Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אני חוזר לביתי ורואה שתפסו לי את החנייה. יכולתי לחנות מאחוריו ולחסום ואז הוא היה צריך להזמין משטרה,לברר מי אני ואז המשטרה הייתה מתקשרת אליי ומבקשת ממני להגיע לרכב איך שקרה פעם. אמרתי לעצמי שאין צורך להרחיק לכת, יום שישי, אולי מישהו בא להתארח לארוחת שישי ואחר כך הם יזוזו כמו שלפעמים קורה. השארתי פתק על השימשה ורשמתי בנימוס והבאתי את זה לתשומת ליבו של הנהג שהוא תופס חניה שלא שלו. חניתי במקום אחר וזהו זה. היום אני בא לרכב ורואה שמשפחת האוראנגאוטנגים חוזרים עם הרכב וחוסמים שוב פעם את החנייה. הבהמה אומר לאשתו שתחנה כמה שיותר בחוץ כדי שלא יחסמו אותם. שאלתי אותו מדוע הוא חונה כאן והוא, הבהמה עונה לי בצורה ישראלית מגעילה וולוגרית, מתחיל לאיים ומנסה להראות עד כמה הוא קוף עם מנת משכל קרובה לאפרוח. כל זאת שהילדות שלו (3 במספר) רואות את הכל. אני מסביר לו שאני שמתי את הפתק ובסך הכל הוא חונה בחנייה שלא שלא והוא בכלל לא שייך לבלוק, אלא הוא בא לבקר אנשים מבלוק אחר. הסברתי לו שלא רציתי לחסום אותו וסתם לעשות להם כאב ראש. הבהמה עונה שהוא לא היה מזמין משטרה כלל וכלל אלא היה עולה אליי הביתה באותו רגע. אני רגוע ומתעסק בדבריי, האורנגאוטן מתעצבן עוד יותר ושואל אם אני רוצה שהוא יירד למטה אחרי שהוא מעלה את הבהמות לדירה שאליה הם באו לבקר. הקובבה שלו מנסה להרגיע אותו אבל תוך כדי מסבירה לי שאין לי זכות. בקיצור, הסברתי לבהמה שיש מצלמות, לקחתי את מספר הרכב שלו ואם משהו יקרה לרכב שלי הוא יהיה בבעיה.

אני חייב לציין, שאנשים שואלים אותי עדיין מדוע חזרתי לישראל, פעם הייתי עונה להם. היום אני כבר לא בטוח בעצמי. אני מודע לזה שלא כולם כאלה. למרות הכל יש כאן עדיין אנשים יפים ומקסימים במדינה הזאת. בקיצור נסעתי לעיסוקיי תוך כדי שאני מלמל לעצמי שכל הישראלים חרא ושאני לא אעזור יותר לאף אחד. ההצהרה הזו לא החזיקה מים כי אחרי כמה קילומטרים ראיתי אופנוען שנתקע והצעתי לו עזרה,כלי עבודה ונשארתי איתו עד אשר הוא התניע ונסע לדרכו.

נ.ב

זאת אחת הסיבות מדוע אני נגד קיצבאות ילדים. יש אנשים שצריך למנוע מהם להתרבות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמעט והייתה תקלת דרוויניזם חברתי ואתה היית משלם את המחיר, בא לך לנשום טוב יותר? כליה חדשה? ניתוח אף שיסדר לך את הפנים? לפתח קשיי נשימה בגלל כמה צלעות שבורות? או שאולי בא לך שבת שטופה אבל במקום בשמש בדם שלך שיזרום במדרגות.

אתה רואה בנאדם כזה סגור את החלון וסתום את הפה, אתה לא יודע מה יכול לקרות לך ועם מי התעסקת. מה אתה מחפש בכוח את העימות?

אל תהיה חכם, תהיה צודק, תזמין משטרה שתתן לו בראש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מכעיס מאוד. אסור לתת לחלאות כאלה להמשיך בחייהם ללא עונש. הייתי מברר את כתובתו של הקוף לפי מספר הרכב, וכשהתזמון נכון והאש דעכה, סוגר איתו חשבון.

פורסם

גועל נפש..לצערי בשנים האחרונות אני מרגיש שתופעת הברבריות וחוסר האכפתיות מהאחר רק מתגברת,ויש עוד ועוד בבונים שמסתובבים בינינו ברחובות ומאיימים על שלומנו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עמוס צודק בהחלט, למרבה הצער היו מקרים מעולם על אנשים שנפצעו בגלל חלאות אדם שכאלה. אני לא מבין מאיפה אנשים שואבים את החוצפה הזאת? אתה בא לבקר אנשים וחונה בחנייה של מישהו אחר ועוד בבלוק אחר? מילא תופס חניה של מישהו בבלוק שבאתה לבקר בו, עדיין לא מוסרי אבל אפשר עדיין עוד איכשהו לקבל את זה. אבל לחנות בלי שום קשר בחנייה של מישהו שאתה לא מכיר שגר בבלוק אחר? מאיפה הפקינג חוצפה הזאת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

תשמע לישראלי המצוי אתה סה"כ אשכנזי משקקפופר מ*דיין שהוציא אתת הראש שלו מהחלון בעיתוי לא נכון, הוא שם עליך *ין מחנה את האוטו ואם תגע באוטו הוא כבר יודע למי לבוא.

זה בד"כ החבר'ה עם המאזדה שלוש קסנון, דאבל סאב בזוקה ואלת בייסבול בבגז', וגולף נראה אותך סוגר עם אותו בנאדם חשבון, כנראה שהוא יכניס לך את הכדור גולף חזרה ממקום לא קונוונציונלי.

יניב זאת תוצאה של *ין על החוק נטו, מה כבר יקרה? יקבל עבודות שירות? פחחחח שם עליך אלף זרגים יש לו עו"ד תותח מוציא אותו מהכל. אם רצח אותך , הוא גבר, ישים כיפה שחורה וישתחרר עוד איזה כמה שנים בניכוי על התנהגות טובה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
תשמע לישראלי המצוי אתה סה"כ אשכנזי משקקפופר מ*דיין שהוציא אתת הראש שלו מהחלון בעיתוי לא נכון, הוא שם עליך *ין מחנה את האוטו ואם תגע באוטו הוא כבר יודע למי לבוא.

זה בד"כ החבר'ה עם המאזדה שלוש קסנון, דאבל סאב בזוקה ואלת בייסבול בבגז', וגולף נראה אותך סוגר עם אותו בנאדם חשבון, כנראה שהוא יכניס לך את הכדור גולף חזרה ממקום לא קונוונציונלי.

יניב זאת תוצאה של *ין על החוק נטו, מה כבר יקרה? יקבל עבודות שירות? פחחחח שם עליך אלף זרגים יש לו עו"ד תותח מוציא אותו מהכל. אם רצח אותך , הוא גבר, ישים כיפה שחורה וישתחרר עוד איזה כמה שנים בניכוי על התנהגות טובה.

בדיוק, זה זריקת זרבוב אחד גדול על החוק ועל המשטרה. עובדה, לא היו מקרים של תקיפת שוטרים על ידי אזרחים? מה כבר קרה? אפילו השוטרים הנוקמים אכלו אותה בגדול ועד היום סובלים מכל הסיפור הזה. אני לא מצדיק את השוטרים הללו במאה אחוז אבל כאשר עבריין כבד רומז לך שהוא יודע בדיוק היכן אשתך עובדת, איפה הילדים שלך לומדים, באיזה שעה היא לוקחת אותם לחוג וכיוצא בזה אתה חושב שהוא צוחק? וכאשר צמרת המשטרה והמערכת בכלל לא יכולה להגן על הנציגים שלה מה כבר שוטר יכול לעשות שהוא נדחף לפינה? איך שאומרים, "לפעמים גבר צריך לעשות מה שגבר צריך לעשות".

פורסם

זה קצת עצוב שאנשים צעירים יוצאים מהארץ כדי לברוח קצת מהמנטליות הישראלית ולהתרענן בחו"ל ואחר כך חוזרים, ובמקום להגיד "כמה טוב לחזור הבייתה" הם בעצם מבינים כמה ששום התרעננות ושום בריחה זמנית לא תעזור להתמודד עם הגיהינום ששורר כאן.

פורסם

מאז שיש לי כלבה מ"הסוג המסוכן", ערסים מתנהגים אליי ממש יפה (עד אז לא הייתה שום אינטראקציה בינינו וגם היום מדובר במספר מילים בלבד). האם זה הפיתרון? :oops:

פורסם

עמוס,

אני מסכים לחלוטין לחלק הראשון של מה שכתבת.

אבל לחלוטין לא מסכים לחלק השני.הזלזול בחוק הוא עוד סימפטום לבעיה האמתית שהיא הרמה הנמוכה והבהמית של החברה הישראלית.

לפני 36 שנים החל תהליך שבו אינטיליגנט נהפך למילת גנאי,פרופסור לכינוי נלעג,לפלף הוא בדיחה שמותר ורצוי לפגוע בו.

אלימות,גסות רוח ורדידות מחשבתית נהפכו לא רק למשהו לגיטימי אלא לדרך התנהגות מומלצת וה"עם" וה"שוק" הם מורי הדרך.

היום אנחנו אוכלים את זה.

והמשטרה לא תעזור,לא בגלל שהיא מפחדת אלא בגלל שהשוטרים בישראל ברוב המקרים הם בעצמם ערסים שיזדהו עם אותו קוף ולא עם הלפלף.

כמו שכתבת,המשטרה תתערב רק כשישפך דם שזה כבר מאוחר מידי וגם אז כנראה שהמערכת השיפוטית לא ממש תגיב בחומרה הראויה.

Cerebral Cortex:

אתה בטוח שאתה רוצה לעשות "מה שגבר צריך לעשות"? ואם אתה לא מוכן או לא יכול לעשות את את זה אז אתה לא "גבר"?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
כמעט והייתה תקלת דרוויניזם חברתי ואתה היית משלם את המחיר, בא לך לנשום טוב יותר? כליה חדשה? ניתוח אף שיסדר לך את הפנים? לפתח קשיי נשימה בגלל כמה צלעות שבורות? או שאולי בא לך שבת שטופה אבל במקום בשמש בדם שלך שיזרום במדרגות.

אתה רואה בנאדם כזה סגור את החלון וסתום את הפה, אתה לא יודע מה יכול לקרות לך ועם מי התעסקת. מה אתה מחפש בכוח את העימות?

אל תהיה חכם, תהיה צודק, תזמין משטרה שתתן לו בראש.

עמוס, נראה לך שמשטרה תעשה משהו מועיל, צ'טערת אבל לא!

מה שכן אני מסכים איתך שהמקס' זה להחליף איתם מילים וגם לא תמיד, הקופים האלה יכלים להיות מסוכנים בהחלט.

ועוד דבר, למה נראה לך שהם נטפלים רק לאשכנזי המשקפופר:?:

ניוזפלאש, הם נטפלים לכולם לא משנה מזרחי נורמלי, אשכנזי משקפופר או סתם קוף ממשפחה אחרת...

מכעיס מאוד. אסור לתת לחלאות כאלה להמשיך בחייהם ללא עונש. הייתי מברר את כתובתו של הקוף לפי מספר הרכב, וכשהתזמון נכון והאש דעכה, סוגר איתו חשבון.
גולף, אתה רק פותח איתם חשבון בטוח לא סוגר ואז המשטרה תכנס בך במקומם.

מה גם שאתה נשמע לי בדיוק כמוהם עכשיו...:roll:

Cerebral Cortex, לצערי אין הרבה מה לעשות נגדם, צריך לדעת לקרוא איזה קוף זה אם זה מהקופים הפשוטים ולא באמת עבריין שישב בכלא על רצח (לרוב מבדילים) אז תצא עליו בעצמך בסוף הוא ירגע בלי אלימות פיזית, מנסיון...:|

עריכה:

מאז שיש לי כלבה מ"הסוג המסוכן", ערסים מתנהגים אליי ממש יפה (עד אז לא הייתה שום אינטראקציה בינינו וגם היום מדובר במספר מילים בלבד). האם זה הפיתרון? :oops:

זה ידוע שהם מפחדים מכלבים, לא יודע אם זה הפתרון האולטימטיבי אבל בהחלט פתרון.

404

• תוכן חדש...