Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קניתי הר געש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה ימים הפכתי לבעליה המאוד מאוד מאוד מאושר של וולקן!!

שנת 94 עם 173(!!) אלף ק"מ

יד רביעית (אני חמישית)

שמורה ברמה שלא תבייש רכב בחצי מהגיל שלה.

למעט כמה דברים שנותרו לסדר (בולמים, בלמים, צמיגים, צינור גז של המזגן, ועוד כל מיני פיצ'יפקעס קטנים) הרכב במצב נדיר

אני מודה לכל מי שהכווין אותי וייעץ, הן על גבי הפורום ואפילו עוד יותר מיש שטרח ונתן מזמנו והתקשר וייעץ ועזר במידע ועיצות.

אין על הפורום שלנו!

וניתן לתמונות לדברimg13141.jpg

img13151.jpg

img13121.jpg

img13161.jpg

img13201.jpg

img13191.jpg

IMG_1314[1].jpg

IMG_1315[1].jpg

IMG_1316[1].jpg

IMG_1319[1].jpg

IMG_1320[1].jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב תתחדש!

אני מחזיק ברכב התאום מבית פיג'ו - 306 XSi ונהנה מכל רגע!

אחד הדברים שנראים מעולה על וולקן לבנות אלו פנסים שקופים מאחור כסף/אדום.

בכל מקרה, מאחל לך הרבה שנים של הנאה מנהיגה ברכב שתוכנן במיוחד למטרה זו. ואתה מוזמן להתייעץ או לשאול כל דבר, טכנית ה306 והZX זהות.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
תתחדש על הרכב! :-P מאוד מחמיא לה הגאנטים של הC5.
התכוונת של ה406... :) לפותח השירשור מזל טוב על הרכישה החדשה..!

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

הג'נט של 406 ולא של C5.

איך אני יודע? אני התקנתי אותם על האוטו.

אני הייתי היד השניה של הרכב.

נחמד לראות שהיא עדיין נוסעת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואם זה תלוי בי היא תמשיך ליסוע ולייצג את המשפחה עוד הרבה הרבה זמן.

תודה לכולם על האיחולים, כל עצה הצעה, טענה ומענה יתקבלו בברכה. אני לא בהכרח אתחשב במה שיש לכם להגיד (במילותיו של קלארקסון), אבל הכל יתקבל בברכה :-P

פורסם

מאיפה אתה בארץ? משום מה הרכב מוכר לי, עם הג'אנטים? מאיזה אזור הוא נקנה? כמו כן רשום עליו מקס פאור מאחורה ואני גר דקה מהמוסך הזה. :lol:

חוץ מזה מברוק, תתחדש, תשמור עליה ותהנה ממנה.

פורסם

אני מחיפה, והיא נקנתה גם כן מחיפה (מה רבה הפתעתי כשגיליתי שהיא גרנ קילומטר וחצי מהבית שלי ומעולם לא ראיתי אותה :shock:)

פורסם

מוזר, המדבקה הזאת של מקס פאור זה של המוסך, והוא פה באזור תעשיה לידי, והוא ברחובות, יש מצב שהרכב הזה היה פעם ברחובות למקצה שיפורים אצלו,:shock:

ד"א תמיד זה קורה, חבר שלי חיפש רכב במשך חודשיים בסוף הוא התקשר למישהו וגילה שהוא גר בבניין לידו!!

פורסם

כן, הרכב מתישהו בצעירותו (או לא כלכך) גר במרכז, היום הורדתי את המדבקה מהמסגרת של הל.ז מאחורה (של פנצ'רייה בחיפה) וגיליתי כיתוב של מכון בדיקה בנס-ציונה :shock:

• תוכן חדש...