Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה מצאתי לעצמי את הזמן ואת התקציב - וכמובן את המקום לביצוע, והלכתי לעשות איטום בדלתות הקידמיות של המאזדה שלי.

אז החומר הוא כמובן דיינאמט אקסטרים (קיט דלתות), העבודה על שני הדלתות ארכה קרוב ל 6 שעות ע"י שני מתקינים, ובוצעה במקום היחידי שעליו אני סומך בעיניים עצומות עם הרכב שלי - קאדנס, ברחוב האומן 29 בתלפיות - האנשים הללו עלו על כל הציפיות שלי, ומתעלים על עצמם כל פעם מחדש באיכות, באמינות, בשירות ובתוצאות סופיות של כל דבר שהם רק נוגעים בו.

אז בלי הרבה דיבורים, נתן לתמונות לספר את הסיפור עם מעט הסברים ממני:

אז קודם כל, מי שמכיר את הדלתות של המאזדה 3 - הם לא כאלו פשוטות ואפילו מאוד מורכבות, ולכן בשביל לאטום את השכבה הפנימית של הדלת היה צורך בפירוק מלא של כול מנגנון ההרמה של החלון, כולל החלון עצמו, ובגלל זה רצוי שבעל נסיון וידע בתחום יתעסק בזה כי זה ממש לא פשוט וגם לוקח המון המון זמן:

16908145379.jpg

16908145323.jpg

16908145312.jpg

16908145354.jpg

16908145429.jpg

ואחרי שהם ניקו את האזור המיועד להדבקה, מגיעים לת'כלס!

16908145448.jpg

16908145449.jpg

16908145457.jpg

16908145266.jpg

16908145236.jpg

16908145187.jpg

16908145118.jpg

הקיט דלתות במקרה הזה הספיק לשני הדלתות בשכבה הפנימית ונשאר עוד קצת חומר, לכן מה שנשאר הודבק לשכבה השניה והחיצונית של הדלת - הפלסטיק שעליו יושב כל מנגנון ההרמה של החלון:

16908145458.jpg

16908145383.jpg

ומתחילים להרכיב את הכול בחזרה למקום:

16908145370.jpg

16908145297.jpg

16908145299.jpg

וככה זה נראה בסוף (בלי הרמקולים בנתיים, כי ביקשתי שיחתכו לי הגבהות חדשות למידים, כי הישנות שלי היו מעץ סנדוויץ שכבר התחיל להתפורר...אז אין תמונות של ההגבהות החדשות)

16908145466.jpg

16908145288.jpg

ואיך שומעים???

אין ספק שזה כמו סט קדמי חדש על האוטו...כמעט את כל הכיוונים הייתי חייב לשנות כי הסאונד השתנה לגמרי!

:-D

מה גם, שזה נתן לי תאבון רציני לשנות את צורת ההגברה של הסט ולעבור לבי אמפינג בשביל לקבל את המקסימום שאפשר, לכן פרוייקט בי אמפינג כנראה ויקרה בעוד שבוע שבועיים שאני יגמור עם המבחנים שלי

וזהו...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה מבחנים? זה מעניין כי השירשור הזה לא מעניין.

סתם סתם, :wink:. באמת מעניין אותי לשמוע תמיד לפני איטום ואחרי איטום. כולם אומרים שיש הבדלים ודיי מהותיים.

בכל מקרה, תתחדש, נראה טוב, ולטעמי זה מספיק ולא צריכים להסחף כמו אלי סאונדמן (למרות שהוא משוגע).

תהנה מהמערכת החדשה! (ככה אתה רשמתת שפתאום נהיה לך סאונד אחר)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המבחנים הם השלמת בגרויות (כן כן...מה לעשות...לקח לכול אותם זאטוטים שלא משקיעים בביה"ס - בסופו של דבר גם בגיל 25 עושים את זה)

בכול מקרה, לא צריך ללכת רחוק ולהגיד שיש לי מערכת חדשה...זה סך הכול איטום בדלתות הקדמיות. אין ספק שבשלב שלפני האיטום, אפשר היה להגיד שהמידים שלי היו די מנומנמים...ועוד סיבה לכך הייתה שעד היום אני משתמש בקרוסים שקיבלתי עם הסט - האיטום פתאום נותן לי להרגיש טוב יותר את המידים עד לרמה שיום שלם נסעתי עם הסאבים שלי במצב OFF כי כ"כ נהניתי מהדפיקות בדלתות, ומה שישלים את המהפך הזה זה באמת מעבר לבי אמפינג שישפר עוד יותר את התפוקה של הסט הזה.

גם אני לא ממש בראש המטורף הזה של פרוייקטים מהסוג של סאונדמן או איתמר - לטעמי ודעתי איטום מהסוג הזה מספיק, ואם כבר להוסיף עוד איטום ברכב זה יהיה באזור הבאגאז' בלבד - וזהו.

כשאני ירצה יום אחד לנסוע ולא לסבול מרעשי דרך במהירות של כבישים מהירים, ולא לסבול מקירקושים של פלסטיקים שונים - אני יחסוך ואקנה רכב שמיוצר בגרמניה, במקום לפרק את האוטו הקיים עד ליסוד ולהתחיל לסייד אותו בזפת.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

נראה טוב

רק שתדע שאצלך הגישה מאוד נוחה, אני מזמין אותך לראות דלת בפג'ו ויד שעבדה עלייה ונראית כמו נרקומן שחתך ורידים

עכשיו עם הדלת האטומה והבי אמפינג העתידי אתה באמת יכול לקבל את הבאס ברכב שלך מאיזור קדמת הרכב

אבנר

שעושה עכשיו מבחנים ולכן יחמיץ המון מפגשים שהוא רוצה ללכת אלייהם

פורסם

מהכרות עם המקום.

מקום בינוני. ומטה.

תהנה. ותגיע למפגש לשמוע את התוצאה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מהכרות עם המקום.

מקום בינוני. ומטה.

תהנה. ותגיע למפגש לשמוע את התוצאה.

כל אחד והסטנדרטים שלו: לא יודע איזו היכרות יש לך איתם, אני בקשר מאוד טוב איתם כבר מעל לשנתיים ואין מאושר ממני מהבחינה הזו.

דוגמא לכך היא שלי הספיק קיט דלתות של דיינאמט, ואצלך כבר יש הזמנות עבודה לבידוד "שאטלים" של נאס"א אחרי שהם ראו מה עשית עם הבורה שלך - שוב, כל אחד והסטנדרטים שלו.

פורסם

אני שמח שעוד אחד הבין שהשיפור הכי טוב שניתן לעשות למערכת הוא בידוד בדלתות. טוב גם שהמתקינים לא התקמצנו על החומר ושמו הרבה על הדופן הפנימית, שהיא הרבה יותר רגישה לרזוננס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלי , נהיית פוץ בזמן האחרון. באמת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שאבנר ציין, המזדה שלך היא אחת הדלתות עם הגישה הכי טובה לאיטום שיצא לי לעבוד איתה!

המנגנון יורד ביחד עם כל הכיסוי השחור ואז הדלת פתוחה לרווחה והאיטום פשוט תענוג ביחס להרבה רכבים אחרים.

בכל אופן, שיהיה בשעה טובה ותהנה מכל רגע!

פורסם

קודם כול לבעל הרכב באמת אבל באמת תתחדש ותהנה מכול רגע שאתה שומע מוסיקה ברכב. רק משהוא אחד הציק לי בעיין שלא יכולתי להיתעלם מימנו וזה חוסר של חומר איטום על הדופן החיצונית של הדלת. שזה מקור לא קטן לרזוננס. תקנו אותי אם אני טועה. רק אני בטוח שאני לא טועה.

אביא לכם דוגמא : השניים הראשונים של המזדה של פותח השרשור ואילו האחרות מאיטום אחר של מזדה 3

16908145187.jpg

16908145458.jpg

RIMG0142.jpg

RIMG0144.jpg

RIMG0154.jpg

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
קודם כול לבעל הרכב באמת אבל באמת תתחדש ותהנה מכול רגע שאתה שומע מוסיקה ברכב. רק משהוא אחד הציק לי בעיין שלא יכולתי להיתעלם מימנו וזה חוסר של חומר איטום על הדופן החיצונית של הדלת. שזה מקור לא קטן לרזוננס. תקנו אותי אם אני טועה. רק אני בטוח שאני לא טועה.

אביא לכם דוגמא : השניים הראשונים של המזדה של פותח השרשור ואילו האחרות מאיטום אחר של מזדה 3

האמת שלא חשבתי על זה...אם אני מבין נכון אתה מתכוון לקורה החשופה שנשארה אצלי נכון?

שאלה טובה האמת...אין לי מושג - אני חושב שהם דילגו על החלק הזה בכוונה. אולי בשביל להשאיר כמה שיותר חומר לדופן החיצונית יותר, אין לי מושג והאמת שזה לא כ"כ משנה לי - אני חושב שבסופו של יום, התוצאה הסופית הרצויה הושגה.

פורסם
האמת שלא חשבתי על זה...אם אני מבין נכון אתה מתכוון לקורה החשופה שנשארה אצלי נכון?

שאלה טובה האמת...אין לי מושג - אני חושב שהם דילגו על החלק הזה בכוונה. אולי בשביל להשאיר כמה שיותר חומר לדופן החיצונית יותר, אין לי מושג והאמת שזה לא כ"כ משנה לי - אני חושב שבסופו של יום, התוצאה הסופית הרצויה הושגה.

לא זה חשבון מאוד פשוט ש2 יריעות ולא משנה של איזה חברה סקנד סקיין. קסקיד.דינמט. וכו וכו לא יספיקו בחיים אבל בחיים לדלת אלה אם כן מפזרים את החומר בחלקים לא שזה רע אבל אפשר להגיע לתוצאה יותר טובה אם עוד חומר איטום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....

• תוכן חדש...