי הרכב מבודד לחלוטין!

אין יותר טוב ומוחשי מלקחת סיבוב על שתיהן ולהחליט מה מתאים לך יותר.

• תוכן חדש...