Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב, אני מבקש המלצה למקום שמבצע איזון דינאמי של הגלגלים.

מבקש המלצה למקום באזור כ"ס, רעננה, הרצליה.

אשמח להמלצה למקום מקצועי, אמין וישר (שלא יספר סיפורים שהג'אנט עקום).

*אם זה משנה אז מדובר על המגאן שלי עם גלגלי מגנזיום.

תודה.

Veni Vidi Vici

פורסם

לא מזמן איזנתי בתל-אביב, במכון פרונט חביב ביותר ברחוב גרשון ש"ץ או המקביל לו ישראל ב"ק.

80 ש"ח לזוג גלגלים, והם עשו רושם לא רע בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מוכן למתוח את הגבול הדרומי - צמיגי רמת-אביב, בתחנת דלק "סונול" על דרך נמיר.

מקום מאוד אמין ומקצועי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כמובן שאין לי בעייה להגיע לת"א, העיקר שהמקום יהיה ברמה טובה.

*חשבתי לחזור לפנצ'ירייה שבה עשו לי איזון רגיל לפני כחודשיים.

האיזון היה טוב במשך החודשיים אבל לפני שבוע ההגה התחיל עוד פעם לרעוד.

מהו מחיר סביר לאיזון דינאמי (4 גלגלים) ?

Veni Vidi Vici

פורסם

צמיגי זוארץ באזור המסגר בת"א.

נדמה לי שבהחלפת צמיגים הם לא גובים כסף עבור האיזון.

לפני כשנתיים, כשביצעתי איזון בלבד גבו ממני כ-200 ש"ח לארבעתם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה קובע אם צריך לעשות איזון דינאמי או איזון רגיל ?

ב-205GTI אין בג'אנט חור מרכזי, ולכן אין ברירה אחרת, אלא לבצע איזון דינמי (עם מכשיר שנקרא "וספה").

בג'אנט בו יש אפשרות לבצע איזון רגיל, אני לא רואה סיבה לעשות איזון דינמי, אלא אם יש חשש שאולי בגלל הברגה לנאבה מופר האיזון (ואז כמובן יש לפתור בעיה זו).

אם אני לא טועה היה בפורום שרשור (אולי של של אריאל) על בעיית רעידות שנפתרה רק לאחר איזון דינמי.

אם אמצא אותו אוסיף לינק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי תודה. פעם אחרונה שילמתי כמעט 200 ש"ח על איזון רגיל, אבל הוא בוצע במקצועיות.

חשבתי שבמקום לנסות איזון רגיל שאולי לא יעזור ואצטרך דינמי לחסוך מעט וישר לעשות דינמי.

אשמח לקרוא את השרשור, תודה.

Veni Vidi Vici

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני איזנתי בדיוק כאלה ג'אנטים בצמיגי אבורוס בפתח תקווה. יש לו מתאם מיוחד שמתלבש על המכונה מצד אחד ומצד שני על הג'אנט עם גוז'ונים.

הוא ביקש אז 80 ש"ח לגלגל כי "המתאם יקר מאוד", כשאמרתי יפה תודה והסתובבתי ללכת הוא הסכים לאזן ב40 ש"ח לגלגל. אולי לא היחס הכי נחמד בעולם אבל לפחות הג'אנטים אוזנו כמו שצריך.

פורסם
אני איזנתי בדיוק כאלה ג'אנטים בצמיגי אבורוס בפתח תקווה. יש לו מתאם מיוחד שמתלבש על המכונה מצד אחד ומצד שני על הג'אנט עם גוז'ונים.

הוא ביקש אז 80 ש"ח לגלגל כי "המתאם יקר מאוד", כשאמרתי יפה תודה והסתובבתי ללכת הוא הסכים לאזן ב40 ש"ח לגלגל. אולי לא היחס הכי נחמד בעולם אבל לפחות הג'אנטים אוזנו כמו שצריך.

תודה !

• תוכן חדש...