Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכות veterama , essen

ezl280
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאהיה באירופה באיזור הזמן שבו התערוכות מתקיימות (אמצע- סוף אוקטובר)

אשמח לדעת מה ההבדל בין שתיהן, ממה שראיתי באסן זו תערוכה לכל דבר בעוד וטרמה זה שוק ענק. אם זה נכון, השני מענין הרבה יותר...

ממה שראיתי בתמונות ובסרטונים ווטרמה היא שוק מדהים, אבל לא ראיתי חלקים "גדולים" ממש. אם אני נוסע זה יותר בשביל למצא מנועים, גירים וכו'.

אני מחפש במיוחד חלקים למרצדסים (שנות ה70 וה 80) פורשה 911, ושוב, בעיקר חלקים "גדולים" במחירים נחמדים. זה מקום מתאים לחפש? אשמח לשמוע ממי שהיה שם אם זה מתאים למה שאני מחפש, מה שבטוח זו תהיה חוויה...

תודה

איתן

פורסם

ווטראמה זה השוק הכי גדול באירופה, מומלץ בחום לחובבי אירופאיות,

מתקיים פעם בשנה בתחילת חודש אוקטובר והוא נמשך 3 ימים למרות שבאתר שלהם כתוב שהוא פתוח רשמית 2 ימים,

בשוק הזה שהוא בגודל ענקקק, תוכל למצוא כל חלק לרכב גרמני, הערכה שלי שכ-80 אחוז מהחלקים שייכים לרכבים גרמניים,

כל השאר לרכבים ארופאים אחרים,

למרצדס החלקים קיימים כמו זבל, לפורשה לא כל כך שמתי לב כי אני לא מכיר חלקים של הרכב הזה,

לגבי חלקים גדולים, אני לא זוכר מנועים וגירים בכמויות אבל בטוח שתמצא שם את כל מבוקשך,

תמיד תוכל לשאול דוכנים שמתמחים במרצדס אם יש לו מנועים וגירים שהוא לא הביא וליצור איתו קשר בהמשך, הרבה מוכרים לא מביאים איתם הכל בגלל חוסר מקום ברכבים ובדוכנים, קל וחומר מנועים וגירים שתופסים המון מקום ולא כל כך "סחירים".

אם אתה מתכוון להגיע לשם צור איתי קשר להמלצות חשובות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=230316&highlight=VETERAMA

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...