Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נפלא לכולם,

הרכב - רנו קנגו מודל 2000, 255 אלף ק"מ.

תאור התופעה :

לפעמים, תוך כדי נסיעה רגילה, מורגשת ירידה משמעותית בסחיבה, רעש המנוע מתחזק, ונפלט עשן עפור עם ריח של סולר. אם מעבירים לניוטרל ונותנים 2-3 מכות גז חזקות, הכל מסתדר, והאוטו נוסע רגיל.

היום ואתמול זה קרה לי 5-6 פעמים, בנוסף, הרעש והעשן מופעים גם בהתנעת בוקר (זה לא מצתי להט, כי המנוע מניע מייד)

מה זה יכול להיות ?

פורסם

יצא לי לתפור על מכונת תפירה?

אתה שואל אותי?

איזה ריח יש לזה?!

כתבתי "רעש" ולא "ריח"

תודה:-)

פורסם

תופעה זהה בדיוק היתה לי בסקודה ניו פליסיה (ועדיין קיימת לעיתים רחוקות מאוד)

מדובר בפספוס של תזמון הזרקת הסולר. אני לא יודע איך זה אצלך בקנגו, אבל בסקודה יש סולנואיד מקדם הזרקה במשאבה שהיה מנותק אצלי מהבעלים הקודם. הרעש הוא בגלל דטונציה לא טובה והעשן בגלל שעף מהאגזוז סולר שלא נשרף, אם זה יחמיר מאוד צפה גם להרעה בתצרוכת הדלק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לאלי ולאורן.

האם מדובר בשסתום עגול, שנמצא לפני המשאבה, ובצידו האחד מחובר למנוף קידום במשאבה, ובצידו השני יש צינורית, שהולכת לאיזור הפילטר דלק ?

עריכה - הוספתי תמונה, האם מדובר בחלק המסומן ?

f8q.jpg

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן

יש לי בעיה דומה בקנגו 2002 משאבה אלקטרונית

עשן שחור כל הזמן ורעד ומדי פעם רעש של מכונת תפירה שלחיצה על הגז מפסיקה אותה, מה עשית כדי לפתור אצלך?

פורסם

הבעיה בשסתום הקידום שנמצא מצידו של משאבת ההזרקה ולא מה שסמנת בתמונה. ניתן להחליפו הנפרד.

בדגמי קנגו 2002 יש משאבה ממוחשבת וניתן לבצע תיקון מקומי למש' ההזרקה במוסכים מורשים.

• תוכן חדש...