Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת פינתנו השבועית "עלילות ה- S2000 במדינת העולם השלישי", אספר את המקרה שקרה לי היום ואבקש את עצתכם\דעתכם. שבוע שעבר נגמר לי הדלק ברכב וקבעתי להיום זמן מוסך במוסך המרכזי ע"מ להחליף פילטר דלק ועוד כמה דברים קטנים שרציתי לטפל בהם. הכל היה בסדר, אם כי קצת התארך, ושוחררתי לדרכי. בעודי יושב ברכב בחניון המוסך (כשהוא כבוי) מעלעל בדפי החשבון אני רואה סירה (וולבו 940) מתקרבת לעברי במה שנראה כניסיון כושל לחנות בצמוד אלי. התחלתי לצפצץ כדי לסמן לנהג שהוא לא ניכנס (במשך בערך שלוש שניות) אבל הכל היה לשווא והוא שפשף את הפגוש הקדמי שלי.

כמובן שכל הפיוזים אצלי קפצו ויצאתי אליו בצעקות. הנהג אדם מבוגר, אם לא לומר זקן, הכחיש שנכנס בי בטענה ש"לא הרגיש כלום". אמרתי לו שצפצפתי לו והוא בכלל הכחיש וסירב למסור פרטים. כמובן שלקחתי פרטי עדים וצילמתי הכל (למרות שהפגוש שלו לחלוטין פגוע ואי אפשר לראות צבעי שחור או משהו כזה). מהון להון דיברתי עם האחראי והוא הסכים לשאת בעלות צביעת הפגוש. הפגיעה יחסית מינורית אבל היא קיימת והיא לא באשמתי ולכן אשאף למזער את הנזק.

א) האם צביעת פגוש כדאית במקרה של פגיעה קלה (שכן ניתן לזהות צביעה, אני מניח)

ב) חשבתי על איך אני יכול לעשות את חלקי שאנשים כמותו ישלמו על ההתנהגות הבהמית שלהם וחשבתי לכתוב מכתב למשטרה\משרד הרישוי. במכתב אני אתאר את הסיפור ואטען שהאדם אמר שלא הרגיש את הפגיעה ברכב שלי ולא שמע אותי צופר למרות שרכבו היה צמוד לרכב שלי. אני אטען שכנראה בעקבות גילו המתקדם, מצבו הבריאותי אינו מאפשר לו לשלוט ברכב ואבקש לבצע בו בדיקות בריאותיות מקיפות תוך כך שאקפיד שיעדכנו אותי לגבי הנעשה. אם אדם לא שומע צופר ממרחק כזה ולא מרגיש כזו פגיעה הוא גם לא ירגיש את הילד על האופניים שיגרר מתחת לרכב שלו.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך על זה, בהחלט!

בכלל לא בקטע של נקמנות אלא בקטע של בריאות ובטחון הציבור.

כבר מזמן נעשו נסיונות (שתמיד טורפדו) להעביר חוק שמגיל 60 (או שזה היה 65?)אתה מחוייב בבדיקות רפואיות כל שנתיים ורשיון הנהיגה יוארך רק לשנתיים.

לצערי, זה מעולם לא בוצע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אני תומך בעניין.

אגב, לגבי התאמת צבעים ל"שחורות", אתה תמיד מוזמן לדבר איתי, יש לי קצת ניסיון :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מקרה דומה קרה לחבר שלשום:

הרכב שלו חנה בחנייה של הבניין, רכב עם זוג מבוגרים יצא רברס ונכנס לו בדלת.

האשה יצאה, ובאופן מאשים שאלה אותו "למה אתה חונה כאן"?!

מיותר לציין שכל הפיוזים קפצו, ועקב החזות המאיימת של הבחור, הזוג הודה די מהר באשמה.

בנוגע לעניינך - אני בספק שמכתב יעזור, לא שמעתי אף פעם על מקרה שבו בתאונה ללא נפגעים המשטרה עשתה יותר מלרשום דו"ח (אבל זה רק אני, הכל יכול להיות).

בכל מקרה, מאחל לך בהצלחה, אולי תוריד נהג גרוע אחד מהכביש.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בכלל לא משטרה, יש מחלקה מיוחדת של משרד התחבורה שמטפלת בזה שיושבת ברחוב הארבעה בת"א (שכחתי את שם המחלקה אבל זה משהוא שקשור לרפואהתחבורתית).

אם מאיזהשהיא סיבה הגעת או זומנת לשם, תתחיל להפרד לשלום מהרשיון שלך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כבר מזמן נעשו נסיונות (שתמיד טורפדו) להעביר חוק שמגיל 60 (או שזה היה 65?)אתה מחוייב בבדיקות רפואיות כל שנתיים ורשיון הנהיגה יוארך רק לשנתיים.

לצערי, זה מעולם לא בוצע.

הגיע הזמן שיחייבו בדיקות רפואיות בכל חידוש רשיון. גם בגיל 40 לא כולם נמצאים באותו מצב פיזי שהיו בגיל 17.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשאני קורא שרשור כזה, צץ לי רגע של נחת שאני בעוונותי נוסע בקסארה מודל 98, ששוה כ 20% פחות מהפגוש הדווי. ושלא תבין אותי לא נכון. אין פה שמחה לאיד, כלל ועיקר, נהפוך הוא. כנס בזקן הזה עד שיבין סוף סוף שאדם אחראי למעשיו, לטוב ולרע. פשוט אני לפעמים אפילו לא נועל את האוטו, תוך ידיעה ברורה שאני מוצא אותו כשאני חוזר. גם אין לי שום כעס על גבירה חביבה, שכמעט תמיד תתעקש לחנות עם הג'יפ שלה כך, שתוכל לצאת רק אם הקסארה שלי היא כבש המדרגות שלה. לא כיף ?

ואם תחשוב שאני גם נהנה מהאוטו.

פורסם

מצטער לשמוע על המקרה.

אולי הזקן ההוא פשוט שמע מוסיקה בפול ווליום ולא הרגיש/שמע..?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מצטער לשמוע על המקרה.

אולי הזקן ההוא פשוט שמע מוסיקה בפול ווליום ולא הרגיש/שמע..?

לא שמע? בסדר

לא הרגיש? לא הבנתי

איך מוזיקה קשורה להרגשה של מכה..??

אלעד

פורסם

ושוחררתי לדרכי. בעודי יושב ברכב בחניון המוסך (כשהוא כבוי) מעלעל בדפי החשבון

קצת סטייה מהנושא

אחרי ששוחררת כלומר עברת כבר את הרגעים היותר מעצבנים של היום

ביום חמסין, שזה דבר מעצבן בשל עצמו אם אתה לא בים.

ברכב שחור, שזה בכלל מדגיש את יכולות השמש

כשהוא כבוי, כלומר ללא מזגן.

במוסך, שזה לא המקום בו זורם האויר הצח שיש בהרי החוף

מעעלעל בדפי החשבון...

נשאר עוד משהו שיכול לעצבן בני אדם ?

אהה כן, אחד שיכנס בך אחרי שצפרת לו בעודך בכלל חונה באין מפריע.

למה עשית את זה לעצמך ?

התחלת לענות את עצמך ובא מישהו ועזר לך.

זה חוקי מרפי וחבורתו ! הכתובת היתה על הקיר !!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני שבועיים:

ליוויתי חבר שהתגייס לתל השומר, לאחר מכן הלכתי לאוטו וניסיתי לצאת מהחניון של הבקו"ם.

נסעתי אחרי מאזדה 6 שנראתה לי שהיא גם מתכוונת לצאת מהחניון. פתאום המאזדה עוצרת אבל באלכסון (לא ממש הבנתי למה אז), ניסיתי לתמרן כך שאני אעקוף אותה מהצד וראיתי שאני לא עובר אז פשוט עמדתי וחיכיתי שהוא ייתישר בצד הדרך וייתן לעבור.

פתאום אני רואה את האור רוורס שלו נדלק, נסע אחורה ונכנס בי (ניסה לחנות בדיעבד). מהאוטו שלו יצא מישהו בגילי (לא הנהג) ונתן לי את הטלפון שלו ואמר שהוא מצטער והבן שלו מתגייס עכשיו וכו וכו. חשבתי לתומי- טוב אני אמשיך ביומי (לאוטו שלי היה רק שיפשוף) ונחליף פרטים אח"כ בטלפון (אני נחמד והבן שלו מתגייס כך שלא רציתי לעכב אותו, אבל עכשיו אני יודע שזו טעות חמורה). אחרי 2 דקות שכבר הייתי בכביש הוא מתקשר אליי ואומר לי לבוא שהוא מחכה לי. הגעתי, שמתי לב שבאוטו שלו כל הפינה האחורית נכנסה פנימה, הוא טען שהוא לא הספיק לעשות רוורס ואני נסעתי קדימה ונכנסתי בו(!). אני הייתי עם חבר באוטו ושנינו ידענו שאני לא זזתי מילימטר, החלפנו פרטים והאוטו שלו הוא רכב מחברה אז הוא אמר שהוא צריך ללכת לקצין הרכב שיגיד לו אם צריך לתקן (מאוחר יותר בטלפון הוא אמר לי שהפינה חזרה בחזרה ויש רק שיפשוף). מאז הוא לא התקשר....

הטעות שלי הייתה שלא צפרתי, כנראה שאני סומך יותר מדיי על נהגים אחרים שיידעו איך לנהוג, מעכשיו הדרך לצופר קצרה מאוד.

ככה שאני מזדהה עם פותח השירשור, לך על זה! (למרות שרוב הסיכויים לא יקרה כלום- אין הרבה מה לצפות מעובדי ממשלה שחוזרים הביתה ב 16:00).

בן

- 306 XSI -

פורסם
לך על זה, בהחלט!

בכלל לא בקטע של נקמנות אלא בקטע של בריאות ובטחון הציבור.

לצערי, זה מעולם לא בוצע.

דווקא האפוטרופוס שלי בן 82 והוא עובר כל שנתיים בדיקות !!!

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני עצרתי במעבר חציה ונתתי לזקן עם מקל הליכה לחצות את הכביש, איך שהוא עולה למדרכה אני שומע בום וחש זעזוע קטן, יוצא מהרכב ורואה סופר לנסר מקופלת על הוולבו 240 שלי, יוצאת נהגת זקנה וצועקת עליי- מה אתה עוצר ככה בפתאמיות, יכולת להרוג אותי. הזקן עם המקל היה בשוק יותר ממני, עמדתי איזה 25 שניות לפני קו העצירה וחיכיתי שהוא יעבור, לוולבו נסדק פנס לה הלך האוטו. גם הגיל וגם המין הלא נכון ועוד מאחורי הגה. טעות :)

haters will hate

• תוכן חדש...