Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי שברולט וויונט 2006 (80000) ק"מ ב 50,000 ש"ח - אני לא ממש מצליח למצוא שום אינפורמציה על הרכב (לטוב ולרע) למעט פה בפורום שגם פה יש רק מידע על צריכת הדלק - שגם שם אין נתונים ברורים.

אני ממש לא מומחה ברכבים, אז אם ניתן להסביר כמו לילד קטן :|

אני אנסה להסביר את מצבי כדי שתוכלו גם להמליץ על דגמים אחרים אם מתאים לכם.

עזבתי לאחרונה עבודה עם רכב ליסינג (מיצובישי לנסר 2008), ונאלצתי להחזיר את הרכב. אני מחפש רכב דומה ומטה - משפחתי או לפחות יכול להכיל משפחה עם שתי ילדים קטנים (עדיין בכסא בטיחות), כרגע ללא פוטנציאל הרחבה, וגם איזה עגלה קטנה בשבילם. שקלתי את הלנסר אבל הוא קצת יקר (אותו כנ"ל מזדה 3) - מבחינת הגודל מתאים אבל התקציב שלי קצת נמוך מדי.

ואז עברתי לחשוב על גטס וסיריון, אבל כשהגעתי למגרש, נראו לי פתאום מאוד קטנות, ואז הנציג הציע לי ויונט שנראתה מאוד מפתה מבחינת הגודל והעלות.

אז התקציב שלי יכול להגיע ל60,000 על רכב ממש טוב, אבל מעדיף לשים פחות כמובן (הייתי מוכוון עד היום לאיזור ה45-50), בגלל עבודה חדשה אין לי זמן ממש לרוץ ולחפש מכונית ולכן אני בעיקר מתכוון למגרשי המכירה של חברות הליסינג למינהם...

תודה מראש!

משה

פורסם

היבואן היה כ"כ לא בטוח בסחורה שלו שהוא לא נתן את הדגם הזה למבחני דרכים.

כנראה שהיתה לו סיבה לא לתת....

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אם אתה מבסוט מהלנסר, אז עם כל המבצעים שיש כעת לחברות הליסינג (ראה שלטים של אלבר ואויס) לדעתי תוכל להשיג לנסר 2007 מליסינג ב 60000 ש"ח.

פורסם

אנחנו מחזיקים כזה רכב לנסיעות קצרצרות, באיזור צפון ת"א. בערך 8000 - 9000 ק"מ בשנה. הרכב לא עובר את רעננה מצפון ולא את ת"א מדרום...

המנוע אמנם 2.0 ליטר אבל אל תצפה ממנו לדבר. 121 כ"ס. גיר מיושן. איכות הרכבה סבירה.

שים לב לסדקים בדש-בורד. היבואן משתתף ב 75% מעלויות ההחלפה (החלק+העבודה).

הרכב מרווח מאוד. במושב האחורי מורכבים אצלנו 3 כיסאות ילדים בגודל מלא (אלפא אומגה אם זה אומר לך משהו).

תא מטען גדול.

הרכב אינו חסכוני - עושה כ 1:7 - 1:8.

טיפולים לא יקרים, בוודאי אם מוותרים על המוסכים המורשים של UMI.

פעמיים הרכב עשה "צרות" - פעם אחת נקרעה רצועת התזמון, דבר שחייב תיקון משמעותי, פעם שניה נסדק הדוד של הרדיאטור.

הרכב אצלנו למעלה משלוש וחצי שנים. אנחנו יד שניה, היד הראשונה היא מהשכרה...לא היו לרכב חיים קלים לפנינו...

סה"כ - אנחנו אפילו לא מוצאים סיבה להחליף אותו. האישה מרוצה מאוד, וזה מה שחשוב.

להמליץ לך אם לרכוש אותו? שיקול שלך. כשרציתין להחליף אותו לרכב זהה רק משנת 2008, האישה סירבה כי לא נראה לה הגיוני להוסיף 30,000 שקלים ולקבל את אותו הרכב בדיוק...

אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חבר טוב שלי קיבל כזה רכב מעבודה (חברת HP), חדש לגמרי, לפני פחות משנה, כדי שיוכל להסיע 3 ילדים.

אחרי 15 אלף ק"מ הרכב נתקע, במוסך הוחלף מנוע +גיר עבר שיפוץ כללי :shock:.

פגם בייצור - זה מה שנאמר.

כנראה עניין של מזל, לפחות הרכב שייך לליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...