Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה להאמין על העונש האכזר שקיבל חנן גולדבלט - הוא אולי שכב עם הנשים ואמר להן שככה לומדים לשחק אבל לא נעשה משהו בכוח , כל אישה נורמאלית הייתה צריכה להבין שככה לא לומדים משחק ....

בכל מקרה גם אם היה מגיע לו עונש זה לא היה צריך להגיע ל 7 שנות מאסר הבן אדם יצא בגיל 75 שנה מהכלא.

אני חושב שאם הוא לא היה מפורסם היו סוגרים לו את התיק או מקסימום היה מקבל על תנאי , צריך לקוות שהעירעור שלו יתקבל.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם

אני חושב שמערכת המשפט בישראל התחילה לחשוב בהגיון , בזמן האחרון קמים כל מיני עברנים או פורעי חוק , שפשוט עושים צחוק ממערכת המשפט בארץ .

אני מקווה שהעונש שקיבל חנן גולבלט יהיה עונש ש"יעניקו" לכל האנסים ולכל העושים ויעשו את אותו הדבר ( גם לנשיא לשעבר שלנו) אנחנו כבר לא צריכים להיות רחמניים בחוק .

במידה וניהיה רחמניים בחוק , אז בעוד 5 שנים ואפילו פחות , רמת הפשיעה תיהיה כל כך גבוהה שלא נוכל להתגבר עליה . צריכים לעשות לזה סוף ,

לא מעניין אותי שהוא ישתחרר בגיל 75 או אם הוא מפורסם - הוא עבר על החוק צריך להעניק לו את העונש המקסימלי - הוא היה צריך לחשוב ולדעת שהמעשים שהוא עשה לפני שנים מספר , הם מעשים לא חוקיים , פוגעים בנשים - בליבם של הנשים , ברגשותיהם של הנשים .

ועשיו אנסים שיעשו את המקרים הללו בעתיד יבינו שהם יכולים לקבל עונש של 7 שנים ויותר על מה שהם יעשו - אז הם יחשבו פעמיים לפני כל דבר שהם עושים .

דבר נוסף על מערכת המשפט : אני מקווה שבכל התחומים הפליליים של מערכת המשפט בישראל - המערכת תנהג ביד קשה עם העוברים על החוק , עם רוצחים , עם נהגים שהורגים הולכת רגל תמימה שיצאה לבילוי של סוף שבוע ובורחים בלי להגיש עזרה מינימלית . עם נציגי עם שמקבלים שוחד ושלמונים למיניהם . עם גנבים , פורצי דירות וסוחרי סמים למיניהם .

אני מקווה שהעונש שקיבל חנן , הוא רק התחלה של מערכת משפט צודקת בעונשים שהיא מטילה על פושעים .

להגיד שזהו עונש כבד , זה פשוט להתעלם מהצד השני של הבעיה , צריך לזכור שאותם נשים נמצאות בחרדה מתמדת , ובמצב רגשי שגם עונש של 20 שנה לא יכול לטפל בהם .

תמיד , אבל תמיד מערכת המשפט צריכה להסתכל גם על הצד הנפגע , ולא רק על הצד הפוגע .

וזה מה שנעשה כאן .

סוף שבוע נפלא

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

משהו פה מסריח.

או שהוא אשם או שהוא זכאי, אין באמצע, המון סעיפי אונס "קלים" וגם יש שני סעיפים של אונס בשימוש כוח.

משמע: אם הוא אשם העונש אפילו לא מגרד את מה שהוא אמור להיות- לפחות 20 שנה.

אם הוא זכאי, אז על מה לכל הרוחות 7 שנים???

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

יש לי הרגשה שבאותם ימים בחורות ידעו בדיוק מה הם רוצות ומה צריך לתת תמורת זה ולאחר שלא קיבלו את מבוקשם הם החלו להתלונן.

אני נגד אונס ואני חושב שלמי שאונס צריך לחתוך את הביצים אבל משהו לא מסתדר לי עם המקרה הזה,אני מצטרף לכל אותם אנשים שאומרים שהתקשורת שפטה אותו ולא בית המשפט.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ראיתי את הכתבה, ושומדבר בה וממה שנאמר לא הצליח לשכנע אותי להאשים אותו.

מבחינתי, נעשה לו עוול עצום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סליחה ? אני הייתי תוקע אותו בכלא בסיביר למשך 20 שנה עם עבודות פרך.

בתור עונש נוסף הייתי מכריח אותו ללמוד להניק (גם גברים יכולים) דובים לבנים ביערות של סיביר.

רק לפני חודש חנן ביקש רחמים מבית המשפט מסיבות רבות, כולם עזבו אותו,הבת שלו לא מדברת איתו ובלה בלה בלה מעניין את הטוסיק שלי.

הלוואי שבעירעור יחמירו עם העונש של עלוב הנפש הזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה היית תוקע אותו בכלא?

מה כשהוא הרים את הסבון?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם

כמו שזה נראה , אונס קלאסי לא היה שם, אבל פיתוי ומרמה - כן.

בן אדם ניצל את מעמדו (בשנות ה-80 כשכל זה קרה , הוא היה "מזניב לאללה")

ותוך כדי המצאת סצנות שכב עם בחורות צעירות.

כלומר - הוא לא אנס, אבל גם לא זכאי.

ברמה אישית זה מוזר ועצוב לראות דמות שכולם גדלו עליה מואשמת בדברים כאלה,

לדעתי בגלל זה רובנו חצויים בעניין העונש - קשה או לא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא מבין את זה.

אם הוא אנס אז 50 שנה בכלא

למה 7 שנים? מה זה השטויות האלה?!!

מה זה סעיפים קלים? אנס כן או לא? אם כן 50 שנה אם לא אז שום דבר. מה זה ה7 שנים האלה?!

פורסם

אם הוא נכנס לכלא ל7 שנים כי הוא רימה אותן, אז כל בחורה שאמר לבחורה שהוא אוהב אותה כדי להשכיב אותה גם צריך לשבת 7 שנים? :roll:

לדעתי , טוב ששפטו מישו על זה- חבל שדווקא אותו.

אבל הוא יהיה הכבשה השחורה, לכל אלה שמרמים בחורות צעירות...

פורסם

אולי לא היה שם אונס ברוטלי אבל היו שם מעשים מגונים מכל הסוגים. התחמנות והמניפולציות בהם הוא השתמש, גרמו לו לחשוב שאף אחת לא באמת תחשוד שמשהו לא תקין קורה שם, בדיוק מהסיבה הזו היו כאלה שהעדיפו להשאיר את זה מאחור (עם כל הכאב) ולנסות להמשיך האלה.

אני מסכים עם מרק10, ללא ספק מגיע לו לקבל את העונש שקיבל. הוא רחוק מלהיות המלאך כפי שהציג עצמו בראיונות.

• תוכן חדש...