Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נתקעתי עם הרכב שלי בכביש 4 ולאחר שהבנתי שההצתה אלקטרונית הלכה לעולמה, לא הייה לי פלטינה וכבל (טיפשות)

הזנתי את זברה שרותי רכב והסברתי שאני בעל ידע ויודע בודאות מה התקלה והרכב לא יזוז בלי פלטינה וכבל.

אמרו לי שהם שולחים גרר (כל זה ב18:00 בערב)

אחרי שעתיים וחצי הגיע מכונאי שראה כי אני לא סתם מדבר אלא זאת הבעיה ונתן פקודה למוקד להזמין גרר

הוא אמר לי שיגררו את הרכב לירושלים (אליי הביתה)

התקשרתי לחברה ואמרתי למה לא ישר שלחתם גרר הרי הסברתי שאין מצב לתקן!

אמרו לי שמעל טווח של 60 ק"מ חייב בדיקת מכונאי לפני גרירה.

כאשר הגרר הגיע בשעה 21:20 (כמעט שלוש וחצי שעות של המתנה בכביש גהה)

לפתע אמרו לי שהרכב יגיע לאחסנה. כבר לא ידעתי מה לעשות ובלתי ברירה הרכב נגרר לאחסנה בחולון.

תוך כדי שהרכב על הגרר, הנהג צעק עליי שאני ירד מהרכב כי רציתי לקחת את הדברים האישיים שלי.. והתקשר למוקד בטענה שאני מפריע לו בעבודה ולא יורד מהגר..

נו באמת אני ישאיר ברכב ציוד יקר?!?!

גם שביקשתי מהגרר טרמפ עד תחנת אוטובוס קרובה הוא טען שהוא לא מונית ואמר "על הזין שלי איך תסתדר" הייתי בשוק!!

אפילו שנסע אמרתי לו שימתין כי המשולש הזהרה עדיין על הכביש אבל הוא כבר נסע.

תוך כדי הילכה של מספר קילומטרים לאוניברסיטת בר אילן דיברתי עם שירות הלקוחות

המקודנית אמרה לי שלמחרת ב7 בבוקר הגרר יוצא לירושלים ועד 9 הרכב אצלי.

למחרת הרכב לא הגיע ב9 וכל שעה התקשרתי לבדוק מה עם הרכב אך זברה התעצבנו וניתקו לי את הטלפון בפנים ולא רצו לדבר איתי וטענו שידברו איתי רק דרך חמדה (סוכנת ביטוח)

חמדה ביצע שיחת ועידה והם קישקשו לה שהרכב יצא ב9 אחרך כך טענו ב10 בכל מקרה הרכב הגיע אלי רק בשעה 13:00

בתחילה אמרו שהרכב יהיה באחסנה בחלון

אחר כך אמרו לחמדה שהרכב בתל אביב

לבסוף שהגיע אליי נמצא בו תו חניה אזורי לשעת חניה ב8 וחצי בבוקר של עיריית אזור.

הרכב שלי הייה זרוק ברחוב לא באחסנה, לא בהשגה ולא בשום מקום. פשוט בזיון אחד גדול והפסד של שעות להמתנה לרכב שלי.

שקיבלתי את הרכב התברר גי גררור אותי מהטמבון וכך אין לי אפשרות לפתוח את התא מטען.

שביקשתי לדבר עם אחראי בשם שרון שבמקום להבין שהמוקדנים שלו מנתקים לי בפנים שכולי חרד לגורל הרכב שלי ותקוע בבית הוא טען שאני לקוח בעייתי ולא מעוניין לדבר איתי

שהסברתי לו שהרכב נגרר מהטמבון וראיתי על הגרר שהטמבון קשור הוא טען שזה לא יכול להיות והשיחות מוקלטות ואני יכול לתבוע את זברה.

בכנות, לא רציתי להסתבך במצב עלוב שכזה, ואם הייתי יודע את הסיטואציה העתידית הייתי מזמין גרר מיוחד שיגרור לי את הרכב גם בעלות של 1000 שקל לא הייה איכפת לי

אבל להתקע 3 וחצי שעוצ בכביש מהיר

ללכת ברגל כל כך הרבה בשביל תחנת אוטובוס

להפסיד יום עבודה שלם בהמתנה לרכב שלי

לקבל ניתוקים בפנים

ועוד לקבל נזק לרכב

ולדעת שהרכב שלי עמד בכביש ללא שום השגחה וחשוף לפגיע של עוברי אורח.

אני מצידי מסיים את ההתקשרות עם זברה ולומד הרבה לעתיד.

לא איפת לי לשלם יותר כסף על גרר ולא להתנחם בעובדה שאני משלם 200 שקל בשנה והרכב שלי יהיה חשוף לפגיעות, יפגעו בו ועוד יגרמו לי לאובדן יום עבודה?

הייתי מבקש להשאיר את הרכב אצל המשפחה שלי בתל אביב או הייתי נוסע הביתה וחוזר עם חברה ומביא כבל ופלטינה אבל חוויה טראומטית ביותר עברתי עם זברה.

רק רציתי להעביר מסר למי שעובד עם חברת זברה.

דרך אגב, חמדה גלאט התנהגה למופת ועזרה לי וצעקה עליהם ובאמת הרגשתי שהיא נותנת לי שירות מצויין והייתה מעוברת בדברים

בסיום השירות "המדהים" של זברה ביקשה לקבל מכתב תלונה מסודר עם פרטי הדברים

העברתי לה מכתב תלונה לבקשתה וטיפול מול זברה.

פורסם

מפתח הקסם במקרה הזה הוא שרות הלקוחות, ויש פתרון!

מכתב מעו"ד לחברה (יש בארץ על כל שלושה אנשים עו"ד דין אחד!)

ובה בקשה לפצוי על ההוצאות שנגרמו לך ועל עוגמת הנפש.

תספר להם כמה חברים יש לך בפייסבוק שישמחו לקבל להעביר

את הסיפור לכל החברה שהם בעלי רכבי אספנת,

ותיראה איך היחס משתנה, הם מתפרנסים מאיתנו ולא עושים לנו טובה!

אצלי תמיד היו בתא כפפות פלטינה קבל כבל גז סט פלאגים וכובעים

מכסה דסטרבוטר, חוטי חשמל, וצינוריות דלק.

אף פעם לא השתמשתי בהם, אוף אני מתגעגע לסופי ולשמנמנה....

fred_flintstone_motorcycle_color_decal_sticker__76263.jpg

images.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מתי תבין שכל ביטוח לא כדאי ללקוח. השאלה אם יש לך אפשרות או אין לך בנשיאה לבד בהוצאות המקרה הביטוחי. במקרה דנן אתה עצמך אומר שיש. אז קנה מעצמך את הסיכון, אל תימכור אותו למבטח במחיר פי מאות מהההסתברות X העלות.

פורסם

גם אני חוויתי על גופי את התנהלותם של חברת "זברה" שסירבו לגרור את רכבי בשעות החשיכה (בשעה 15:00) מכפר סבא למוסך בטייבה כאשר הם נאחזים בעקשנות בהצהרה שטייבה נמצאת מעבר לקו הירוק... ורק בבוקר שלחו גרריסט מהכפר ג'לג'וליה שידע להסתדר בשטחים...

בבוקר שלמחרת התקשרתי לחמדה, עדכנתי אותה בפרטים והיא הסבה את שירותי הגרירה לחברה אחרת.

ארז רונן

פורסם

לא עושה ביטוח גרירה, גם אתקע באילת פעם בכמה שנים עדיין לא שווה לתת 200 ש"ח בשנה ולדעת שהגרר שיגיע לא צריך להוכיח את עצמו.

עד היום בלי עין הרע לא גררתי רכב שנוסע ביום יום אלא רק כאלו שעמדו וחיכו ליומם.

תמיד עם גררים שחברים מכירים, וכמעט תמיד יצאתי מרוצה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

האמת שגם לי הייתה חוויה דומה לא נעימה איתם.

שנה הבאה בעת חידוש הביטוח וסיום תוקף המנוי בזברה אני אחפש חברה אחרת לעשות בה מנוי גרירה.

ממליץ גם לכולכם שמנויים בחברת זברה להחליף חברה מיד בתום סיום המנוי אצלם.

אלא אם כן יעלה כאן נציג מוסמך/בעלים של חברת זברה ויגיב ויתנצל.

עד אז אני אישית ברגע שיסתיים המנוי שלי אצלם אחפש לי חברה אחרת. (יש המלצות?)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

:mm_yeah:

מה שפותח השירשור מתאר חמור מאוד.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
האמת שגם לי הייתה חוויה דומה לא נעימה איתם.

שנה הבאה בעת חידוש הביטוח וסיום תוקף המנוי בזברה אני אחפש חברה אחרת לעשות בה מנוי גרירה.

ממליץ גם לכולכם שמנויים בחברת זברה להחליף חברה מיד בתום סיום המנוי אצלם.

1. המלצות: אני מנוי בשגריר מס' שנים, יצא לי פעמיים להשתמש איתם ו'נהנתי מהשירות' (אם שייך לומר כך על הסיטואציה...).

גם כששלחו מפעיל משנה מטעמם.

2. כתבו פה (בפורום] על חמדה דברים טובים [אני אישית לא מכיר אותה ולא מקבל שירות ממנה], אז לכאורה כשהיא מעורבת ויודעת שהסיפור נכון, שתעביר את כל הקליינטים שלה לחברות אחרות, אא"כ... תבוא תגובה מסודרת מהחברה, ופיצוי לג'אקו.

3. ל- jako, באם דייקת במה שכתבת, וכנראה שכך, אל תוותר, תתבע עוגמת נפש, וכמובן את תיקון הנזק שנגרם לך.

אני לא מאלו שתובעים ומבקשים עוגמת נפש שא"א לכמת לכסף, אולם צריך לקום מישהו וללמדם לקח, למען ישמעו ויראו.

בהצלחה

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

מכובדיי,

ראשית אני לא אדם אשר חומד לתביעות וגם מעולם לא הייתי אדם כזה.

נזק כספי ותשלום עבור תיקון כיוון הפין נעילה זה משהו שאני יכול להתמודד איתו לבד

מטרתי בשרשור זה להעביר למפר גדול ככל האפשר של בעלי רכבים ובמיוחד בעלי רכבי אספנות אשר רכבם יקר יותר מערך כספי והרגש לרכב שלהם זה לא משהו שאפשר למדוד בכסף.

אני אשמח שחברת זברה תזכר ותחרט לקוראי השרשור כחברה אשר מתעללת בלקוחות שלה ועובדת בצורה בריונית מול הלקוחות.

באי חידוש מינויים לזברה ומעבר לחברות אחרות של מינויים אני ידע שעשיתי את שלי כנגד חברת זברה.

מעולם לא התלוננתי עבור מחיר המנוי וגם אם הייה עולה לי פי שלוש הייתי משלם את הסכום על מנת ליהיות בראש שקט שיש לי ביטוח גרירה ולא משנה מה יקרה יש לי ראש שקט של גרירה למקום בו אוכל לתקן את הרכב שלי בשקט.

חמדה בהחלט מיוזמתה המליצה לי על שירותי הגרירה ובהחלט נראה לי דבר נכון לעשות על מנת לשמור על ראש שקט

אבל אני בהחלט יעבור לחברת נתי או שגריר שיתנו לי מענה בעת הצורך ובלי כאבי ראש, בלבולי מוח חרדות, ניתוקים בפנים ועוד דברים שהזכרתי לעיל.

אני שמח שזברה מקליטה את השיחות שלהם שמי יתן ואחד ממנהלי זברה יבין מה שקרה ויעשה טיפול יסודי בשירות שלו ובנציגים שלו ובמיוחד בגרריסט החוצפן!

אני לא ירצה לחוות שוב את החוויה המפוקפקת בהתקלות עם זברה ולכן אני יעזוב אותם

אומי ידידי,

אני אדם בעל חיפושית שנוסע פעמיים בשבוע מירושלים לתל אביב

נוסע כל יום בחיפושית שלי ובשבתות נוסע לעכו, ים המלח, קיסריה, אילת ועוד..

אני חיי את חיי החיפושית ואוהב את צליל קירור האוויר וכל נסיעה ברכב נותנת לי תחושה נעימה של שלווה ופינוק עצמי שאני נוסע על הרכב שאני כל כך אוהב.

אני אדם בעל יכולות גבוהות של תיקוני דרך, ידע רב בתחום החיפושיות ואף תמיד נותן יד לעזרה לחבר אשר זקוק לעזרה בסיוע טכני

אולם, כאשר אני נתקע בכביש רחוק מהבית ובמקרה ללא חלק מתאים שווה לי לגרור את הרכב למקום בו אוכל לתקן את התקלה ולהחזיר את הרכב למצב שמיש במהרה.

היום שבדקתי בשנית ליד הבית את התקלה שהייתי בטוח שמדובר בהצתה האלקטרונית.

הבנתי בבדיקה נוספת כי התקלה היא בכוהיל שמוציא ניצוץ חלש מאוד ובהחלפה של פחות מדקה של כוהיל.

הרכב הניע בנגיעה.

אז אני לא מחזיק בקבוע כוהיל ברכב

וגם לא פלטינה ואפילו לא בקבוק לצורך "אינפוזיה" במקרה של תקלה במשאבת דלק. כי אחרת אני יהיה מוסך מהלך.

ואילו הייה קורה לך את אותה תקלה כמו שלי, שבאמצע הנסיעה מאילת הייה הולך לך כוהיל... אין מה לעשות הרכב לא יניע גם אם בני ישב לצידך.

צריך חלק, שאין! ובגלל זה הראש השקט להזמין את זברה.

אומי, אני כנראה אקח ממך המלצה ואשמח לשמוע על גרריסט נחמד שיש לך להמליץ לי שסתם הטלפון יהיה בכיס לכל צרה שלא תבוא וכך גם לאילת אנחנו ניסע בראש שקט ולא נהיהיה תלויין בחסדים של חברות ביטוח שכמו במקרה שלי "תפוס אותי עם המכנסיים למטה"

פורסם

סיפור מבייש לזברה.

מנסיוני כשבא מכונאי אני לא אומר לו מה אני חושב ונותן לו להתמודד עם המצב אולי הוא יעלה על הבעיה. במקרה שלך אם המכונאי לא היה ננעל על הקונספציה שלך שההצתה האלקטרונית היא הבעיה, אולי היה עולה לבד על הבעיה עם הכויל ונותן לך פתרון?

שלמה דן גדרון

פורסם

ואני יכול לספר שהשרות שקיבלתי מחברת זברה גרירה היה טוב למדי במהלך השנה האחרונה הזמנתי אותם לאחר שהגיר נישבר לי ברכב ,המקרה היה בשבת בשעות הבוקר בסביבות 10 הגרר הגיע תוך חצי שעה וגרר את הרכב ללא בעיה הגרריסט היה תושב טייבה והגרירה בוצעה מכפר סבא לג'לגוליה כך שיכול להיות שבדיוק באותו מקרה של רושם המקרה המצער קרתה תקלה במתן שרות טוב , וסיפור אחר אני יכול לספר על חברת הגרירה של שלמה סיקסט שנאלצתי לחכות במקום לא מיושב מעל 4 שעות כדי שיגיע גרר לבצע גרירה בצוהרי היום אחר שטענו שהגרר תוך שעה יגיע אליי , כך שלדעתי לא צריך להסיק ממקרה שסופר כאן על שרות לא תקין של חברת גרירה כזו או אחרת במידה ועוד אנשים ניתקלו בתקלות של חברת זברה זה כבר סיפור אחר אך ממה שקראתי כאן מדובר על מקרה בודד .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

ישי

בגלל גישה כזאת יהיו אחרים שיסבלו, מרד צרכנים (שעלה לתנובה הון) מחייב

מידה מסויימת של הקרבה אישית, למען כולם, פניה קבוצתית לגב' הנחמדה

מהביטוח הפסקת ההתקשרות עם החברת זברה תגרום להם להבא לחשוב פעמים

את מי הם מעסיקים, הפסקת השירות בחברה תוך מחאה על רמת השירות

תחייב כל מנהל/בעלים/אחראי לעשות חושבים, חברת גרר היא לא מונופול

להיפך התחרות משתוללת ואנו (אני אתה והם) יכולים למנף זאת לרווח אישי

לשפוך טון זעם בפורום זה יפה, אבל פחות יעיל - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ואני יכול לספר שהשרות שקיבלתי מחברת זברה גרירה היה טוב למדי במהלך השנה האחרונה הזמנתי אותם לאחר שהגיר נישבר לי ברכב ,המקרה היה בשבת בשעות הבוקר בסביבות 10 הגרר הגיע תוך חצי שעה וגרר את הרכב ללא בעיה הגרריסט היה תושב טייבה והגרירה בוצעה מכפר סבא לג'לגוליה כך שיכול להיות שבדיוק באותו מקרה של רושם המקרה המצער קרתה תקלה במתן שרות טוב , וסיפור אחר אני יכול לספר על חברת הגרירה של שלמה סיקסט שנאלצתי לחכות במקום לא מיושב מעל 4 שעות כדי שיגיע גרר לבצע גרירה בצוהרי היום אחר שטענו שהגרר תוך שעה יגיע אליי , כך שלדעתי לא צריך להסיק ממקרה שסופר כאן על שרות לא תקין של חברת גרירה כזו או אחרת במידה ועוד אנשים ניתקלו בתקלות של חברת זברה זה כבר סיפור אחר אך ממה שקראתי כאן מדובר על מקרה בודד .

רק מקריאת השרשור ניתן להתרשם שיש שלושה מקרים של חוסר שביעות רצון מהתנהלות חברת "זברה" ורק מקרה אחד של שביעות רצון. (כך שה"מקרה הבודד", הוא שלך...)

ארז רונן

פורסם

אני מנוי בזברה מזה שבועיים, דרך חמדה. חבל שלא ידעתי קודם עם המקרה, כי יש לי עוד שנה להעביר איתם. האם ניתן לעבור בין חברות שירותי דרך בתוך תקופת ההתקשרות (נכון להיום חמדה עובדת עם שגריר או זברה).

אגב, למי שכתב מעלי שהיה לו ניסיון טוב איתם - מה שכתבת מראה כמה חונכנו כצרכנים להיסתפק במועט ולהגיד תודה שלא דורכים עלינו. למה אני אומר את זה? כי השירות ה"טוב" שציינת אמור להיות הסטנדרט, לא משהו שמצויין לטובה ובטח שלא משהו שמאזן את המקרים "הרעים" שפורטו ע"י פותח השרשור והחברים האחרים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...