Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואוו, שרשור רציני, תן לי לעבור מוד.

לפני שאתה מבקש ממני לצאת לרחובות תגיד לי מה אנחנו רוצים שיקרה או בעיברית צחה, מה האג'נדה.

ברור שכולנו רוצים הפסקת ירי הקסאם על ישראל אבל באיזה דרך ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שרשור רציני - כמה זמן לא היה לנו אחד כזה !

גם אני לא הבנתי איך חסימת כבישים תפסיק את הרקטות...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נו באמת , אתה באתר החנונים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=239930

כדי לצאת לרחוב או להתמודד עם בעיה צריך מספר חוקים , כגון

המלחמה רק על מסך המחשב , אם יש נפגעים - מותר לעשות " רי-סרט " ולהתחיל מחדש .

שלא יהיה קר , ולא ירד גשם ( רכבי קבריולט ומועדון ה 5 )

לתאם עם ה "חמאס" שלא יבהילו אותנו עם זיקוקים - כך קוראים לזה , לא .

אה , וההפגנה והחסימה רצוי שתהיה ב "נס-הרים" אבל בלי לעכב נהגים מהירים - את ה"זוחלים" מותר :lol:

( בכלל איפו- סליחה , היכן זה נופל - אצלנו במרכז גשום ויש רעמים )- זה נחשב , כי זה מבהיל

- איזה כייף , גם אני חנון -

למה לא פותחים ערוץ " עין הקאסם " כמו האח הגדול - בערוץ 20 .

הערוץ ישדר בזמן אמת תמונות של מצלמות ה " מזל"טים " , ויהיה לנו כפתור , להפציץ אותם חזרה מהמקלדת .

או לפחות לכתוב להם מסרים מעצבנים , או לבצע דיון משכיל , בשינוי זויות הצילום של המצלמות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על מישור מילותיה של לובה הקופאית:

יש הסלמה,אין ממשלה,קשה,קשה..

אמנם זה עצוב, אבל מזה כמה שנים ישראל מתנהלת ללא ממשלה, כלומר יש איזה מפלגה שהעומד בראשה לא היה ראוי, אבל כן היה במקום ובזמן הנכון כדי לעמוד בראשה, ומאז אין ממשלה למדינת ישראל.

אתם באמת מתפלאים למה יש קאסמים באשקלון ושדרות ?

תנו להם כמה ימים כדי שהם יבינו שאין תגובה רצינית הולמת,ותראו קאסמים גם באשדוד ובב"ש.

אני חושב שזה בזיון ממדרגה ראשונה שאנחנו (מדינת ישראל) נותנת לזה לקרות, היינו צריכים מיד עם הקסאם הראשון לתת לערבים תגובה כזאת שהם יחשבו מליון פעם לפני שיגור הקסאם השני.

לא עשינו את זה, הבלגנו, ועכשיו נותר לנו לבלוע את הכובע.

או...

להתכונן לצווי 8.

המדינה נמצאת היום בשפל חסר תקדים,ולא מעט מזה אני מטיל על הזבל הזה שיושב בראשות המדינה ולמרות שמלכתחילה לא אהבתי אותו, בחודשים האחרונים זה נראה כאילו הוא מתאמץ ומנסה בכל דרך להחריב את המדינה עד היסוד, בין אם בקבלת החלטות תמוהות (שחרור 230 אסירים בזמן שגלעד שליט עדיין יושב בכלא,יציאה בהצהרות לגבי מוכנות שלו לרדת מהגולן מתוך ידיעה שבלאו הכי הוא לא זה שיעשה את הסכם השלום,אבל במילותיו אלה הוא כבר מכתיב לראש הממשלה הבא את התנאים,הרעים, של הסכם שלום עם סוריה (מיותר מאוד לדעתי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא נראה לי שמישהו שגר רחוק מטווח הטילים יצא להפגנה ובמיוחד בימים קרים וסוערים.

האמת שאת רוב רובם של האנשים שגרים באיזור המרכז וחבריי לא ממש מעניין מה קורה 'שם' וגם אני אדיש.

בתקופת מלחמת עיראק כאשר נפלו טילים אמיתיים במשקל של 700 ק"ג כול לילה על גוש דן ומחקו חצי רחוב לא 'התבכיינו' כמו אלא מאיזור הדרום.

גם זה יעבור בקרוב...

האם מישהו מאיזור הדרום יצא להפגין למען הפסקת ירי הטילים מכיוון עירק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ואני אומר: על כל קאסם שנורה צריך לשטח את כל האיזור ממנו הוא נורה : גם אם זה אזור מיושב , רצוי בלי לתת לתושבים זמן לארוז - פשוט להוריד פצצה מהאוויר בלי יותר מדי שאלות.

כמו כן יש לחדש את מדיניות החיסולים, בארץ ובעולם , כולל חאלד משעל , כולל בכירי החמאס והג'יהאד בארץ.

לשים שמאלני במשרד הבטחון ושמאלני עוד יותר קיצוני בראשות הממשלה זאת הפקרות, ואמרתי את זה עוד בבחירות הקודמות.

איפה ההבטחות של אריאל שרון ואנשיו שאחרי פינוי הישובים על כל ירי של קליע, הם יפגיזו את כל הרצועה....

אני אולי גר במרכז, אבל אני כואב את כאבם של הדרומיים וזועם על אזלת היד של הממשלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי האישית אסור להכנס לעזה!

לכולנו זכרון קצר ולהזכירכם שגם כששלטנו שליטה מלאה ברצועה עדיין נורו עשרות קסאמים.

ולהזכירכם דבר נוסף, פעם אחרונה שנכנסנו, החיילים זחלו על 4 בחול לחפש שאריות של חברים שלהם:shock:

הפתרון היחידי (שוב, לדעתי)הוא סיכול ממוקד של כל הנהגת החמאס,לוחמים ופוליטי כאחד, מה יש, שיעבדו קצת יותר קשה בטייסת האפאצים :wink:

אבל על כזה פתרון אני באופן אישי לא מוכן ללכת להפגין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפתרון היחידי (שוב, לדעתי)הוא סיכול ממוקד של כל הנהגת החמאס,לוחמים ופוליטי כאחד, מה יש, שיעבדו קצת יותר קשה בטייסת האפאצים :wink:

מזכיר לי ראיון על מזג-האויר , היום ברשת ב' - המרואיינים התלוננו על הגשם והקור , אבל מנגד הם רוצים מים .

וכידוע , זה מגיע ביחד .

למה הגשם והקור לא יורדים רק בצפון , במרכז יהיה חם ואלינו יגיעו המים אח"כ .

עכשיו מטעמי נוחות , רצוי גם לשנות את חוקי הטבע .

כן למים - לא לגשם

ואני מאמין כי גם לזה ימצא פתרון חכם , אמרו התפלה :idea: מעבר מדינה , כיסוי השמיים ביריעה אקוסטית

- שימוש בחומר ממנו מייצרים את גגות הקבריולטים , אולי .( הוא קל מתקפל , ואפשר להעביר למדינה אחרת )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למה לא גשם ?

מה רע בגשם ?

אני בעד הגשם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכולנו זכרון קצר ולהזכירכם שגם כששלטנו שליטה מלאה ברצועה עדיין נורו עשרות קסאמים.

ולהזכירכם דבר נוסף, פעם אחרונה שנכנסנו, החיילים זחלו על 4 בחול לחפש שאריות של חברים שלהם:shock:

לרוב אני מסכים איתך, אבל הפעם אתה טועה,ולא פעם אחת.

אסון הנגמ"שים הוא ממש לא הפעם האחרונה שנכנסנו לעזה,נכנסנו לשם עוד עשרות פעמים מאז,ובלי שום קשר, הפתרון לזה הוא לא חיסול מהאויר של כל הנהגת החמאס, זה יקח לך חודשים ארוכים לכיוון השנים.

אין מנוס מכניסה קרקעית מאסיבית לרצועת עזה וטיהור של אזורים נרחבים שם (אני לא מדבר על לרסס כל מה שחי שם,אלא לטהר מהבחינה של לעבור מבית לבית).

ואייל,אני בדעה שלך, אני גם שאלתי בהתחלה איפה כל ההבטחות של שרון,עד שהבנתי- ההבטחות גם בקומה.

אנשים התחלקו על השכל כשחשבו שמישהו כמו אולמרט יכול להנהיג מדינה כמו ישראל, ורק היום מתחילה לחלחל להכרה של הישראלים שבמדינת ישראל צריך,במיוחד בימים אלה שכל אוייבנו נושפים לנו בעורף-ממשלה ימנית ביטחונית.

יכולים לקרוא לי קיצוני ועוד 1000 כינויים אחרים, אין לי בעייה עם זה, אני ראיתי את הדברים בשטח ולא דרך מצלמות טלוויזיה שמצלמות מאיזה זוית שבא להם,ואין לממשלה שמאלנית מקום בישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יפה K , על זה נאמר - גשם בעיתו . ( גם בגשם צריך לדעת לנהוג ) ולא לפחד .

לכל זמן תחת השמיים , עט לכתוב , ועת לנהוג , ועת ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...