Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נקנה בספטמבר 2006 עם 95000 ק"מ ב24000 ש"ח, לאחר בדיקה שלי, ללא הוצאה נוספת ומיותרת על מכון בדיקה.

 

נמכר באוגוסט 2008 עם 137000 ק"מ ב21000 ש"ח.

 

יישור קו בהתחלה עלה 1045 ש"ח כפי שניתן לראות בטבלה המצורפת.

טיפולים שוטפים עלו בסה"כ 1039 ש"ח. טיפולים בוצעו בתדירות כפולה ביחס להמלצת היבואן.

בלת"מים עלו 232 ש"ח, שזה כולל שלוש נורות שרופות ועוד מנוע חלון חשמלי ב200 ש"ח שלא צורף לטבלה.

 

דלק, אין לי סטטיסטיקה מלאה, אבל בתנאים של נסיעה בינעירונית יומיומית הרכב צרך 12.5-12.8 ק"מ לליטר, עם מזגן.

 

ביטוחים, באיזור ה4000 ש"ח לשנה. טסט, כ1000 ש"ח.

 

אגב, הרכב הזה התגלה כשובר סטיגמות. למרות היותו בוגר תאונה, כפי שניתן לראות במודעת המכירה, נאלצתי ב24 שעות האחרונות לברור מבין שלושה זוגות שרצו לבוא ולשים על הרכב כסף ולקחת אותו, ללא בדיקה במכון, ובוודאי ללא כל מיני התחייבויות מוזרות מצידי. פורסם כאן ובאתר יד2 בלבד. בעיות סחירות? הוא כנראה לא שמע על זה.

 

אז כמה יקר להחזיק רכב?

דייהטסו.gif

פורסם

נמכר באוגוסט 2008 ב21000 ש"ח.

ביטוחים, באיזור ה4000 ש"ח לשנה.

 

 

חנן,

אתה עושה מקיף ב 4000 ש"ח לרכב שהערך שלו 21,000 ש"ח? :shock:

 

בנוסף, אני לא יודע מה בדיוק אתה מנסה להראות בקשר לעלויות כי את כל הטיפולים/תיקונים אתה מבצע לבד אז כמה זה כבר רלוונטי לבעל האוטו הבא או לכל בעל רכב אחר שאינו מכונאי? הרי החלפת רצועת טיימינג בעלות של 180 ש"ח זאת בדיחה ש 99% מבעלי הרכב בישראל ישלמו פי 5-10 על עבודה שכזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המקיף עולה כ2600 ש"ח, החובה כ1300 אם אני זוכר נכון. זה על חשבון העבודה של אשתי כך שאין כאן שיקול בכלל, אבל אני מעריך שהייתי מבטח אותו גם אם זה היה על חשבוני. צד ג' בכל מקרה הייתי משלם, כ800-1000 ש"ח, אז להוסיף עוד 1600 ש"ח בשביל לבטח את הרכב עצמו נראה לי הגיוני לגמרי.

פורסם
בנוסף, אני לא יודע מה בדיוק אתה מנסה להראות בקשר לעלויות כי את כל הטיפולים/תיקונים אתה מבצע לבד אז כמה זה כבר רלוונטי לבעל האוטו הבא או לכל בעל רכב אחר שאינו מכונאי? הרי החלפת רצועת טיימינג בעלות של 180 ש"ח זאת בדיחה ש 99% מבעלי הרכב בישראל ישלמו פי 5-10 על עבודה שכזאת.

 

זה רלוונטי לכל מי שאוהב את הרכב שלו, ומוכן ללכלך ידיים לטובת בריאות הרכב ולטובת חשבון הבנק שלו. את הרכב הזה, כמו את כל שאר הרכבים שלי קניתי ותחזקתי כמהנדס אלק' הייטקיסט בלי שחור מתחת לציפורניים ביומיום, וללא שום עבר בענף הרכב. אני לא חושב שההסבה המקצועית שעשיתי לאחרונה רלוונטית לדיון הנוכחי.

פורסם

רוב האנשים לא יתחזקו את הרכב שלהם לבד.

כיף לך שאתה יודע לעשות את הכל בעצמך, זה תענוג גדול מבחינת הכיס - אבל מה שבעצם הבנתי, רק בגלל ההבהרה הזו שאתה עושה הכל לבד - זה שיישור קו שעלה לך 1300 ש"ח, יעלה קרוב ל-5000 ש"ח לכל משתמש רכב אחר.

 

אני עומד להכניס את הקסארה שלי בעוד 5000 ק"מ לטיפול טיימינג כולל מותחנים, וזה לא יעלה פחות מ-1200 ש"ח לעבודה במוסך מורשה סיטרואן. הטבלה שלך פשוט לא רלוונטית למשתמש הרכב הממוצע.

 

מה שכן - הייתי שמח לקנות ממך רכב. כל רכב. עושה רושם שאתה מטפל באדיקות ומסירות.

×
×
  • תוכן חדש...