Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר באחד מהמזגנים בדירה מחברת אלקו. אתמול בלילה הבחנתי בנזילה מהיחידה הפנימית, הפסקתי את פעולת המזגן והיום אין אפשרות להפעילו.

ניקיתי את הפילטרים של המזגן, ניתקתי אותו מרשת החשמל למספר דקות והחזרתי בחזרה וגם וידאתי שצינור הניקוז אינו חסום או מקופל.

אשמח לעצות.

פורסם

תבדוק שלא נגמרו הבטריות בשלט.

מה כן קורה שאתה לוחץ על כפתור ההפעלה? מה מצב הנוריות בחזית המזגן?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התצוגה על השלט כמובן עובדת, ניסיתי גם עם שלט אחר שמצליח להפעיל מזגן אחר.

על המזגן דולקת נורה אדומה באופן קבוע.

פורסם

איזה דגם של אלקו?

אם אתה פותח את כיסוי הפלסטיק של היחידה הפנימית יש לחצנים לריסט והפעלה ידנית.

מה קורה אם אתה מפעיל ידנית?

אם המזגן עובד יכול להיות שרק העינית התקלקלה לך, לא קשור למים.

פורסם

בוקר,

אחרי שהאייסר 8.9" הוציא לי את העיניים, החלטתי להשתדרג. אני סגור על גודל המסך, אבל רק עליו בינתיים :)

המחשב יזדקק ל2 תוכנות בלבד במשך חייו, מוזילה ואאוטלוק - ועדין אני צריך מחשב חזק שיעמוד גם ב12 חלונות פתוחים באומץ ונחישות.

2 דברים הכרחיים, משקל קל (פחות מ2 קילו) וסוללה חזקה, לפחות 6 שעות נטו.

2 האופציות כרגע הן הLG T380

והAsus Ul30

האסוס יקר יותר אך יש בו מרכיבים מעט איכותיים יותר. אם אלך על האסוס, אביא אותו מארה"ב דרך חבר כבר השבוע (כי יקר בארץ). את הLG אקנה בארץ - אם אלך על הLG.

בקיצור, מישהו מכיר את 2 המחשבים ויכול להגיד עליהם מילה טובה או רעה? איך הסוללה בתכלס?

והאם יש המלצות נוספות בסדר גודל של 650 דולר בארה"ב או 3500 שח פה בארץ?

תודה רבה !

פורסם

המחשבים האילו לא מתאימים להגדרה "מחשב חזק".

לא מכיר את המעבדים האילו אך לפי הנתונים שלהם (1.3GHz 800Mhz)נראה שתתאכזב מהביצועים.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אני יכול לומר מניסיון שהUL30 של ASUS מצויין, קל משקל וחזק בביצועים שאליהם התכוון פותח השרשור.

בקשר למזגן .. הייתי מזמין טכנאי .:-D

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תבדוק אם העיינית מהמזגנים בחדרים מתאימה למזגן בסלון, אני חושב שכן משום שאצלי כשהתקלל הלכתי לקנות ולא שאלו אותי פרטים על המזגן.

תחליף בין העיניות ותראה אם זה עובד.

אגב, הבנתי שכאשר המזגן מטפטף אז זה סימן לחוסר בגז.

קובי

פורסם

קובי מה שקרה זה שהצינור ניקוז היה חסום, כנראה מישהו הזיז אותו ולא שם לב.

אני אנסה לנקות את הלוח בקרה עם ספריי מגעים או להחליף אותו עם לוח ממזגן בחדר אחר, אם זאת הבעיה אני אקנה לוח חדש. הבנתי שאין צורך בהלחמות אלא מדובר בקונקטורים.

• תוכן חדש...