Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותר לשוטר תנועה שעוצר אותי לבדיקה שגרתית (או בגלל שעשיתי עבירה) לבדוק את הבגז'?

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסעתי פעם עם נהג מונית שהתחיל לספר לי סיפורים ששוטר רצה לבדוק לו את תא המטען, והוא סירב והשוטר לא עשה לו כלום.

אבל הוא נהג מונית והוא מחרטט, לשוטר מותר לבדוק לך את תא המטען ללא צו!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הא טוב..תודה

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

אני לא בקיא בחוק כלשונו, אבל כמתנדב מספר שנים בסיור הכפרי של מג"ב (ז"א כשאתה במשמרת, אתה נחשב כשוטר לכל דבר), נאמר לנו כך:

אסור לכם לערוך חיפוש בתא המטען, אבל, אם יש "חשד בטחוני" מותר לכם.

נתרגם לעברית:

תפתחו כל מה שאתם רוצים ותעברו על הכל, היה והגעתם למח"ש / בית משפט או משהו כזה, תגידו שהיה לכם חשש שמדובר בסיכון בטחוני.

לא יכולים לעשות לכם כלום.

אז כן, לפי מה שהבנתי, תאורטית אסור מעשית מותר (תיאורטית יש לנו שני מליון דולאר, מעשית יש לנו שתי זונות בבית :wink:).

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
לשוטר יש זכות מלאה לבדוק תא מטען, כמובן כשהוא בתפקיד.

מה הקשר שאם הוא בתפקיד או לא ?!

למה סתם להגיד דברים שאתה לא יודע?

שוטר שהוא בתפקיד ושהוא לא בתפקיד הוא עדיין שוטר, חל עליו את אותם החובות כאשר הוא בתפקיד / לא בתפקיד

מה אתה חושב שאם הוא לא יהיה בתפקיד והוא יראה פתאום שוד הוא לא יקפוץ על הפורץ וישים עליו אזיקים ויעצור אותו??

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אתה הבנת אותי לא נכון... מהם הזכויות של שוטר אני יודע טוב מאוד, הייתי מג"בניק 3 שנים.

הכוונה שלי ל-בתפקיד כשהוא במשמרת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לשוטר אסור לערוך חיפוש (כולל למגבנים מחוראים )אבל באם לא תיתן לעשות חיפוש אז יתחילו הבעיות (חשד בטחוני ,מידע מודיעי וכד'),

בקיצור חבל על הזמן היקר לגבי הויכוח מול שוטר (ובטח מול מ"גבניק) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אין טעם להשמיץ מגב"ניקים! הן קודם כל שוטרים וחלים עליהם כל החובות של שוטר רגיל ואף יותר בגלל הסטיגמה שכולם טורחים לאשר אותה בת'רד הזה. מותר לשוטר/מג"בניק להפוך לך את האוטו כרצונו ואתה יכול רק לשבת בשקט או להתלונן במח"ש ולבזבז זמן יקר שלך ושל משלם כספי המיסים. אם אין לך מה להסתיר, תן לו שיחפש.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מותר לכל שוטר,מגבניק או מתנדב לעשות לך חיפוש בתא מטען וזה כמובן בנחותך בלבד!.

וכמה ק"ג קוקאין יש לך מאחורה כבר שאתה לא רוצה שיעשו לך את החיפוש.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

הממ לא בידיוק קוקאין..יותר נכון נוסע שלישי :p

פורסם

זה כבר משהו אחר,אבל כדי שתלמד לוותר עליו כמו שאני עושה והרוב עושים כי חבל על הרשיון שלך ועל האוטו של אבא...

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני תוקע חברים בבגז' רק בנסיעות קצרות של 5 דקות בכבישים שאני מכיר טוב.

ואני מודע לעובדה שתמיד יש סיכון.

• תוכן חדש...